Škorpija podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe sa kardinalnim znakom u škorpiji, a koja je prema elementima pripadnik „vode“, sa podznakom u biku, a koji pripada elementu „zemlje“, slaže se veoma dobro, i prema pravilu ovakva kombinacija osobama koje joj rođenjem pripadaju, donosi samo pozitivne osobine i vrline u karakteru i temperamentu, bilo porekla glavnog znaka ili pak pod uticajem podznaka.

Vladar škorpije je planeta Pluton koja je dosta spora i „nepostojana“, dok sazvežđem bika vlada planeta Venera, koja lako „poništava“ i „ublažava“ svu negativnost vladara kardinalnog znaka, pa se međusobni astralni aspekt koji Pluton i Venera formiraju smatra pre svega dobrim i po pravilu veoma pozitivnim, i osobe koje su ovakva horoskopska kombinacija vrlo su kvalitetne, ispravne i poštene u svakom polju svoga života.

U nastavku možete pročitati kakve su škorpije sa podznakom u biku.

Žena škorpija sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u škorpiji i sa podznakom u biku, po karakteru i temperamentu su veoma vredne, marljive i poseduju čvrstu volju i karakter, i nikada se ne stide da ulože rad i trud kako bi ostvarile materijalnu dobit ili neki drugi vid uspeha, jer nisu naviknute da budu lenje i neradne, iako se ne može poreći da su često vrlo razmažene, da su hedonisti i da vole poklone, pažnju, bogatstvo i blagostanje kao i lagodan život i uživanje.

Posao – u poslovnom polju, žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka, veoma su precizne i pedantne, strogo su fokusirane i vredne u svemu na čemu rade, ali nije retkost da im pažnju vrlo teško „drže“ ona zanimanja u kojima se ne pronalaze, ili koja ih u bilo kom smislu ne ispunjavaju ili ih pak uopšte ne zanimaju.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene rođene kao škorpija – bik, prema svim dragim osobama su jako plemenite, dobrodušne i velikodušne, i ne vole da „okrenu glavu“ od tuđe patnje ili bilo kakve nevolje

Za uzvrat traže poštovanje i zahvalnost, i ne tolerišu bilo kakvu izdaju ili neki vid prevare pa se tada ponašaju vrlo okrutno i oholo, i umeju da budu vrlo neprijatne i da druge potcenjuju i izvrgavaju ruglu ili osudi i poniženju od strane okoline. 

Ljubav – ženske osobe ovakve astralne kombinacije su vrlo lepe, misteriozne i zanimljive, i u sebi nose nešto veoma „nedokučivo“ i „magično“, ali su u ispoljavanju svojih emocija skromne, stidljive i zatvorene, pa nikako ne umeju da se nametnu muškarcima koji im se dopadaju, već su radije spremne da čekaju da ih neka osoba suprotnog pola „primeti“ i da ih tada osvoji pažnjom, nežnošću, iskrenošću i romantičnim gestovima ili lepim rečima.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku škorpije sa podznakom u biku su – muškarci kojima je kardinalni znak ili pak podznak u horoskopu škorpija; jarac; bik; devica; vaga; vodolija ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku škorpije sa podznakom u biku, zdravstveno su vrlo osetljive i jako su sklone da se razbole od banalnih infekcija i zapaljenja, pre svega gornjih disajnih puteva ili urinarnog trakta, jer im je imuni sistem jako osetljiv ili pak veoma narušen stalnim unutrašnjim nemirima, preispitivanjima, nervozama i stresom, koji nikako nisu u stanju da svesno regulišu. 

Muškarac škorpija sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je glavni znak u horoskopu škorpija, dok im je pak podznak u biku, odlikuju se dozom nepouzdanosti i prevelike neozbiljnosti, kao i velikom sklonošću da se ponašaju neodgovorno, neozbiljno ili površno u nekim situacijama u kojima je potrebno da se postave kao prave „stabilne i jake“ ličnosti, pa se osobe ovakve astralne veze u zodijaku smatraju slabićima i vrlo dvosmislenim, povodljivim i promenljivim karakterima.

Posao – iako su u poslovnom polju muškarci škorpija – bik veoma inteligentni i precizni, pa se odlikuju velikom oštroumnošću i vrlinom logičnog razmišljanja, oni su dosta spori i skloni su da se preterano preispituju.

Zato se dešava da kasne sa obavljanjem zadataka, ili da se sasvim lako ili pak bez potrebe potpuno „zapetljaju“ u nekoj svojoj potrebi da iskažu da su sposobni i temeljni u radu, i da budu posledično besni na sebe i okolinu zbog sopstvenih grešaka ili nedoslednosti. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelj, osoba u znaku škorpije sa podznakom u biku, veoma je sklona da se ponaša iskompleksirano, i da druge ljude potcenjuje i kritikuje, kao i da bude veliki materijalista i škrtica, pa da u slučaju potrebe da nekome pozajmi novac, počne da se vešto „izvlači“ jer je po pitanju finansija ili vrlo sebična ili pak ni sama nema dovoljno sredstava, jer se jako rasipnički i neštedljivo ponaša. 

Ljubav – muške osobe sa kardinalnim znakom u škorpiji i sa podznakom u biku, vrlo su lako sklone da se zaljube, i na neki način vole da „pate“ i da se osećaju kao „žrtve ljubavi“, jer tako dobijaju na značaju, i to im je jedan od glavnih aduta kojim osvajaju pripadnice suprotnog pola.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u biku su – ženske osobe u znaku ili podznaku vage; device; vodolije; škorpije; blizanaca; raka ili jarca. 

Zdravstvene tegobe – muškarci škorpija – bik, u pogledu svog opšteg zdravlja, imaju tegobe sa leđima, kičmom i nogama, ali često pate i od upale pluća, povišenog krvnog pritiska, od srčanih aritmija, i veoma su sklone porocima, kakvi su pre svega alkohol i duvan.

Sponzorisano:

loading...
Loading...