Škorpija podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Astrološki kardinalni znak škorpije, a koji je prema pripadnosti elementima „vodeni“ znak, sa podznakom u raku koji takođe pripada elementu „vode“, predstavlja dobru kombinaciju, pa se i osobe koje su rođene kao škorpija – rak, mogu smatrati vrlo karakterno i temperamentno dobrim i kvalitetnim ljudima.

Oni svoje vrline ispoljavaju u međuljudskim odnosima i u raznim životnim poljima u kojima su „aktivni“.

Kako je vladar znaka i podznaka škorpije planeta Pluton, koja je jako „misteriozna“, „spora“, „tajnovita“ i u neku ruku „mračna i hladna“, sa druge strane rakom vlada Mesec koji je zvezda i koji pored promenljivosti i nestalnosti, donosi i jednu dozu „sjaja“, koji menja osobine osoba na koje deluje Pluton, pa je astralna veza Mesec i Pluton po pravilu takođe dobra i pozitivna, iako ne uvek i nikako u svim životnim prilikama.

U nastavku teksta saznaćete kakve su tačno škorpije sa podznakom u raku.

Žena škorpija sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – žene rođene u znaku škorpije sa astralnim podznakom u raku, vrlo su senzibilne i jako su osetljive na nepravdu i bolećive su na tuđe patnje i tegobe, pa su požrtvovane i po pravilu su veoma plemenite, ali su sa druge strane vrlo često i jako oštre i netolerantne prema greškama ili manipulacijama i ne umeju da se nose sa licemerjem, pretvornošću ili lažima drugih.

Posao – u profesionalnom aspektu, žene škorpija – rak su veoma uporne, hladnokrvne, precizne i sposobne, vođene su raciom i ambicijom, i retko vole da mešaju emocije u svoje poslove koje po pravilu obavljaju vrlo pedantno, odgovorno i bez greške, jer analiziraju svaki detalj, kako im se ne bi omakla bilo kakva nepravilnost, jer kritike i sopstvene neuspehe nisu u stanju da podnesu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kako je prethodno već i napomenuto, ženske osobe astralne veze znaka škorpije i ascendenta u raku, vrlo su osećajne i požrtvovane, velikodušne su prema svima, i jako su spremne da pomognu u bilo kom smislu, i retko osim zahvalnosti očekuju bilo kakav vid kontrausluge, komplimenata, „uzvraćanja istom merom“, ili pak hvalospeve u društvu. 

Ljubav – u ljubavi su žene rođene kao škorpija – rak, veoma koketne i interesantne, doista su senzualne i sentibilne, ali su pod uticajem Meseca u raku i vrlo promenljive i znaju da se često ponašaju vrlo razmaženo i zahtevno, da budu veoma probirljive, i da potencijalnim emotivnim partnerima lako pronađu mane i nedostatke koji ih veoma lako pokolebaju i „udalje“ od namere da se sa njima upuste u vezu ili da „stupe“ u brak.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku škorpije sa podznakom u raku su – muškarci u znaku ili horoskopskom podznaku lava; jarca; škorpije; bika; raka ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku škorpije kojima je ascendent u raku, veoma su osetljivog zdravlja, i sklone su čestim upalnim procesima akutnog ili hroničnog toka, depresiji, alergijskim reakcijama ili gljivičnim i bakterijskim superinfekcijama, a koje su rezultat loše opšte otpornosti organizma. 

Muškarac škorpija sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u kardinalnom znaku škorpije, sa ascendentom u raku, veoma su karakterno dobrodušne i miroljubive, i pokazuju veliku dozu humanosti, plemenitosti i požrtvovanosti prema svima iz svoje okoline, tako da spadaju u jednu od najkvalitetnijih astralnih kombinacija u zodijaku, a po pitanju ljudskosti i poznavanja i vrednovanja pravih ljudskih vrlina i kvaliteta.

Posao – u profesionalnom smislu, muškarac škorpija – rak je veoma uporan, vredan i energičan, sklon je da iskaže svu veliku snagu volje i ambicioznost, i nije tip osobe koja će da od bilo kog zadatka da odustane.

Neće takodje ni da se preda očajanju ukoliko se dogodi da pogreši ili da „zakasni“ u ispostavljanju rezultata, već će da se potrudi da grešku što pre popravi i da se dokaže kao pravi izbor za poziciju na kojoj se nalazi, i kao osoba koja je sposobna da opravda ukazano poverenje. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelj, muškarac u znaku škorpije sa ascendentom u raku, plamenit je i odan, velikodušan je iznad svake mere, pun saosećanja i razumevanja, i ima veliki broj pravih prijatelja koji ga duboko cene zbog njegovih velikih vrlina i sklonosti da se jako lako i bez razmišljanja posveti drugima, i da sebe i svoje želje „skrajne u drugi plan“. 

Ljubav – kada je emotivni aspekt u pitanju, muškarcima u znaku škorpije i sa podznakom u raku, nije strano da budu sasvim otvoreni i iskreni jer se svojih osećanja ne stide, pa su veoma pošteni i uvek direktno stavljaju do znanja kada im se neka osoba suprotnog pola dopada, i kada su za nju zainteresovani i žele da ostvare dužu vezu ili čak i brak i sopstvenu porodicu.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u raku su – žene u znaku ili podznaku raka; jarca; strelca; lava; bika; device; riba ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, imaju osetljiva čula i nervni sistem, pate od anksioznosti i depresije, i imaju česte probleme vezane za creva, žuč, bubrege, cirkulaciju, kao i za reproduktivne organe i hormonsku ravnotežu tj za njen poremećaj.

Sponzorisano:

loading...
Loading...