Ribe podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe muškog ili ženskog pola, koje rođenjem pripadaju horoskopskoj vezi ribe – vaga, nemaju baš posebno dobru i kompatibilnu kombinaciju glavnog znaka i pratećeg podznaka, jer ni planete ni elementi nisu međusobno dobro „uklopljeni“.

Naime, kardinalni zodijački znak riba spada u „vodene“ elemente, dok je znak i podznak vage po pripadnosti elementima „vazdušni“, te se nikako ne „poklapaju“ kao kombinacija, i jedan drugom ističu karakterne mane i negativne crte ličnosti.

Takođe, ni sa aspekta slaganja vladajućih planeta sazvežđa riba i vage – Neptuna i Venere, nema baš idealnog slaganja, i ni u smislu efekta nebeskih tela na pomenutu astrološku vezu ribe – vaga nema povoljnog učinka.

U nastavku teksta szanajte kakve su ribe sa podznakom u vagi.

Žena riba sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u znaku riba sa podznakom u vagi, vrlo su karakterno druželjubive i komunikativne, izrazito su zavodljive, lepe i intrigantne osobe, vole da se razmeću bogatstvom i lepotom, ali su istovremeno i vrlo nadarene i talentovane, pa su često predodređene da postanu slavne osobe iz sfere umetnosti ili kulture.

Posao – kako je prethodno i napomenuto, žene kojima je astralna kombinacija ribe – vaga, veoma su maštovite i kreativne, jako vole da rade poslove koji im prijaju i koji ih motivišu, međutim baš im nikako „ne idu od ruke“ poslovi koji zahtevaju strogoću, odlučnost, istrajnost ili racionalnost, i tada se žene ove kombinacije zodijaka osećaju sasvim sputano, bezvoljno i nesrećno, i lenje su u tome i da čak pokušaju da sebe „nateraju“ da rade nešto što ne žele ili ne vole.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe sa kardinalnim znakom u ribama, i sa pratećim ascendentom u vagi, imaju veliki broj prijatelja i poznanika, i prema svima njima su jednako vrlo ljubazne, prijemčive, fine i srdačne, te su sklone da se uvek rado odazovu svakom druženju i/ili pak zabavi, avanturi, diskusiji i polemici, da dele tajne i da rado slušaju svačije interesantne priče, a sklone su i da se ponašaju vrlo plemenito i da pomognu u neprilici i nevolji kada je to potrebno. 

Ljubav – žene ove astralne kombinacije su poslovično prave zavodnice, i retko imaju „problem“ da privuku pažnju bilo kog muškarca, ali iako su vrlo lepe i zaista dosta „polažu“ na svoju fizičku atraktivnost, one su i jako inteligentne i pronicljive osobe, pa ne vole površne muškarce koji žele da ih olako osvoje laskanjima, skupim poklonima, „praznim“ obećanjima i izjavama ljubavi koje nisu ničim argumentovane.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku ribe sa podznakom u vagi su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku ovna; strelca; vodolije; blizanaca; vage ili lava.

Zdravstvene tegobe – žene koje su rođene u znaku riba sa datim podznakom u vagi, veoma su sklone da obolevaju od hormonskih disbalansa, da imaju digestivne problema, kao i da pate od upala mokraćnih puteva i bešike, da boluju od hipertenzije, hiperlipidemije, gojaznosti ili šećerne bolesti.

Nije retkost da imaju i vrlo slab imunitet, te da su sklone sezonskim i/ili „celogodišnjim“ alergijskim poremećajima, pre svega u formi rinitisa, laringitisa, alergijske astme i bronhitisa, kao i raznih formi ekcema na koži ili pak dermatitisa. 

Muškarac riba sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u horoskopskoj kombinaciji ribe – vaga, po karakteru su vrlo nesigurni u sebe i puni unutrašnjih strahova i konflikata, ali tu svoju osobinu vešto kriju u velikoj sposobnosti da olako sklapaju prijateljstva, da budu vrlo komunikativni i prilagodljivi, da se ponašaju vrlo otvoreno i samouvereno, i da pokazuju sklonost ka umetnosti i lepoti, u kojima i nalaze svoj „beg od stvarnosti“ i svakodnevnog stresa.

Posao – muške osobe ovakve astrološke kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta, u poslu su veoma tašti i lenji, nisu naročito preduzimljivi i odlučni, skloni su da se dvoume i sporo i teško donose odluke i rešavaju probleme.

Najbolja zanimanja za sve osobe u znaku riba, sa podznakom u vagi su ona iz domena umetnosti, medija ili kulture, pa kada se muškarci riba – vaga ostvare u nekoj od željenih profesuja, a to su u prvom redu muzika, gluma ili slikarstvo, vrlo su poletni i angažovani, i nije retkost da su uspešni i popularni u svojoj zemlji ili čak i u celom svetu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju međuljudski odnosi u širem smislu reči, tada su muške osobe koje su rođene kao kombinacija ribe – vaga, veoma tajanstvene i zatvorene, ali se ponašaju sasvim suprotno svojoj pravoj prirodi – puni su optimizma i energije, „najglasniji su“ ili najveseliji u svakom društvu, trude se da se prilagode i da se svima dopadnu, ali se nikome ili pak retko kome iskreno poveravaju i „otvaraju“. 

Ljubav – u ispoljavanju iskrenih osećanja, muške osobe u znaku riba sa podznakom u vagi, jako su neodlučne i stidljive, te iako su vrlo nežne i romantične „duše“, imaju velikih poteškoća da se na pravi način izraze, i da ženama koje im se iskreno dopadnu, svoje emocije adekvatno pokažu i dokažu.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku ribe sa podznakom u vagi su – žene u kardinalnom znaku ili u podznaku strelca; vage; blizanaca; vodolije; ovna; lava ili device.

Zdravstvene tegobe – muškarci koji su rođeni u kardinalnom znaku riba sa podznakom u vagi, u svoj „zdravstveni karton“ najčešće mogu da „upišu“ tegobe vezane za bubrege i/ili pak za uretru i mokraćnu bešiku, kao i probleme sa prostatom, debelim crevom, išijasom, lumbagom i virusnim i bakterijskim ili sa „kombinovanim“ infekcijama respiratornog i digestivnog trakta, ili pak kože.

Sponzorisano:

loading...
Loading...