Rak podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Planete Mesec i Venera, koje su vladari sazvežđa raka i vage, u svojoj astralnoj kombinaciji formiraju po pravilu dobar aspekt, ali to ne znači nužno da sve osobe koje su rođene u ovakvoj „povezanosti“ kardinalnog znaka raka i ascendenta u vagi predstavljaju samo pozitivne i dobre karakterne osobine, jer se elementi „vode“ i „vazduha“ kojima ova dva znaka i podznaka po zodijaku pripadaju, međusobno nikako ne slažu i doprinose dominaciji negativnih osobina u svakom životnom polju.

Žena rak sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – žene kojima je kardinalni znak u raku a ascendent u vagi, veoma su fizički atraktivne, ženstvene i zavodljive, i jako su svesne svoje lepote i gracioznosti pa nije retko da je koriste kako bi postigle neke željene ciljeve i kako bi „lakšim putem“ došle do novca, lakog života, dobrog statusa ili „visokog društva“.

Posao – u poslovnom aspektu, žene rak – vaga su poslovično veliki idealisti i kreativci, ali nisu sklone da se oslanjaju samo na intuiciju i emocije, već su vrlo vredne, uporne, istrajne i željne da svojim radom pokažu da su sposobne da se ostvare u svakoj profesiji i da pravilno odrade svaki zadatak koji je pred njih „postavljen“.

Za ženske osobe ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, vrlo je tipična i neodlučnost i dvoumljenje u poslu, pre svega iz straha od grešaka i brzopletih odluka, pa se često dešava da su u radu vrlo spore, temeljne i da preterano detaljišu i budu „sitničave“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u svojim bliskim prijateljskim odnosima, žene ove astrološke kombinacije znaka i podznaka, vrlo su dobroćudne, komunikativne, druželjubive i rečite, i plene na okolini svojim šarmom, lepim manirima i željom da vole sve što je lepo, idealno i estetsko.

Međutim, kako su žene u znaku raka sa podznakom u vagi i vrlo svesne svog uticaja na bližu ili dalju okolinu, vrlo često su jako sklone da budu egocentrične i narcisoidne, i da potajno žele da im svako laska, da ih uzdiže „na pijedestal“, da im se divi ili pak da ih neskriveno obožava. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu žene sa kardinalnim znakom u raku i ascendentom u vagi, vrlo su osetljive, romantične i veliki su idealisti, pa u ljubav veruju kao u nešto divno i „apstraktno“ i može se reći da su pre zaljubljene u osećaj da nekome pripadaju i da ih neko besuslovno poštuje, voli i obasipa nežnošću i pažnjom, jer su sasvim nesposobne da budu usamljene i da se osete kao odbačene ili nevoljene od bilo koga u svojoj okolini.

Od svojih emotivnih partnera žene rak – vaga, priželjkuju trajnu privrženost i vernost, i nisu sposobne da prihvate prevare ili neverstva jer se tada ponašaju vrlo samodestruktivno i u sebi traže greške i nedostatke zbog kojih su eventualno ostavljene i dugo pate i zatvaraju se u sebe da tuguju i očajavaju.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku raka sa podznakom u vagi su – muške osobe sa kardinalnim znakom ili ascendentom u strelcu; ovnu; vagi, vodoliji ili lavu. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku raka sa podznakom u vagi, vrlo tipično su sklone gojaznosti i hipertenziji u poznim godinama života, imaju česte i teške migrenozne glavobolje, pate od problema sa kičmenim stubom, i nije retkost da su vrlo psihički nestabilne osobe koje su sklone promenama raspoloženja i ponašanja, a koje proističu iz ličnih unutrašnjih borbi i prikrivenih i stalnih nezadovoljstava sa kojima se ženske osobe ove astralne kombinacije neprestano „sreću“. 

Muškarac rak sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muškarci kojima je kardinalni znak zodijaka rak, a podznak im je u vagi, po svom fizičkom izgledu i spoljašnjoj pojavi su veoma atraktivni, lepe građe tela i ošrtih crta lica, i po pravilu su vrlo šarmantni i duhoviti, i jako su privlačni osobama suprotnog pola. 

Posao – u svakom poslu koga se prihvate, muškarci rak – vaga vole da se istaknu i dokažu, i vrlo im je bitan utisak koji ostavljaju na svoju okolinu i poslovno okruženje, pa iako nemaju nikakvu tendenciju da postanu lideri ili da šefuju, vole svaki posao da odrade vrlo pedantno i tačno, i da se trude da im se ne „potkradu“ bilo kakvi propusti ili sitne pogreške.

Iako su po pravilu vrlo obrazovani, pametni i uvek rado uče i stiču nova znanja, muškarci ove astralne kombinacije su u velikom broju slučajeva vrlo nesigurni u sebe i skloni da se dvoume i premišljaju kada treba da o nečemu definitivno odluče, pa nije retkost da traže pomoć ili savete od drugih, kako ne bi bili izvrgnuti podsmehu ili kritikama u slučaju da posao ne odrade sasvim onako kako se od njih očekuje. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe koje su rođene u znaku raka sa podznakom u vagi, veoma se teško i retko otvaraju i poveravaju drugim ljudima, iako uvek oko sebe imaju veliki broj prijatelja i poznanika jer su po svojoj prirodi vrlo drage, dobrodušne i miroljubive osobe, koje nikada ne vole svađu ili bilo kakve sukobe, i spremne su da se za drage ljude žrtvuju, i da budu vrlo plemeniti i humani ljudi.

Porodične i moralne vrednosti muškarcima u znaku raka sa astralnim podznakom u vagi, veoma su važne i bitne, i zbog toga se uvek trude da se ponašaju u skladu sa moralnim normama, da u svakoj situaciji budu vrlo kulturni i pokažu zrelost, vaspitanje, lepe manire i poštovanje normi i standarda društva u kome žive i rade. 

Ljubav – iako su muškarci rak – vaga vrlo emotivni i romantični, te se lako zaljubljuju i veoma su skloni da sve emotivne partnere idealizuju i smatraju sasvim „savršenim“ za sebe, oni su i jako stidljivi i zatvoreni u iskazivanju svojih pravih osećanja, pa nije retkost da dugo čekaju i da ostanu sami do zrelih godina, jer su „propustili brojne šanse“ za sreću i ljubav, bilo da nisu imali hrabrosti da partnerkama priznaju šta osećeju, ili da su pak loše protumačili nečiju želju da im se dopadne i da ih osvoji.

Žene koje su „tiha patnja“ muškaraca sa kardinalnim znakom u raku i podznakom u vagi su one osobe koje su samosvesne i sigurne u sebe, ali i koje su izrazite lepotice i prave dame, koje nije lako osvojiti ili zadovoljiti njihove želje i potrebe.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku raka sa podznakom u vagi su – žene kojima je kardinalni znak ili podznak u zodijaku riba; rak; vaga, vodolija; ovan; lav ili strelac. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe ove astralne kombinacije znaka i podznaka po pravilu pate od problema sa prostatom, urinarnim traktom i bubrezima, ali imaju i česte probleme sa čulom vida ili sluha, kao i sa cirkulacijom i povišenim krvnim pritiskom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...