Škorpija podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muškarci i žene kojima je kardinalni znak u horoskopu škorpija, koja je element „vode“, sa podznakom ili ascendentom u ribama se slažu odlično, jer i ribe predstavljaju „vodeni“ znak zodijaka.

Vladar škorpije je planeta Pluton, dok je vladar sazvežđa riba Neptun, a koji jeste „najsporije“ nebesko telo u astrologiji, pa u tom aspektu može njihovom međusobnom kombinacijom, doći  često do nekih nepoželjnih dvoumljenja, zapostavljanja obaveza i izvesne sporosti i neodlučnosti u raznim aspektima, ali to u velikoj meri zavisi i od same prirode i karaktera osobe koja ovakvoj astralnoj kombinaciji i pripada.

U nastavku teksta saznaćemo kakve su škorpije sa podznakom u ribama.

Žena škorpija sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je kardinalni znak škorpija dok im je ascendent u ribama, sasvim su osetljive, neprilagodljive, „izgubljene u vremenu i prostoru“, i osobe su koje se uvek žrtvuju za svakoga, koje svima veruju i koje imaju saosećanja i empatije za „čitav svet koji ih okružuje“. 

Posao – u poslovnom planu, žene rođene kao škorpija – ribe, potpuno su nedosledne, netaktične, spore i sasvim su nesvrsishodne i nepraktične, pa rezultate ili uopšte ne uspevaju da postignu ili im je pak potrebno puno vremena i strpljenja i ne tako retko i pomoć tima sa kojim rade, jer lako „padaju“ u očajanje, i izgube se u svim svojim naporima da neki cilj realizuju, i da se pokažu kao vredni radnici, i u toj brzopletosti lako pogreše ili odustanu od željenog posla. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta, vrlo su odani prijatelji, osećajne su i plemenite osobe, veoma su dobrodušne i požrtvovane za sve ljude oko sebe, pa nije nikakva retkost da zapuste sopstvene ciljeve i potrebe, kako bi se svuda i u svakoj situaciji, onima koji su u nevolji našle pri ruci. 

Ljubav – u ljubavnom polju i u samom ispoljavanju emocija, žene škorpija – ribe su pre svega veoma nežne, stidljive i jako skromne, ali poseduju i jednu dozu mističnosti i tajnovitosti kojom „zrače“, pa su vrlo privlačne osobama suprotnog pola, iako su često same toga vrlo nesvesne.

Čak i u situacijama, kada osobama ove astralne kombinacije neko „prizna“ svoju ljubav, one se u sebi boje izdaje ili prevare, pa retko veruju bilo kome, i ne „padaju“ na lepe i nežne reči, poklone, ili „očaravajuće“ gestove, već su vrlo rezervisane i jako se plaše da će ih neko povrediti, izigrati i izmanipulisati, i da će biti „osuđene“ na bol i patnju.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku škorpije sa podznakom u ribama su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu devica; bik; jarac; ribe; škorpije ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene kojima je kardinalni znak škorpija, a podznak im je u ribama, veoma su osetljive na vremenske „prilike“, pa se može reći da su one prave „metereopate“, a takođe jako često se dešava da imaju velike probleme sa cirkulacijom, a posebno sa aneurizmama arterija ili pak manjih krvnih sudova mozga i CNS – a, ili pak sa izraženim i upaljenim proširenim dubokim venama donjih ekstremiteta, koje mogu uzrokovati plućne embolije i venske tromboze. 

Muškarac škorpija sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u znaku škorpije, a sa podznakom u ribama, vrlo su karakterno kreativne, maštovite i „stalno su odsutne“ i može se reći da nisu baš naročito dobro „prilagođeni“ realnom svetu u kom žive, pa se često jako loše snalaze u neočekivanim i novijim situacijama i obrtima, i jako su skloni da se povlače u sebe i da budu tipični usamljenici i osobe koje žive na društvenim marginama, ali koje su jako inteligentne, i koje su u stanju da ostvare i neka neočekivana otkrića i da svetu „podare“ neverovatne izume.

Posao – u poslovnom polju, muškarci ovakve astralne kombinacije su veoma veliki sanjari, i nisu u stanju da razmišljaju racionalno ili pak da se fokusiraju na problem, pa se ne tako retko dešava da dosta kasne sa nekim rešenjima, ili pak da se potpuno „predaju“ i da odustanu od posla jer nisu ni najmanje istrajni i ne mogu da podnesu autoritet, strogoću, nametanje tuđe volje ili bilo kakav vid ograničavanja maštovitosti i „sopstvenih pristupa“.

Najčešće se odlučuju za neke vidove ili oblike sopstvenih samostalnih projekata, ili se pak veoma uspešno bave naukom i istraživanjem. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji su muškarci škorpija – ribe, veoma saosećajni, humani i velikodušni, ali nisu posebno društvene osobe i uvek radije sve svoje slobodno vreme provode sami, u razmišljanjima, maštanjima i sanjarenjima „ o boljem sutra“, ili se bave nekim samostalnim projektima ili hobijem koji ne zahteva previše prisnosti sa drugim ljudima, jer su po pravilu osobe ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta, veliki usamljenici i osobenjaci. 

Ljubav – iako su muškarci u znaku škorpije sa podznakom u ribama, vrlo zaljubljivi, nežni i romantični, oni su po pravilu sasvim zatvoreni i stidljivi, i nikada nisu u stanju da svoje emocije pokažu na pravi način, već ih ili vešto skrivaju, ili pod uticajem alkohola kome su veoma skloni, postaju previše napadni i naporni, i govore i „šta treba i šta ne treba“. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u ribama su – žene u znaku ili podznaku jarca; bika; ovna; lava; device; škorpije; riba ili strelca. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta, imaju najčešće velike probleme sa sistemom organa za varenje, sa jetrom i pankreasom, jer su kako je navedeno vrlo skloni zloupotrebi alkohola.

Nije retkost da imaju i učestale respiratorne tegobe, a koje su posledica konzumiranja duvana, ili pak velike sklonosti ka osetljivosti disajnih organa na česte promene klimatskih uslova, na vlagu, gljivice ili previše suv vazduh.

Sponzorisano:

loading...
Loading...