Ribe podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Dvanaesti i poslednji znak zodijaka pripada sazvežđu riba, koje su element „vode“ i kojima vlada planeta Uran, te se sa astralnim podznakom u strelcu, koji je element „vatre“ i čiji je glavni vladar planeta Jupiter, ni u kom pogledu ne slažu i osobama koje su rođene kao ribe – strelac, u većini ili u svim životnim poljima, dominiraju negativne osobine i mane u temperamentu i prirodi ličnosti.

U nastavku teksta čitajte kakve su ribe sa podznakom u strelcu.

Žena riba sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene u ribama sa astrološkim podznakom u strelcu, i karakterno i po svojoj prirodi su veliki avanturisti i jako su dinamične i žustre, ali su i veoma loše organizovane, nesnalažljive, lako se zbunjuju i potpuno su konfuzne kada je potrebno da se o bilo čemu donese odluka ili zaključak.

Posao – žene pomenute astralne kombinacije znaka i podznaka su u poslu veoma spremne da baš rizikuju, pa obično više veruju ličnoj intuiciji i „dobroj sreći“, nego što se oslanjaju na svoje vrlo veliko znanje i inteligenciju, a kojih im svakako ne manjka, ali kako su uvek željne da istraže sve nove stvari i da isprobaju neke nove metode, i u profesijama kojima se bave nikada ne odstupaju od tog „pravila“.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku riba sa podznakom u strelcu, vole da se druže i da se sa svima „povežu“ u diskusijama, avanturama, zabavama ili pak u nekim humanim idejama i namerama, te iako su uvek optimistične i poletne osobe, žene riba – strelac su i saosećajne i jako velikodušne, požrtvovane su i spremne da pruže pomoć i podršku svakome i bez izuzetka. 

Ljubav – kada je u pitanju emotivni aspekt, ženske osobe ovakvog zodijačkog „sklopa“ znaka i ascendenta, jako su zaljubljive, nepromišljene i brzoplete, olako veruju svim muškarcima i jako naivno „padaju“ na laskanja i lepe reči, pa nije retkost da budu povređene i prevarene, i da dugo i teško očajavaju te da svu krivicu „prebace“ na sebe, i da lako izgube samopouzdanje ili čak i veru u svoj ideal ljubavi.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u strelcu su – muške osobe u znaku ili horoskopskom podznaku vodolije; blizanaca; lava; vage; device ili pak strelca.

Zdravstvene tegobe – žene rođene sa glavnim znakom u ribama i sa astralnim podznakom u strelcu, veoma su sklone oboljenjima reproduktivnih organa tj genitalnog trakta, imaju probleme sa grlom i sinusima, pate od učestalih migrenoznih glavobolja i oštećenja čula vida.

Nije retkost i da su podložne anemiji, ili pak da boluju od poremećaja funkcije jetre, žuči, slezine, pankreasa ili štitne žlezde. 

Muškarac riba sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – muškarci kojima je astrološka kombinacija ribe – strelac, osobe su koje karakterno deluju vrlo samosvesno i samouvereno, ali su u suštini sasvim „smetene“ i jako zaboravne osobe, nemaju nikakve organizacione sposobnosti, sasvim su površni u skoro svakom polju života, i poznati su kao potpuno haotični i konfuzni tipovi, koji se ni u čemu ne snalaze.

Posao – iako su većinom osobe u znaku riba sa podznakom u strelcu, vrlo inteligentni i jako su visoko obrazovani muškarci, osim znanja i ambicije, nemaju sposobnosti da se „izbore“ sa svim problemima na koje nailaze, i veoma su skloni da se umesto rešenja, još više „zapetljaju“ u nove muke i poslovne nedoumice, i kada na kraju i sami sebe sasvim zbune, ili odustaju od svojih ideja ili pak traže pomoć saradnika, prijatelja ili poslovnih partnera. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u sklapanju ili prijateljstava ili novih poznanstava, muškarci u znaku riba sa podznakom u strelcu, jako su površne osobe i sujetni su i egocentrični, mada se nije desilo da ukoliko je nekome potrebna pomoć, da su mu osobe ove astralne veze znaka i podznaka „okrenule leđa“ ili uskratile svoju velikodušnost i dobrotu.

Iako se za muškarce ovakve astralne kombinacije znaka i pratećeg podznaka, često smatra da su sasvim nepouzdane i haotične osobe, koje ne mogu da brinu „ni o samima sebi“, oni su ipak kao prijatelji vrlo odani i verni, nesebični su u svojoj pomoći i dobroti, te i nikada ne traže bilo kakve kontrausluge, niti barem „puku zahvalnost“ za sva svoja humana dela. 

Ljubav – iako u ljubavnom aspektu, muške osobe ribe – strelac, deluju sasvim samouvereno i odlučno u nameri da žene koje im se dopadnu osvoje i da im bez premišljanja iskažu svoja vrla osećanja, dešava se da se u poslednjem trenutku „pred izazovom“ povuku, te da ostave utisak šarlatana i drskog manipulatora, koji se samo poigrava ženskim osećanjima kako bi zadovoljio svoj ego i sujetu.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u strelcu su – žene u kardinalnom horoskopskom znaku ili u podznaku riba; vage; strelca; device; vodolije; lava ili blizanaca.

Zdravstvene tegobe – muškarci riba – strelac, veoma su skloni da se ponašaju poročno i retko kada dovoljno paze na svoje zdravlje, a zbog sklonosti prejedanju, alkoholizmu ili pak preteranoj konzumaciji duvana, najčešće im „stradaju“ jetra, želudac i pankreas, mada su skloni i upalama pluća i astmi, kao i srčanim tegobama ili porastu krvnog pritiska i problemima sa memorijom, pa imaju i sklonost ka demenciji i nastanku Alchajmerove bolesti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...