Ribe podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene koji su rođeni u znaku riba kao kardinalnom ili glavnom znaku zodijaka, dok im je pak astralni podznak tj ascendent u raku, po natalnoj karti i prema profesionalnim tumačenjima astrologa, imaju dobru kombinaciju znaka i pratećeg podznaka, i do izražaja im dolaze primarno i prvenstveno karakterne vrline i dobre osobine koje u sebi nose.

Slaganje znaka riba sa podznakom raka, objašnjava se pre svega datom vrlom kompatibilnošću elemenata „vode“, a kojima oba ova znaka horoskopa pripadaju, dok sa druge strane i vladajuće planete riba i raka – Neptun i Mesec, čine dosta „dobru“ međusobnu astralnu vezu.

U nastavku teksta saznaćete kakve su ribe sa podznakom u raku.

Žena riba sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku riba sa podznakom u raku, veoma su krhke i nežne, plemenite su i velikodušne, dobre su prema svima iz svog okruženja, izuzetno su saosećajne i dobrodušne, i uopšte su dobroćudne i vrlo „tanane u duši“, te izrazito emotivne kao osobe.

Posao – u poslu koji rade, žene ribe – rak, vrlo su pedantne, vredne, uredne i marljive, imaju i „jaku“ kreativnu crtu, svemu što rade se posvećuju maksimalno, ali nikako nisu niti sebične ili nesaradljive, te su sklone da se sa svojim saradnicima posavetuju, da razmene ideje i da uvek rado zajednički dođu do najboljih rezultata.

Prijateljstvo i porodični odnosi – sve ženske osobe koje su rođene kao predstavnice baš ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, su vrlo stidljive i introvertne, ali su istovremeno i uistinu veoma dobre i pažljive, spremne su da svima pomognu, i jako su predusretljive ili pažljive prema „slabijim“ i „nemoćnima“, i rado volontiraju, doniraju novac, ili pomažu na bilo koji drugi način kada se za to ukaže potreba ili neophodnost. 

Ljubav – iako su žene u horoskopskoj vezi ribe – rak, veoma zaljubljive i sklone da maštaju i da fantaziraju o „bajkovitim ljubavima“ sa srećnim krajem, nikada nisu dovoljno smele da muškarcu koji im se dopada otvoreno iskažu svoja osećanja, a kada ih osobe koje im se iskreno sviđaju ipak grubo i nezainteresovano odbiju, sklone su da se povuku u sebe i da dugo pate i očajavaju.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u raku su – muške osobe u znaku ili horoskopskom podznaku jarca; bika; lava; škorpije; raka ili device.

Zdravstvene tegobe – žene koje su rođene u kardinalnom znaku riba sa podznakom u raku, pre svega imaju veoma izražene tegobe vezane za psihogeno stanje i često su sklone da menjaju svoja raspoloženja i ponašanje, da budu vrlo osetljivih „narava“, kao i da pate od čestih glavobolja, ili od poremećaja hormonalne ravnoteže i od srčanih aritmija i varijacija krvnog pritiska, a pre svega kao posledica stresa, nervoze, stalnih strepnji i pomenutih psiholoških tegoba koje uzrokuju date i česte organske poremećaje. 

Muškarac riba sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – sve muške osobe sa kardinalnim znakom u ribama i sa podznakom u raku, veoma su karakterno dobrodušne i srdačne osobe, jako su veliki kreativci i odlikuju se vrlo velikom otmenošću, lepim manirima i izrazitim šarmom i vedrinom duha, pa tako i dosta pažnje pridaju i moralnim i tradicionalnim vrednostima, kao i vaspitanju i inteligenciji i obrazovanju.

Posao – muškarac ribe – rak, vrlo je u svom zanimanju inventivan, metodičan i strpljiv, ali i jako se pridržava svoje intuicije i logike, i u sve što radi unosi dozu emocija i kreativnosti, međutim ni sebi ni okolini ne dopušta da mu poremete koncentraciju i predanost radu i postizanju cilja. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju bliske osobe i dragi prijatelji, muškarac ove astralne kombinacije znaka i podznaka, veoma je pažljiv, odan i veran, plemenit je i požrtvovan i jako je spreman da svakome „izađe u susret“, ponudi pomoć u nevolji ili da podeli iskren savet ili ideju, bez sklonosti da druge ljude osuđuje za bilo šta, da ih kritikuje ili ponizi na bilo koji način. 

Ljubav – kada se muškarcima riba – rak, neka žena iskreno dopada, oni su spremni da se oko nje maksimalno potrude, i da joj se sasvim iskreno i bez skrivenih namera udvaraju, sa ciljem da je ili „osvoje“ za dugu i ozbiljnu vezu, ili pak da sa njom osnuju porodicu, i kao emotivni partneri ovi muškarci su vrlo odani, privrženi i verni, i pravi su oslonac i podrška u svakom trenutku.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u raku su – žene u kardinalnom znaku ili u podznaku raka; lava; jarca; device; bika ili vodolije.

Zdravstvene tegobe – muške osobe ovakve zodijačke kombinacije znaka i podznaka, često su sklone da svoje tegobe preuveličavaju, i jako su plašljivi kada su u pitanju bilo kakve pa čak one banalne tegobe i oboljenja.

Takodje imaju sklonost da se često suočavaju sa stresom i anksioznošću, sa digestivnim oboljenjima (pre svega sa gastritisom, ulkusom ili enterokolitisom), kao i sa čestim poremećajima vida i sluha, i sa zapaljenjima i infekcijama kože, urinarnih puteva i/ili genitalnog trakta.

Sponzorisano:

loading...
Loading...