Ribe podznak ovan – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinlni horoskopski znak riba se sa astralnim podznakom ovna ne slaže ni u smislu pripadnosti zodijačkim elementima, niti pak prema međusobnom odnosu planeta, a koje vladaju sazvežđima ova dva astrološka znaka.

Sazvežđem riba vlada planeta Neptun, najsporiji pripadnik sunčevog sistema nebeskih tela, dok i znakom i podznakom ovna vlada planeta Mars, pa je „zodijačko polje“ riba – ovan, koje je jedna dvanaestina punog kruga zodijaka, prepuno sukoba, nesuglasica i negativnosti koje pak karakteru i muških i ženskih osoba, donosi ovakva horoskopska veza znakova i položaj datih nebeskih tela.

Sa druge strane, znak riba pripada zodijačkom elementu „vode“, dok je i znak i podznak ovna već poznat kao „vatreni“ element, i u žargonskom smislu se ova dva elementa ne slažu, jer „voda gasi vatru“ i jer „vatra nije u stanju da plamti na površini vode“.

U nastavku teksta pročitajte kakve su ribe sa podznakom u ovnu.

Žena riba sa podznakom u ovnu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe riba – ovan su karakterno veoma tvrdoglave, ponosne i vrlo su afektivne i impulsivne, ali su po pitanju odanosti i vernosti u bilo kom životnom polju baš „idealne osobe“, i kao poslovni partneri, i kao prijateljice ili pak supruge i emotivne partnerke.

Posao – žene ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta u zodijaku, vrlo su energične i jako postojane, istrajne su i odlučne, i u svakom poslu su vođene ambicijom i željom za uspehom, pa i kada ne uspeju da ostvare svoje zamisli i ideje, nikada ne odustaju, jer poseduju izuzetnu čvrstinu volje i karaktera, i poslovično su predodređene da postanu uspešne u svemu čime se bave.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju prijateljstva, poznanstva i porodični odnosi, žene u znaku riba sa podznakom u ovnu, vrlo su probirljive i zatvorene, ali su bezgranično verne i požrtvovane i nikada neće svoje drage ljude na bilo koji način izneveriti ili ih „ostaviti na cedilu“, kada im ustreba pomoć, savet, podrška ili makar uteha ili ohrabrenje. 

Ljubav – u ispoljavanju svojih emocija je žena u horoskopskoj kombinaciji riba – ovan, veoma srčana i strastvena, otvorena je i direktna, i muškarcima koji joj se dopadaju uvek i bez oklevanja „daje do znanja“ šta prema njima oseća, i sklona je da se ponaša vrlo impulsivno i da „srlja“ ili da se „zaleće“ u veze koje nemaju budućnost, a kako ne bi bila usamljena ili kako bi imala osećaj da je poželjna, voljena i nekome potrebna kao oslonac, podrška i verna partnerka ili pak supruga.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u ovnu su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku device; vage; lava; blizanaca; vodolije ili riba.

Zdravstvene tegobe – ženske osobe kojima je osnovni znak zodijaka u ribama, dok im je astralni podznak ovan, imaju probleme sa učestalim glavoboljama i zuboboljama, pate od tegoba sa svim čulima kao i sa bolovima u sinusima, u leđima, kičmi i kolenima, jer su vrlo skloni neuralgijama i uopšteno imaju baš osetljiv nervni sistem odnosno „slabe“ i periferne i centralne nerve. 

Muškarac riba sa podznakom u ovnu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe sa znakom u ribama i podznakom u ovnu, karakterno su vrlo srdačne i dobroćudne, uvek pokazuju „prijateljski stav“ i dobru nameru prema baš svim ljudima iz svoje okoline, a pored toga se odlikuju i jako čvrstim stavom i odlučnošću, pa su oni osobe koje su pouzdan oslonac i podrška, i pravi su primer plemenitosti, požrtvovanja i empatije.

Posao – u profesionalnom smislu su muškarci ribe – ovan vrlo aktivni i energični, dinamični su i stalno su „u pokretu“, ne podnose usporenost i monotoniju, i svaki svoj posao rade vrlo predano i odlučno, ulažući u njega maksimum snage, optimizma, požrtvovanosti i volje. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada je neka muška osoba rođena u ovakvoj zodijačkoj vezi u znaku i podznaku, prema svim ljudima je vrlo dobrodušna i dobronamerna, ima sklonost da se za svakoga žrtvuje i založi, nesebično pomaže u nevolji, i preuzima inicijativu.

Takodje aktivno se uključuje u rešavanje svih nedoumica i poteškoća, uvek drži obećanja i nikada ne „priča u prazno“, nego se dokazuje u delima, ili u svojoj odlučnosti i stabilnosti u najtežim momentima u životima drugih. 

Ljubav – po pitanju emocija, muškarac riba – ovan je strastven i srčan, ali u istoj meri nežan i drag, i prema svakoj ženi se ophodi kao prema pravoj dami, uvek je otmen i šarmantan, nikada napadan ili vulgaran, pa je kao emotivni partner sasvim poželjan, jer je pravi zaštitnik i veliki je džentlmen i „gospodin“ u pravom smislu te reči.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u ovnu su – žene u kardinalnom znaku ili u horoskopskom podznaku lava; blizanaca; strelca; raka; vage ili device.

Zdravstvene tegobe – muške osobe sa kardinalnim znakom u ribama i podznakom u ovnu, imaju osobinu da svoje tegobe potcenjuju i da se leče samo kada je stanje postalo ozbiljno ili hronično, a obično pate od psihičkih i nervnih tegoba, od oboljenja kostiju i zglobova, imaju osetljiva čula i jako su skloni zapaljenjima i infekcijama pluća, ušiju, kože i sluznica svih organa glave i vrata.

Sponzorisano:

loading...
Loading...