Rak podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Horoskopski znak rak, kao i znak i podznak riba, pripadaju istom astrološkom elementu „vode“, pa bi se na osnovu toga moglo zaključiti da su osobe ovakve zodijačke kombinacije znaka i podznaka idealna kombinacija vrlina i pozitivnih karakternih crta ličnosti.

Međutim, ne treba nikako zanemariti ni uticaj vladajućih planeta ovih sazvežđa zodijaka, Meseca i Neptuna, koji se međusobno „sukobljavaju“ kao vrlo „brza“ i „najsporija“ planeta u astrologiji, pa zbog toga ne predstavljaju dobru kombinaciju i grade sasvim lošu astralnu vezu, koja često pretenduje da prenaglasi sve pozitivne i negativne osobine kardinalnog znaka i podznaka i da prouzrokuje velike i nepomirljive unutrašnje sukobe i nepremostive razlike u ličnosti žena i muškaraca koji su vrlo „čudna“ i „teška“ horoskopska kombinacija rak – ribe.

Žena rak sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – žene koje su rođene u znaku raka sa podznakom u ribama, vrlo su ćudljive i sanjalački nastrojene, žive u sopstvenom svetu mašte i iluzija, i često su sklone da se povlače iz realnosti i da žive u „bajkama“ u kojima nema zlobe i ljudske negativnosti, koja ih lako i previše često dovodi do ošajanja i povređuje ih jer ne umeju da se sa njom na pravi način i sa dovoljno „čvrstine“ izbore.

Posao – u poslovnom aspektu, žene rak – ribe, vrlo su odsutne, nepostojane, spore i neodlučne, retko su spremne da same donose odluke, i najradije sve poslovne poduhvate prepuštaju svom timu, dok same uobičajeno teže da budu „pasivni posmatrači“, jer se u suštini potajno boje da će nekom svojom idejom ili planom doneti loš rezultat ili da će biti ismejane ili ponižene kao neko ko je nedovoljno sposoban, ko nema znanja ili umeća i ko ne ume da „barata“ svim činjenicama.

Ženske osobe koje su rođene u znaku raka sa podznakom u ribama, ne tako retko su zbog svoje sopstvene nesposobnosti da budu odlučne i „čvrste“, vrlo lako obeshrabrene i povučene u svoju unutrašnjost i sklone su pesimizmu i depresiji, i u stalnom su strahu od kritika, podsmeha, osuda ili poniženja okoline sa kojom rade ili u kojoj žive.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljskim odnosima, žene rak – riba su najčešće sasvim zatvorene i vrlo preosetljive, i iako se trude da se u neki „krug ljudi“ uklope, kada naiđu na bilo kakvu vrstu nerazumevanja, vrlo lako se povlače u sebe i sklone su da žive u sasvim nerealnom svetu iluzija i mašte, pa nije retkost da budu povređene ili izmanipulisane jer su potpuno „krhke“ i nesposobne da se snađu u „surovoj“ realnosti koja ih okružuje.

Sa druge strane, okolina i bliski ljudi, žene u znaku raka sa podznakom u ribama, shvataju kao vrlo čudne i pomalo „neobične“ osobe, koje su sklone da ih „guše“ svojim pesimizmom ili pak stalnim maštanjima i potrebom za mistifikovanjem činjenica, pa se obično brzo povlače i veoma lako se udaljavaju od žena ove astralne kombinacije. 

Ljubav – žene rak – riba, imaju strah od ljubavi, strah od pokazivanja iskrenih emocija i strepe od vezivanja za bilo koga, jer „unapred“ pretpostavljaju da svako želi da ih samo iskoristi ili da ih povredi, pa retko kada budu spremne da se nekome otvore ili da mu pokažu svu lepotu i dubinu svojih osećanja.

U svojim partnerima, žene u znaku raka sa podznakom u ribama, po pravilu traže bezuslovnu odanost i vernost, ali ne mogu da podnesu bilo kakav vid surove dominacije i nametanja volje, pa tada vrlo lako „iskliznu“ iz svačijih ruku, i ne tako retko život provedu usamljene i u svom snu o lepšem i boljem svetu, i retko kada dočekaju svog „princa iz bajke“ o kome tako željno maštaju.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku raka sa podznakom u ribama su – muškarci koji su po zodijaku znak ili podznak ribe; device; strelca; jarca ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku raka sa ascendentom u ribama, po pravilu boluju od čestih upala pluća i gornjih disajnih puteva, imaju česte tegobe koje su u vezi sa kostima i mišićima, sklone su anemiji i digestivnim tegobama, i pate od nervne nestabilnosti, anksioznosti i depresije. 

Muškarac rak sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – muškarac koji je rođen u kardinalnom znaku raka sa podznakom u ribama, vrlo je izražajnog i „dubokog“ pogleda, saosećajan, plemenit i požrtvovan, ali i često vrlo stidljiv i skroman, pa nije u stanju da na pravi način pokaže sve svoje kvalitete ili pak da se lako nametne bilo kome iz svog okruženja. 

Posao – u poslu kojim se bavi, muškarac rak – riba, često je neodlučan i sklon dvoumljenju, spor je i nepreduzimljiv, ima težnju da se prepusti vođstvu drugih, i lako i brzo odustaje od onoga u čemu napravi bilo kakvu grešku ili pak u čemu se ne pronađe i ne snađe na „prvu loptu“.

Osobe u znaku raka sa podznakom u ribama vrlo su kreativne i maštovite, pa kada dopuste da im jaka i velika intuicija i emocije „pomognu“ u ostvarenju rezultata, mogu često postati vrlo dobri, uspešni i hvaljeni, pa kada jednom dobiju potrebni „vetar u leđa“, znaju da postanu sasvim druge osobe koje su energične i optimistične, i koje vole da rade i da se do kraja žrtvuju i veoma trude, i da nikada nemaju sklonost da odustaju, sve dok ne postignu željeni rezultat. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u odnosima prema drugim ljudima, muškarci u znaku raka sa ascendentom u ribama su vrlo plemeniti, požrtvovani i saosećajni, i teže da se sa svima iskreno i otvoreno „povežu“, ali teško podnose kada otkriju prave ljudske namere i prirodu, i tada znaju da postanu vrlo ogorčeni i uvređeni, jer veruju da svako želi da se o njih okoristi i da olako pogazi svu dobrotu i velikodušnost koju su spremni da daju do svog maksimuma. 

Ljubav – muškarci rak – riba, u ispoljavanju osećanja su po pravilu nespretni i stidljivi, iako su vrlo emotivni i romantični, ali imaju osobinu da uvek žele nekoga ko im je potpuno suprotan po karakteru, i da po svaku cenu teže da osvoje onoga koga „ne mogu da imaju“.

Kada ih žene koje im se dopadaju odbiju, muškarci ove astralne kombinacije umeju da budu vrlo uporni, pa čak i na neki način naporni i da se na svaki način trude da postignu uspeh kod baš tih pripadnica lepšeg pola, jer ih na jedan „čudan“ način privlače one ženske osobe koje otvoreno i drsko izbegavaju njihova udvaranja.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku raka sa podznakom u ribama su – žene sa kardinalnim znakom ili ascendentom u lavu; jarcu; blizancima; raku; vodoliji i vagi. 

Zdravstvene tegobe – muškarci sa znakom raka i ascendentom u ribama, imaju problema sa sistemom za kretanje, pate od poremećaja cirkulacije i imaju učestele psihogene tegobe u vidu promena raspoloženja, nervoze, nesanice i depresije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...