Ribe podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Horoskopski znak riba koji je element „vode“, sa astralnim podznakom u jarcu, a koji je svojom pripadnošću element „zamlje“, predstavljaju dobru zodijačku kombinaciju.

Takođe, vladajuće planete oba pomenuta znaka zodijaka, a to su Neptun i Saturn, imaju relativno dobru međusobnu astralnu vezu u punom krugu, čije polje čini veza riba – jarac, pa osobama ove kombinacije znaka i podznaka donosi uglavnom dobre osobine i ističe vrline u karakteru.

U nastavku teksta saznaćete kakve su ribe sa podznakom u jarcu.

Žena riba sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – sve one ženske osobe koje su rođene u zanku riba, a sa astralnim ascendentom u jarcu, veoma su stroge, tvrdoglave, netolerantne i principijelne, nikako ne mogu da budu ubeđene ili navedene da odstupaju od svojih stavova i principa, jako su moralne i vrlo poštene osobe, i sa gnušanjem i prezirom „gledaju“ na laži, licemerje, vulgarnost i dvoličnost. 

Posao – žene ribe – jarac su u poslu koji rade, uvek i nužno dominantne, o svemu odlučuju, nisu sklone da bilo koga slušaju, pa često dolaze u sukobe sa saradnicima, ili čak i sa svojim šefovima tj pretpostavljenima, jer su jako istrajne u odbrani svojih ideja i rezultata i ni po koju cenu od tih svojih rešenja, nisu spremne da odstupe i da popuste bilo pred molbom ili pak pred naredbom.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u sklapanju novih poznanstava su žene ribe sa podznakom u jarcu veoma probirljive i veoma su pronicljive, te svaku osobu jako dobro i spretno procene, i baš su sklone da se ponašaju vrlo drsko i nadobudno, kada otkriju da neko pokušava da ih slaže ili da ih na bilo koji način izmanipuliše i prevari. 

Ljubav – iako možda deluje sasvim netipično i nekarakteristično, ženske osobe ribe – jarac, su dosta zaljubljive prirode, osetljive su i nežne, ali svoja prava osećanja vrlo retko pokazuju svim muškim potencijalnim partnerima, iz straha da ne budu izneverene, ili pak da ih muškarci samo i bezobzirno iskoriste, da se poigraju njihovim iskrenim emocijama, te da ih potom ponize i grubo odbace.

Kada se osete izdatim, žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka u horoskopu, imaju i veliku sklonost da se svete i da se ponašaju vrlo afektivno, oholo i da onome ko ih je povredio ili „zagorčaju život“ ili da ga na neki svoj način „nauče pameti“ i nateraju da žene poštuje i uvažava.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u jarcu su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku device; bika ;strelca; raka; škorpije ili riba.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku riba sa podznakom u jarcu, sklone su da se ponašaju veoma promenljivo, i imaju velike psihogene tegobe, koje se mogu odraziti i na organska oboljenja srca, želuca ili endokrinih žlezda, ali često su sklone i nastanku osteoporoze, problemima sa kičmom i sa neuralgijama, kao i jakim tegobama sa čulima, i čestom sklonošću ka malignim bolestima (pre svega debelog creva ili jajnika i uterusa). 

Muškarac riba sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – sve muške osobe kojima je kardinalni znak zodijaka u sazvežđu riba, dok im je pak astrološki podznak u jarcu, po svom karakteru i po ličnoj prirodi su veoma poštene, dobre, pravedne, savesne, karakterne, strpljive i prema svima su „prijateljski raspoložene“ osobe.

Imaju sklonost da se u sve „mešaju“, da o svemu diskutuju, ili/i da se „u sve razumeju“, a kako se ne bi osećali izostavljeno ili odbačeno, jer u svojoj dubini duše, oni vešito nose veliki strah od usamljenosti i veoma zlobnog ljudskog odbacivanja ili poniženja.

Posao – u poslu su muškarci riba – jarac uporni, inteligentni, odlučni i studiozni, ali su pod vrlo snažnim uticajem kardinalnog znaka, i dosta kreativni i veliki su idealisti, pa nije takva retkost ni da umesto svoje strogosti i „hladne glave“, u svaki svoj posao „unesu“ jednu poveću dozu veoma snažne intuicije, logike ili maštovitosti. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju međuljudski odnosi, a posebno bliska ili pak nova poznanstva ili prijateljstva, muške osobe ovakve astralne kombinacije su veoma društvene, i jako su srdačne, predusretljive, kako je pomenuto i veoma prijateljski nastrojene, saosećajne i baš plemenite, i imaju potrebu da se sa svima druže, da svima pomognu i da svakome budu oslonac i podrška kada god se za tako nešto ukaže potreba ili prilika. 

Ljubav – muškarci riba – jarac su osećajni, romantični i iskreni prema svakoj ženi koja im se baš istinski dopadne, a takođe su i bezuslovno verni i predani do maksimuma, trude se uvek da svojoj voljenoj budu i prijatelj i podrška i ljubav njenog života, ali i savršena uteha i jak oslonac u svim teškim danima.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u jarcu su – žene u kardinalnom znaku ili u horoskopskom podznaku jarca; device, škorpije; bika; raka; riba ili vodolije.

Zdravstvene tegobe – muškarci rođeni u znaku riba sa podznakom u jarcu, imaju probleme sa svim velikim zglobovima i sa kičmenim stubom, nije retko da pate od kožnih infekcija, alergija ili zapaljenja, a skloni su i ranom proređivanju ili opadanju kose, kao i problemima sa plućima, srcem, bubrezima, crevima, krvotokom, kao i sa reproduktivnim traktom i sa polnim hormonima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...