Rak podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene kojima je i kardinalni znak i acsendent u zodijaku u sazvežđu raka, pripadaju vladavini „promenljivog“ i „nestalnog“ Meseca koji spada u „brze“ planete zodijaka,  a takođe imaju i isti element „vode“, pa po pravilu sve pozitivne i negativne osobine osnovnog znaka, pod uticajem „istog“ podznaka bivaju dodatno naglašene i istaknute.

Osobe koje su „dupli rak“ u horoskopu, veoma su promenljive, brzoplete, neodlučne i nesigurne u svakom životnom aspektu, ali su u isti mah i jako moralne, pravdoljubive, požrtvovane, poštene i prilagodljive u svakoj situaciji ili u međuljudskim odnosima koje izgrađuju.

Žena rak sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je horoskopska kombinacija „dupli rak“, veoma su skladno građene, lepe su spoljašnjosti i izraženo su otmene i kulturne, ali su i veoma lepe i ženstvene, i svojim „bledim“ tenom i asristokratskim držanjem uvek i bez izuzetka ostave na svakoga izrazito pozitivan utisak.

Takođe, ženske osobe ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta vrlo su emotivne, „blage“, ljubazne i „drage“ kao ljudi, pa se sa njima uvek veoma lako i neusiljeno može družiti, razgovarati o svemu, ali im se i požaliti na tegobe i patnje, jer su veoma iskreni i pažljivi slušaoci i trude se da za svakoga imaju razumevanja i da velikodušno i plemenito svima pomognu.

Posao – žene u znaku i podznaku raka, u poslovnom aspektu su vrlo sposobne da se prilagode i da se menjaju kada god je to potrebno za ostvarenje viših ciljeva, nisu previše tvrdoglave, „krute“ ili nepopustljive u stavovima pa su vrlo prijemčive za svaki novi predlog, ideju ili plan koji može da pomogne da se neki rezultat postigne brže i da ostvareno rešenje bude kvalitetnije i bolje.

Međutim, nije retkost da žene „dupli rak“ u situacijama kada treba da same donesu bilo kakvu „krupnu“ i važnu odluku budu vrlo nesigurne i plašljive, i da se pred izazovima povuku ili pak da inicijativu prepuste svojim saradnicima, pa čak i onda kada bi im uspeh u realizaciji nekog bitnog posla mogao doneti unapređenje, materijalnu dobit ili pak dobar položaj ili lidersku poziciju.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ove astralne kombinacije su u odnosu prema drugim ljudima veoma otvorene, iskrene, prostodušne i srdačne, veoma su sklone da oko sebe okupljaju veliki broj ljudi, da se sa svima šale i zabavljaju, da se ponašaju vrlo detinjasto i neozbiljno, ali i da kada je to potrebno budu veoma požrtvovane, humane i velikodušne i da vrlo nesebično ili pak  spontano ponude savet, pomoć ili podršku kada je ona nekome preko potrebna.

Žene „dupli rak“ u suštini vole moralne i poštene ljude, i jako cene kada je neko iskren i dobar prema njima i na vernost i lojalnost rado znaju da uzvrate istom merom, a takođe su vrlo sklone da u svakome vide samo dobrotu i lepe osobine, pa da ne tako retko budu žrtve ljudske pohlepe, bezobrazluka, licemerja ili koristoljublja. 

Ljubav – u ljubavnom polju, ženske osobe sa kardinalnim znakom i podznakom u raku, veoma su stidljive i skromne, imaju osobinu da skrivaju svoje iskrene emocije i romantičnu dušu, jer se po pravilu plaše vezivanja i veoma strahuju od toga da će biti ili ostavljene ili prevarene, jer pre svega veruju u sam ideal ljubavi, i kada se ona na bilo koji način „uprlja“ tada gubi svaku vrednost i smisao.

Međutim, nije retkost da žene koje su u horoskopu „dupli rak“ veoma lako i jako neoprezno budu zavedene i da se bezgranično zaljube i sasvim se predaju svojim emotivnim partnerima i velikom „ljubavnom zanosu“, pa da budu sasvim „izgubljene“ u svojim snovima i maštanjima i da izgube pojam o realnosti i svetu koji ih okružuje.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku raka sa podznakom u raku su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u zodijaku bik; jarac; lav; ovan; ribe ili vodolija. 

Zdravstvene tegobe – žene koje su rođene u pomenutoj zodijačkoj kombinaciji „duplog raka“, imaju probleme sa promenljivim raspoloženjem, nervnom napetošću ili nervozom i emotivnom nestabilnošću, ali takođe dosta često pate od kožnih bolesti, imaju slab imuni sistem pa su sklone alergijskim reakcijama i infekcijama, kao i ne tako retkim oboljenjima koja su u vezi sa jajnicima i uopšte sa reproduktivnim sistemom. 

Muškarac rak sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je i kardinalni znak i ascendent u raku, fizički su visoke i vitke telesne građe, ali su po pravilu „spore“ i trome u gestikulaciji i izražavanju, imaju vrlo svetle oči i „bledunjav“ ten, ali tamnu kosu i pune obraze i okruglasto lice.

Po svojoj prirodi, muškarci koji su „dupli rak“ u horoskopu vrlo su pričljivi i često jako brzopleti u razmišljanju i odlukama, i skloni su da se prilagođavaju i da lako menjaju stavove i principe, pa ih okolina ne tako retko smatra neozbiljnim i nedoslednim, pa čak i vrlo detinjastim i nezrelim. 

Posao – u poslovnom aspektu, muškarci sa kardinalnim znakom i ascendentom u raku, jako su vredni, pouzdani, pedantni i marljivi, ali su poslovično skloni da stalno strahuju i strepe od svake vrste neuspeha ili poraza, pa da se u tom smislu dosta dugo kolebaju i premišljaju kada treba da se donese neka važna odluka ili da se brzo i razborito deluje, i skloni su da se tada ponašaju vrlo neodlučno i da se dvoume, pa da izgube vrlo dragoceno vreme i energiju.

Muškarci koji su „dupli rak“ u zodijaku, imaju potrebu da se dokazuju drugima i nikako ne mogu da podnesu da nekoga razočaraju ili da ih neko kritikuje i omalovažava, pa tada najčešće postaju vrlo nervozni i povučeni u sebe, i dugo očajavaju, pate i analiziraju svaki svoj postupak i korak. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema svojim najbližim prijateljima i članovima porodice, muškarci u znaku i podznaku raka vrlo su sentimentalni, pažljivi i uvek su puni razumevanja i velikodušnosti, pa su spremni da se lako i bez razmišljanja žrtvuju za druge i da sebe i sve svoje potrebe ili želje lako stavljaju u „drugi plan“.

Iako su skloni da budu avanturisti i pustolovi, osobe ovog znaka i podznaka umeju da se ponašaju vrlo odgovorno i svesno, i da svojim dragim osobama budu oslonac i podrška, bez ikakve želje ili pak potrebe da im se bilo ko „oduži“ ili da im „vrati“ istom merom na ukazanu dobrotu i veliku humanost koju pokazuju bez ikakvih „zadnjih namera“. 

Ljubav – muškarac „dupli rak“, u ljubavnim odnosima je veoma senzibilan i nežan, ali i jako i poslovično skroman i nenametljiv pa nije retkost da mu nedostaje hrabrosti i direktnosti da nekoj ženskoj osobi koja mu se dopada jasno i direktno „stavi do znanja“ kako se oseća i koliko je u nju iskreno zaljubljen.

Muškarcima koji pripadaju ovoj kombinaciji znaka i ascendenta, potrebne su one žene koje su dominantne i svesne svojih kvaliteta, i koje mogu da im budu oslonac i „vodilja“ kroz život, jer muškarcima u znaku i podznaku raka obično nedostaje svesti o sopstvenim kvalitetima i vrlinama i zato su vrlo skloni da se ponašaju nezrelo i da sve svoje nesigurnosti i unutrašnje strahove lako i vrlo nesvojstveno zrelim osobama, preokrenu na šale, neozbiljnosti i veliki nesklad između reči i dela, a koje ostavljaju utisak sasvim detinjaste i infantilne osobe.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku raka sa podznakom u raku su – ženske osobe kojima je osnovni znak ili podznak u zodijaku ovan; lav; blizanac; riba; strelac; jarac ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muškarac „dupli rak“ često ima tegobe koje su vezane za sistem organa za varenje i jetru, sklon je čestoj stomačnoj gojaznosti, ima probleme sa kostima i zglobovima, i ne tako retko pati od bolesti zuba i desni, kao i od problema sa bubrezima i od čestih psihosomatskih poremećaja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...