Rak podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Mesec kao vladar znaka i podznaka raka, donosi izraženu promenljivost u svim životnim aspektima osobama koje su u ovom kardinalnom znaku zodijaka rođene, dok ascendent u blizancima čijim sazvežđem vlada planeta Merkur, doprinosi odlučnosti, ozbiljnosti, „strogoći“ i velikoj požrtvovanosti i preciznosti.

Horoskopski znak rak pripada „vodenim“ elementima u astrologiji, dok su blizanci element „vazduha“, pa iz tog razloga ovakva astralna kombinacija nije naročito pogodna i kompatibilna, i kod muškaraca i žena koji su rak – blizanac u zodijaku po pravilu su naglašenije negativne osobine u odnosu na vrline i pozitivne karakterne crte, ali nije nužno da je takva situacija prisutna u svakom životnom polju.

Žena rak sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – žene ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, srednje su ili pak niske telesne konstitucije, lepih i izražajnih crta lica, svetlih očiju i mladalačkog izgleda, i plene neobičnom lepotom i jednom dozom zagonetnosti, pa se stoga može reći da su one suprotnom polu pre magnetski privlačne i neodoljive, nego da su izrazite lepotice ili velike zavodnice i kokete.

Posao – pod uticajem Meseca u kardinalnom znaku raka, žene koje su rođene u ovom znaku a kojima je podznak u blizancima, vrlo su nestalne i promenjive, ali su u isto vreme i prilagodljive i veoma vredne, ali iako ne vole poslove koji su im „dosadni“ ili nezanimljivi, uvek se jako trude da unesu neke novine i napredne ideje u svoj rad, i da tako i svoju profesiju na neki način dosta oplemene i učine je prijemčivijom za rad i odtvarenje svojih ciljeva.

Ženske osobe rak – blizanac su vrlo pažljive sa novcem, pa iako se ne može reći da su škrte ili sebične, vrlo ekonomično i pametno raspolažu svojim finansijama, jer ne mogu da podnesu bilo kakav nedostatak sigurnosti ili siromaštvo i potajno strahuju od toga da će ostati bez priliva novca, pa se zato vredno trude i rade da bi sebi osigurale budućnost.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ove astrološke kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, vrlo se lako prilagođavaju i sa svima mogu da komuniciraju i da se druže, uvek su spremne na nova poznanstva i sklapanje novih prijateljstava, ali vole da pričaju, da one budu po svaku cenu zanimljive i zabavne, pa se i u najtežim trenucima trude da ostanu vrlo prisebne i duhovite, i da niko ne primeti njihove potajne strahove, bolove ili unutrašnje sukobe i patnje.

Prema osobama koje su im drage, žene rak – blizanac su veoma pažljive i saosećajne, i uvek su spremne da drugima pomognui da tuđe potrebe stave ispred svojih sopstvenih, ali očekuju da im se uvek uzvrati istom merom i da im se otvoreno pokaže zahvalnost i čak da im se upute veoma javni komplimenti i laskanja. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu, žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka vrlo su posesivne i ljubomorne, žele samo najbolje i teže da osvoje one osobe suprotnog pola koje su na prvi pogled sasvim nedostižne i „iznad njih“.

U ispoljavanju svojih osećanja, žene u znaku raka sa podznakom u blizancima mogu da budu vrlo taktične i proračunate, pa da se dosta lako adaptiraju na svaku situaciju i da se potpuno neiskreno ili pak sasvim „lažno“ predstave kao osetljive, „neuke“ i krhke osobe kojima je potreban „jak“ i samosvestan partner koji će ih voditi kroz život i pružiti im sve što im je preko potrebno.

Međutim, kada nekoga osvoje, žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka u zodijaku, lako pokazuju svu svoju promenljivu i posesivnu prirodu, i nikako ne tolerišu neverstva ili bilo kakve „emotivne istupke“, već od svojih partnera očekuju bezuslovnu odanost i privrženost, jer veoma lako mogu da se naljute i da postanu osvetoljubive kada se osete iznevereno ili izmanipulisano.

Idealni partneri po zodijaku za ženske osobe koje su rođene u znaku raka sa podznakom u blizancima su – muškarci kojima je kardinalni znak ili ascendent u horoskopu ovan; lav; strelac ili vaga. 

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka imaju vrlo promenljivo opšte zdravlje i često u poznim godinama pate od gojaznosti, šećerne bolesti ili pak poremećaja endokrinih žlezda, a nije retkost ni da su sklone čestim respiratornim, ginekološkim i urinarnim infekcijama. 

Muškarac rak sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je kardinalni znak u zodijaku rak a ascendent im je u blizancima, obično su fizički vrlo visoke i vitke konstitucije, svetlih očiju i muževnih crta lica, i veoma su „zanimljive“ pojave posebno zbg neobičnog i pomalo nezgrapnog hoda, „žive gestikulacije“ i stalnog „blagog“ osmeha i vrcavog i vedrog duha.

Muškarci rak – blizanac, posebno su neodoljivi i zanimljivi pripadnicama suprotnog pola, jer su vrlo šarmantni, duhoviti i zrače neobičnom „zagonetnošću“ i tajnovitošću, pa ih to čini često čini velikim „osvajačima“ i zavodnicima. 

Posao – u svom poslu muškarci ovog kardinalnog znaka i podznaka, vrlo su uporni i ambiciozni, ali jako vole novitete, skloni su da stalno istražuju, eksperimentišu i sebe stavljaju pred nove ili teške izazove kako bi sebi i drugima pokazali koliko su spretni, domišljati, kreativni i poslovično pametni i inteligentni.

Iako su po pravilu muške osobe kojima je kombinacija u horoskopu rak – blizanac veoma dobro obrazovane i uvek su sklone da lako uče i pamte nove materije, u nekim zanimanjima koja im nisu dovoljno „atraktivna“ ili „izazovna“, mogu da pokažu i dozu sporosti, lenjosti, neodlučnosti i potpune odsutnosti i sklonost da se dosađuju i lako i brzo zamaraju. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe u znaku raka sa podznakom u blizancima, vrlo su druželjubive i komunikativne, vole retoriku i liriku, uvek su nasmejane i vedre i u svakom društvu su rado i lako prihvaćeni i poželjni.

Međutim, kako su veoma skloni avanturama i pustolovinama, muškarcima rak – blizanac, jako brzo dosade ustaljenost i rutina, pa osobe sa kojima nemaju zajednička interesovanja i zanimanja vrlo su često skloni da od sebe grubo i nimalo taktično „odbace“, i da potraže novo društvo sa kojim mogu da se zabavljaju, provode, smeju i traže nove ideje, putovanja, životne radosti ili uživanja. 

Ljubav – osobe kojima je kardinalni znak rak, a podznak blizanac, veoma su često nestalne i neodgovorne u emotivnim odnosima, i retko su spremne da se iskreno ili pak rano vežu za jednu osobu, već uvek teže površnim flertovima, zabavama i avanturama, i vole da sebe vide kao velike i neodoljive zavodnike i šarmere.

U emotivnim partnerkama po pravilu muškarci rak – blizanac traže neodoljivost, lepotu i vrlo atraktivnu spoljašnju pojavu, kao i strastvenost i želju za provodom i avanturama, i „glavom bez obzira“ beže od onih žena koje se trude da ih odmah vežu za sebe i da ih „zarobe“ u dugoj vezi ili u braku.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku raka sa podznakom u blizancima su – žene kojima je osnovni znak ili podznak u zodijaku strelac; vaga; vodolija; blizanac; rak ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe koje su rođene u znaku raka sa podznakom u blizancima, ne vole sport ni kao hobi ili kao povremenu rekreaciju, i veoma su skloni da preterano puše cigarete ili da piju alkohol, pa često imaju problema sa jetrom, pankreasom, digestivnim traktom, kao i sa zglobovima, kostima i mišićima zbog fizičke neaktivnosti i svojevrsne „tromosti“ ili „sedećeg“ načina života.

Sponzorisano:

loading...
Loading...