Škorpija podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku škorpije, a koji pripada elementu „vode“, sa ascendentom u blizancima koji je „vazdušni“ znak, ne slažu se praktično ni u kom smislu, i ovakva kombinacija je veoma nepredvidiva, negativna i loša u velikoj većini životnih područja.

Vladari sazvežđa škorpije i blizanaca su planete Pluton i Merkur, i kako su obe veoma „spore“, a uz to i veoma „teške“ planete, njihova kombinacija samo pojačava i inače loš astralni aspekt u polju zodijačkog kruga koji čine osobe rođene u astrološkoj „vezi“ škorpija – blizanci.

Sada ćemo u nastavku teksta saznati kakve su škorpije u podznaku blizanci.

Prvo ćemo videti kakve su žene u toj kombinaciji, a potom u muškarci.

Žena škorpija sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su kardinalni znak škorpije dok im je ascendent u blizancima, veoma su nestalne, po pravilu su jako napete i nervozne, nekarakteristično za ovakav aspekt zodijaka su jako teško prilagodljive, i ne trpe bilo kakve novitete i promene, već teže da se osećaju sigurno i zaštićeno, jer im i sam podznak u blizancima, i bez dodatnog vrlo lošeg i teškog „mračnog“  uticaja glavnog znaka škorpije, donosi dovoljno unutrašnjih sukoba i neodlučnosti u svim životnim poljima.

Posao – u poslu kojim se bave, žene u znaku i podznaku škorpija – blizanac, vrlo su strašljive, strepe od svakog svog postupka, očekuju da im neko uvek „prebacuje“ krivicu ili da ih kritikuje i stalno greše, i večito se osećaju nesigurno, sputano, ponizno i psihički nestabilno, pa nije retkost da jako mlade napuste posao koji rade, jer ne mogu da podnesu nikakav psihički pritisak ili neku tenziju, niti su sposobne da se uklope u kolektiv i da izvršavaju zadatke i naređenja autoriteta.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljskim odnosima i u odnosima sa ljudima uopšte, žene u znaku škorpije sa ascendentom u blizancima, jako su nepoverljive i nesigurne, pretvaraju se da su „nešto što nisu“, jer su u strahu od odbijanja i sebe smatraju vrlo nekvalitetnim osobama, koje niko ne ceni i koje ne mogu da se druže sa ljudima, jer su svi „bolji i pametniji“ od njih samih. 

Ljubav – iako na prvi pogled deluje kao veoma prijemčiva, draga i nežna osoba, i kao žena koja je šarmantna, duhovita, vesela i „vrcava“, u ljubavi je osoba ženskog pola astralne kombinacije škorpija – blizanac, poslovično jako nesigurna u sebe, nepristupačna, i teži da se povlači i da beži od emocija, pa nije retkost da se nikada ne uda ili pak da se uda u poznim godinama samo da bi se ostvarila kao majke, jer je veoma nežna i požrtvovana prema svom potomstvu, i deci uopšte.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku škorpije sa podznakom u blizancima su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili podznak ovan; vaga; strelac; blizanac; lav ili pak škorpija. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku škorpije sa astralnim podznakom u blizancima, najviše pate od depresije i stresa pa kao posledicu psihičkih tegoba, imaju razne organske poremećaje, koji se pre svega odlikuju padom opšte odbrambene snage organizma, a pored toga su sklone nedostatku magnezijuma i vitamina B grupe, pa se preporučuje korekcija ishrane i dovoljan unos neophodnih mikroelemenata. 

Muškarac škorpija sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muške osobe koje su rođene u kardinalnom znaku škorpije a kojima je ascendent u blizancima, vrlo su nestalne i nepredvidive, sklone su avanturama i istraživanjima, vole život i puni su energije, optimizma, radosti „življenja“ i u svakom polju zrače ljubaznošću ili velikom dozom entuzijazma i „dobre volje“.

Posao – svakom poslu kojim se bave, muške osobe škorpija – blizanac, pristupaju na isti način, sa puno želje, volje i snage duha, bez obzira na to da li im to zanimanje „prija“ ili ne, jer su vrlo svesni da je posao i rad taj koji im omogućava dobar položaj u društvu, koji im donosi novac, i koji im omogućava da se posvete onome što zaista vole, a to je neki istraživački rad, putovanje, dobra hrana ili pak na kraju krajeva, neki hobi koji im je ralaksacija i odličan „beg od stvarnosti“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe u znaku škorpije sa podznakom u blizancima, vrlo su srdačne i ljubazne prema svima, ali su i jako radoznale i o svakome žele sve da saznaju i „istraže“, pa nekada umeju da se ponašaju vrlo navalentno i da čak insistiraju da im neko poveri sve svoje intimne tajne, strahove, želje ili slabosti. 

Ljubav – u emotivnom aspektu, muškarac škorpija – blizanac je veoma nestalan i nije sklon da bude veran i da se obaveže jednoj ženi, jer voli avanture i uživanja, pa nikako nije u stanju da se lako skrasi, već je sklon velikom broju kratkotrajnih veza i flertova, i ponaša se veoma nezrelo, i jako detinjasto i „neuhvatljivo“ kada su u pitanju odnosi sa osobama suprotnog pola.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u blizancima su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku blizanaca; škorpije; raka; vage; riba; lava; strelca ili ovna. 

Zdravstvene tegobe – muškarci rođeni u znaku škorpije sa astralnim ascendentom u blizancima, veoma su poročni i uživaju u preobilnoj i nezdravoj hrani, alkoholu, kofeinu ili duvanu, pa su im zato glavne tegobe i vezane za poremećaj rada organa za varenje, jetre, pankreasa ili bubrega, ali nije retkost da pate od problema sa organima glave i vrata, kao i sa hormonskim disbalansom i sa poremećajem organa za reprodukciju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...