Ribe podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe oba pola koje su rođene u kombinaciji ribe – bik, imaju po pravilu veoma povoljno i dobro slaganje osnovnog znaka i podznaka, jer se elementi „vode“ i „zemlje“, kojima znaci ribe i jarca pripadaju, vrlo dobro međusobno nadopunjuju i po prirodi su odlična veza elemenata.

Sa druge strane, i planete koje vladaju znakom riba i znakom i podznakom bika, a to su Neptun i Venera, najčešće tj u najvećem broju životnih polja imaju odličnu međusobnu povezanost, te su i u tom smislu i muškarci i žene rođeni kao ribe – bik, predodređeni da budu vrle i dobre osobe.

U nastavku teksta saznaćete kakve su ribe sa podznakom u biku.

Žena riba sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – sve su ženske osobe rođene u kardinalnom zodijačkom znaku riba, a sa bikom kao pratećim astralnim ascendentom, po svojoj prirodi i temperamentu, kao i po svojim karakternim crtama ličnosti veoma sposobne, kreativne, preduzimljive i oštroumne, te su i veoma sklone da se zaljubljuju i beznadežno „izgube glavu“ zbog nekog muškarca, ali su i same velike i vrlo „opasne“ zavodnice i kokete, i iako su u većini slučajeva pasivni posmatrači i veoma vešti ili jako veliki kalkulanti, umeju i da budu sasvim afektivne, besne i drske kada ih neko uvredi.

Posao – u poslovnom aspektu su žene ribe – bik vrlo pametne i istrajne u svojim odlukama, nisu ni u najmanjoj meri popustljive ili su sklone da se sa bilo kim dogovaraju ili pregovaraju, veoma vole i uspeh i novac i toga se uopšte ne stide, i otvoreno rade kako bi zaradile, i svakako i da sebi obezbede blagostanje i lagodan život, kao i visok položaj ili čak i samo šefovsko tj lidersko mesto u kompaniji u kojoj rade.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao dragi prijatelji i bliski poznanici, žene ovakve astrološke kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta, vrlo su plemenite, praktične, jako pravedne i dobronamerne, imaju ili cilj da svakome pomognu, ili pak da u nekoj meri olakšaju tuđe nevolje i patnje, davanjem saveta, veoma iskrenim razgovorom, ili samo slušanjem tuđih problema, kada ih neko zamoli da „olakša savest ili da prošisti dušu“. 

Ljubav – u ljubavi su žene ribe – bik, koketne i zavodlijive, svesne su svoje lepote i pojave kao i utiska koji na sve muškarce ostavljaju, ali kada se zaljube sklone su da sasvim idealizuju muškog partnera koji im se dopada, i da same sebe „zaslepe“ maštanjima i sanjarenjima o idealnoj vezi pa često bivaju povređene, kada shvate da su izneverene ili da ona osoba kojoj su posvetile sve ili joj pak dale „celo svoje biće“, nije onakva kako su je zamislile ili idealizovale u svojoj glavi.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u biku su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku jarca; škorpije, device, raka; vage; riba ili bika.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku riba sa podznakom u biku, imaju često vrlo oslabljen imuni sistem, a jer su pod stalnim stresom i sklone su slabosti i zapaljenjima kože, respiratornih organa, kao i poremećajima uro-genitalnih funkcija, i bolestima metabolizma, glavoboljama, sinuzitisima, kao i oboljenjima zglobova, leđa, vratne kičme i poremećaju rada jetre, i endokrinog i egzokrinog pankreasa. 

Muškarac riba sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – svi muškarci koji su rođeni u horoskopskoj kombinaciji ribe – bik, veoma su po svojoj prirodi aktivne osobe, puni su energije i optimizma, uvek su iskreno veseli i raspoloženi, nisu skloni da se zatvaraju u sebe ili da postanu depresivni i pesimistični, već se kao neka deca, raduju malim stvarima, svakodnevnim avanturama, i vole život takav kakav jeste.

Posao – u profesionalnom aspektu, muškarci ovakve astrološke kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta, dosta su spori, ali su uvek uporni i istrajni i nikada ne odustaju od svog cilja ili namere, već uvek postižu i dostižu ono što su „u glavi zacrtali“, iako nekada zakasne i probiju zadate rokove, zadatke izvrše bez greške i vrlo pedantno i staloženo, tako da na kraju budu i jako pohvaljeni i cenjeni. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada se sa nekim druže ili kada nekog prijatelja iskreno i sa svim srcem prihvate i zavole, osobe u znaku riba, a sa podznakom u biku su uvek veoma dobre i jako drage, ali su i veliki veseljaci, večiti optimisti, avanturisti, boemi i pustolovi, pa sa njima ni u jednom trenutku nije dosadno ili monotono.

Iako se ne može poreći da su u nekakvim ozbiljnim situacijama, i oni sami jako ozbiljni, staloženi, smireni, ali i jednako opušteni i vrlo racionalni, pa skloni da prave savete ili sagledavanje problema daju „hladne glave“, a sa veoma britkim i jasnim mislima, stavom i rezonovanjem. 

Ljubav – iako bi se lako moglo reći da je prema svom stavu i svom sveopštem ponašanju, svaki muškarac u znaku riba sa podznakom u biku, neozbiljan i nestalan kada je u pitanju prava ljubav i pokazivanje vernosti i odanosti, to ni u kom slučaju nije tačno niti kao pretpostavka, niti pak kao činjenično stanje, jer se muške osobe ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, prema svim ženama, ophode sa dubokim poštovanjem, nisu skloni da bilo koju osobu, a posenno ne ženu koja im se istinski dopada, izigraju, povrede ili joj pak uvrede čast i vrlo dostojanstvo.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u biku su – žene u kardinalnom horoskopskom znaku ili u podznaku raka; škorpije, device, jarca; bika; vodolije ili riba.

Zdravstvene tegobe – muške osobe astralne kombinacije ribe – bik, sklone su upalama pluća ili bronhija, imaju česte alergijske bolesti disajnih puteva (astma; bronhitis), ali i oka (alergijski ili keratitis ili konjuktivitis), ili kože (ekcem; dermatitis), a boluju i od zapaljenja i raznih infekcija reproduktivnog sistema, mokraćnih puteva i bešike.

Imaju česte tegobe vezane za prostatu (a pre svega su to uvećanje; benigni ili maligni tumori), što uzrokuje poslovične smetnje sa mokrenjem, te time i sa izbacivenjem tečnosti i produkata metabolizma iz organizma, jer se remeti rad uretre i dovodi do dobro poznatih takozvanih dizuričnih smetnji.

Sponzorisano:

loading...
Loading...