Ovan podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

I kardinalni znak ovna i ascendent u znaku lava, pripadaju takozvanim „vatrenim“ elementima u zodijaku, pa bi se moglo reći da se dobro slažu i da pojačavaju pozitivne osobine jedan drugom.

Žena ovan podznak lav

Opšte osobine i karakter – žene rođene u znaku ovna sa podznakom u lavu, predstavnice su samouverenosti i ženstvenosti, a na svakodnevne obaveze i život uopšte imaju tendenciju da „gledaju“ kao na neku jednostavnu potrebu i odlikuju se izvanrednom lakoćom postojanja.

Žena ovan će pod uticajem podznaka u lavu, umeti uvek da se „dočeka na svoje noge“, bez obzira u kakvoj situaciji se nađe, jer je veoma sposobna, ali i „dobra glumica“ i svojim izvanrednim zavodničkim sposobnostima je spremna da pronađe partnera koji će joj obezbediti materijalnu sigurnost i status u društvu.

Sa druge strane, žene rođene u ovakvoj astralnoj kombinaciji mogu da budu vrlo sujetne i lako uvredljive i da pokažu veliku dozu osvetoljubivosti; takođe, ženske osobe rođene u znaku ovna, pod uticajem podznaka u lavu, pokazuju i sklonost ka snobizmu, proračunatom ponašanju, stavljanju sebe u prvi plan, i imaju stalnu potrebu za samoproklamovanjem i samopotvrđivnjem (na svim životnim aspektima, pokušavaju da dokažu kako se „bez njih ne može“ i kako su one najbolje i jedinstvene).

Posao – žene u znaku ovna sa ascendentom u lavu, na poslu su vrlo predane i uporne, i sklone su kreiranju novih ideja i planova, ali sa osnovnim ciljem da se materijalno obezbede jer vole novac i sve prednosti koje on sa sobom donosi.

Ono što žene ove astralne kombinacije sebi zadaju kao cilj, bez izuzetka i bez odustajanja uspevaju da ostvare, bez traženja olakšica i prečica u poslu.

Međutim, iako se prema „jačini“ i stabilnosti i znaka i podznaka, ne bi moglo reći da su žene ovakve astrološke kombinacije sklone da koriste druge i da su lenje, ipak one imaju osobinu da lagodnost u životu i dobar materijalni status postignu preko pomoći partnera ili porodice, stavljajući svoju potrebu za nezavisnošću u drugi plan.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ovnovi sa podznakom u lavu su prema karakteru kardinalnog znaka veoma odane prijateljice i osobe na koje se uvek može računati; međutim, uticaj jakog lava u podznaku donosi jednu dozu potrebe za „prvim mestom“, i žene koje imaju lava kao podznak od svojih prijatelja očekuju stalne „hvalospeve“ kojima će nahraniti svoju sujetnu prirodu.

I u situacijama kada je zaista potrebna svojim prijateljima, kao potpora u teškim trenucima, žena sa podznakom lava ima potajnu potrebu da se uvek nađe „pri ruci“, ali sa veoma lošom osobinom da svojim prijateljima pokaže koliko je sama važna i koliko bez nje ne bi uspeli u životu; velika mana koju podznak lava donosi kardinalnom znaku ovna na polju prijateljstva je potreba žena u ovom podznaku da su uvek na centralnom mestu,i da nemaju osećaja za druge ljude već  uvek i prvo misle na sebe.

Žene ovnovi sa podznakom u lavu, u bračnoj zajednici umeju da odustanu i da se sa partnerom raziđu, ukoliko shvate da im on više ne odgovara; po pravilu od svog propalog braka su u stanju da naprave pravu „dramu“ i da sebe predstave kao žrtvu koja je dala sve od sebe da bračna zajednica uspe i da se sve prepreke prebrode.

Sa druge strane, žena ove astralne kombinacije je idealna kao majka, i za svoje potomke je spremna da učini sve, i jedino u takvim situacijama je sposobna da ne misli samo na sebe, već da joj dobrobit dece bude na prvom mestu.

Ljubav – žene ovnovi sa ascendentom u lavu, u ljubavi su uvek i bezuslovno verne svojim emotivnim partnerima, iako su vrlo koketne i svesne fizičke lepote i privlačnosti koju poseduju.

Međutim, žene ovnovi su zbog prevage lava i veoma zaljubljive prirode, pa često menjaju emotivne partnere ili prekidaju dugogodišnje veze ili bračne zajednice kada shvate da u trenutnom partneru nisu pronašle ono što im je potrebno.

Partneri koji su potrebni ženama ovnovima sa vrlo jakim podznakom u lavu, su dominantne i vrlo sposobne osobe koje mogu da im pariraju, ali da u isti mah ženama ove astrološke kombinacije obezbede materijalnu situiranost i udoban život; takođe, žene ovakve kombinacije znaka i podznaka, vole muškarce koji su lepog fizičkog izgleda, jer žele da imaju partnera koga mogu da pokažu drugima i da kod njih izazovu dozu zavisti i ljubomore.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku ovna sa podznakom u lavu su – muškarci koji su u horoskopu znak blizanaca; strelca; vage; vodolije; ovna ili lava.

Zdravstvene tegobe – žene rođene u znaku ovna sa podznakom u lavu, imaju pre svega problema sa zdravljem – kičmenog stuba; velikih zglobova; i često pate od bolesti srca i povišenog krvnog pritiska.

Muškarac ovan podznak lav

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene u znaku ovna sa podznakom u lavu, imaju često više osobina kardinalnog znaka kojima uspevaju da „umanje“ neke lošije odlike ascendenta u lavu; muškarci sa ovom astrološkom kombinacijom su po pravilu samouvereni i dominantni sa jednom dozom uobraženosti, sklonosti ka idealizmu i ne tako retkoj lenjosti.

Podznak lava ovoj kombinaciji donosi dozu otvorenosti i spremnosti na kompromise i nove ideje, ali i velike mane kakve su samoljublje i odsustvo samokritičnosti, kao i težnja da se u svemu i na svakom mestu muškarac ovan zbog podznaka u lavu „dokazuje“ i da bude prvi.

Posao – muškarac ovan sa podznakom u lavu, na poslu je nužno vođa, stabilan i vrlo ambiciozan, koji zbog uticaja podznaka nema sklonost da odustaje ili da planove ostavi nedovršenim i polovičnim.

Svojim timom saradnika, muškarac koji je u horoskopu ovakva kombinacija znaka i podznaka, vrlo superiorno upravlja, ne pokazuje ni najmanju dozu neodlučnosti ili kolebljivosti i veliki je entuzijasta koji je pun energije i novih vizija.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac ovan sa podznakom u lavu je kao prijatelj vrlo odan i spreman da pomogne u svakom smislu te reči; iako nema puno prijatelja (jer je nepoverljiv, i vrlo teško prašta iznevereno poverenje), onima koje ima je vrlo naklonjen i spreman je da sasluša svaku njihovu nedaću, ili će pak pokušati da ih izvuče iz neke nevolje u kojoj se nalaze.

Muškarac ovan u podznaku lava je vrlo iskren i otvoren prema svojim prijateljima i porodici, i prezire laž i pretvornost u međuljudskim odnosima.

Svoju decu, ovakav muškarac uvek vaspitava da kroz život idu pravim putem, da se ne oslanjaju na „prečice“, i da će samo napornim radom i trudom uspeti da se dokažu pre svega sebi i zatim i drugima.

Ljubav – muškarac ovan sa podznakom u lavu, u ljubavi traži iskrenost, vernost i poštovanje; obično se iza hladne i grube spoljašnjosti, „skriva“ veliki šarmer, emotivac i „večiti dečak“ u duši.

Muškarac koji po zodijaku pripada ovakvoj kombinaciji znaka i podznaka, traži emotivnu partnerku koja pored obaveznog dobrog fizičkog izgleda (koji će ga privući na prvi pogled), poseduje i visoku dozu inteligencije, opšte kulture, lepih manira i otmenosti.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarca rođenog u znaku ovna sa podznakom u lavu su – ženske osobe koje su u horoskopu u znaku vage; vodolije; lava; ovna ili blizanca.

Zdravstvene tegobe – muškarci rođeni u znaku ovna sa podznakom u lavu, obično imaju zdravstvene probleme koji su vezani za srce i krvni pritisak; koštano-zglobni sistem i za oboljenja perifernih nerava.

Sponzorisano:

loading...
Loading...