Škorpija podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Vladajuća planeta horoskopskog znaka škorpije je Pluton, dok sa druge strane i znakom ali i podznakom jarca vlada Saturn, pa iako su oba navedena nebeska tela jako „stroga“ i „hladna“, u međusobnom astralnom aspektu koji formiraju, osobama sa ovakvom kombinacijom znaka i podznaka u zodijaku, donose šesto više kvaliteta nego mana, na najvećem broju životnih polja.

Takođe, i po pitanju pripadnosti znaka škorpije i ascendenta u jarcu, odgovarajućim zodijačkim „elementima“, postoji odlično slaganje između elementa „vode“ kome pripada glavni znak, sa elementom „zemlje“, kome pak pripada podznak jarca.

U nastavku teksta pročitajte kakve su škorpije sa podznakom u jarcu.

Žena škorpija sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene u kardinalnom znaku škorpije sa ascendentom u sazvežđu jarca, karakterno su vrlo stroge i principijelne, veoma su vredne i vole da rade i da se za svoje uspehe žrtvuju, i jako su sposobne da dobro procene sve osobe iz svoje okoline, i ljudima zbog toga i ne veruju previše. 

Posao – definicija žene škorpija – jarac, jeste ambicija, principijelnost, inteligencija, marljivost i predanost svakom poslu kojim se bave, jer one nisu tip osoba koje su nedosledne ako im se neki posao ne dopada ili im u bilo čemu „ne odgovara“, već svemu pristupaju vrlo sistematično, jako odlučno, ozbiljno i pedantno, i najčešće ostvaruju izvanredne rezultate i naravno podrazumevanu i željenu materijalnu sigurnost, ali na koju uvek „gledaju“ kao na rezultat sopstvenog rada i truda, a ne kao na sredstva koja ih na bilo koji način određuju ili definišu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, vrlo su rezervisane, probirljive i oprezne kada „sklapaju“ nova poznanstva i prijateljstva, jer su po svojoj prirodi veoma pronicljive pa čak i sitničave, i znaju da vrlo spretno primete svačiji nedostatak ili manu u karakteru, a posebno ne vole kada ih neko laže, kada im laska ili pak kada pokušava da ih na bilo koji način prevari ili izigra. 

Ljubav – u ljubavi je ženska osoba rođena u znaku škorpije sa podznakom u jarcu, jedinstvena „kombinacija“ misterioznosti i direktnosti u ispoljavanju osećanja, jer nikako ne voli da „glumi“ da je nedodirliva i neosvojiva, ili da se pretvara da je „ledena kraljica“, ali joj baš sa druge strane imponuje da bude „teže osvojiva“ i tajanstvena, pa da tako zaintrigira osobe suprotnog pola koje joj se dopadnu.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku škorpije sa podznakom u jarcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak, ili podznak u horoskopu bik; devica; jarac; škorpija; ribe ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene škorpija – jarac, vrlo su osetljive po pitanju zdravlja zuba, kostiju i zglobova, i takođe imaju vrlo slabe nokte, kosu i kožu, pa im se savetuje zdravija ishrana bogata mineralima i vitaminima, a posebno kalcijumom, vitaminima B grupe, i vitaminom E. 

Muškarac škorpija sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je osnovni znak škorpija, dok im je ascendent u jarcu, veoma su uporne i samosvesne, imaju sva potrebna znanja i sve unapred planiraju, nisu ni u kom slučaju osobe koje umeju da tolerišu svoje ili tuđe greške, i vrlo su principijelni, dominantni, trezveni i tvrdoglavi u ostvarivanju „svega što naume“.

Posao – za muškarca kombinacije škorpija – jarac, reč neuspeh i odustajanje, ne postoji u „ličnoj upotrebi“, i oni su uvek veoma ozbiljni, predani onom poslu koji rade, i nikako nisu skloni da se lako „zaleću“, ili da se oslanjaju na druge jer po pravilu oni uvek i pre svih najviše veruju sebi, i najveći deo posla preuzimaju upravo na sebe, jer su samo tada sasvim i apsolutno sigurni da će sve biti odrađeno najbolje moguće do najsitnijeg detalja, i bez ikakve potencijalne zamerke od strane saradnika, ili pak od njima nadređenih osoba. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako su muške osobe u znaku škorpije sa podznakom u jarcu vrlo komunikativne, društvene i „rečite“, suština je da su sa druge strane ovakvi muškarci veoma zatvoreni, distancirani i nepoverljivi.

Nisu skloni da pretereno veruju u ljude i njihove reči, jer su svesni da se svaka osoba služi manipulacijom, komplimentima, dodovoravanjem ili laskanjem u izvesnoj meri, a kako bi sebi pre svega obezbedila neku korist, ili pak postigla određeni i željeni cilj u nekom aspektu života. 

Ljubav – u emotivnom aspektu, muškarac škorpija – jarac je veliki šarmer, romantik i mistik,ali i veoma je tajanstvena i zagonetna osoba, mada ume da bude i vrlo direktan, tvrdoglav ili baš jako uporan kada mu se neka žena dopada, i kada pokušava da je osvoji za sebe.

U suštini, kada ga emotivne partnerke bolje upoznaju, shvate da je muška osoba ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta jedan „veliki dečak“ koji traži pažnju, poverenje i nežnost, i koji vrlo nesebično uzvraća na isti način i istom merom na sve „lepo i dobro“ što mu se pruži. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u jarcu su – žene u znaku i podznaku device; jarca; škorpije; bika; strelca; vodolije; raka ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku škorpije sa podznakom u jarcu, imaju obično vrlo izražene probleme sa kičmom i kolenima, pate od zapaljenja mišića i čestih grčeva, ali imaju i dosta otežanu perifernu cirkulaciju i slabijeg su opšteg imunog sistema.

Često im je povišena telesna temperatura, ubrzana sedimantacija eritrocita, često pate od labijalnog herpesa, ali takođe imaju i ostale opšte iznake akutnog zapaljenskog procesa koji se odvija u organizmu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...