Škorpija podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Astrološki podznak u vagi, u kombinaciji sa glavnim znakom škorpije, predstavlja po zodijaku lošu povezanost i donosi „ na površinu“ mane i negativne crte karaktera svim osobama koje su u ovakvoj horoskopskoj „vezi“ rođene, jer je po sebi spoj elementa „vazduha“ (kome pripada dati podznak vage) i elementa „vode“ (kome pripada kardinalni znak škorpije) po nekom pravilu uvek neperspektivan, negativan i nužno nepredvidiv.

Vladar podznaka i znaka vage je planeta Venera, dok kardinalnim znakom škorpije vlada Pluton.

Ove planete međusobno izgrađuju potpuno nepovoljan astralni aspekt, pa se ni po pitanju samog slaganja vladajućih nebeskih tela, za osobe škorpija – vaga, nikako ne može reći da su „rođene pod srećnom zvezdom“.

Sada ćemo saznati kakve su škorpije sa podznakom u vagi.

Žena škorpija sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – žene kojima je kombinacija glavnog znaka i astralnog ascendenta, škorpija – vaga, veoma su lepe i fizički atraktivne, ali su takođe i prave manipulatorke, lažljivice, i velike su kokete i zavodnice koje sve pokušavaju u životu da steknu „na tuđi račun“, jer su vrlo razmažene, lenje i egocentrične, i kao pravi snobovi veruju da su predodređene samo da lepo žive i da „uživaju u životu“, bez ikakvog uloženog rada i truda. 

Posao – ženske osobe ovakve kombinacije kardinalnog znaka i astralnog ascendenta, sasvim su neambiciozne i nisu sklone da se za bilo koji uspeh potrude, već uspevaju da se „prečicama“ i lakšim putem domognu željenog rezultata, ili da sasvim jednostavno tuđe ideje i tuđa zalaganja prisvoje i predstave kao svoja lična, a najčešće su sklone da veoma lako iskoriste muške kolege i saradnike, jer su naprosto sasvim neodoljive i na njihov šarm i tajanstvenost ni jedan muškarac ne može da ostane nepopustljiv i ravnodušan. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako vrlo lako i brzo sklapaju nova poznanstva i prijateljstva, ženske osobe u znaku škorpije sa podznakom u vagi, jako su koristoljubive i veoma su sebične, i u istom momentu kada zadovolje svoje želje, ciljeve i potrebe, bilo u materijalnom smislu ili pak u aspektu društvenog napretka i boljeg socijalnog statusa i položaja, odmah se okreću ka novim i „vrednijim“ društvima, i traže nove žrtve koje mogu grubo da izigraju i iskoriste. 

Ljubav – kako je prethodno već i napomenuto, žene škorpija – vaga su velike zavodnice, kokete i beskrupulozno iskorišćavaju sve svoje emotivne partnere, i veoma retko sebi dozvoljavaju da ih „ponesu emocije“, jer u ljubav ne veruju i ne žele da zbog bilo koga pate i budu povređene, pa se retko iskreno vezuju za bilo koga, i u svakom emotivnom odnosu „gledaju“ čist materijalizam ili  korist bilo koje vrste.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku škorpije sa podznakom u vagi su – muške osobe u znaku ili podznaku lava; strelca; vodolije; blizanaca; vage ili ovna. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku škorpije sa podznakom u vagi, od zdravstvenih tegoba pate pre svega od poremećaja hormonskog balansa, imaju probleme sa čulima sluha, vida i ravnoteže, boluju od vertiga i pratećeg tinitusa (vrtoglavica sa zujanjem u ušima), kao i od nedovoljne doze minerala i vitamina u organizmu, pa im se preporučuje njihova nadoknada, putem hrane ili preko dijetetskih suplemenata i dodataka ishrani. 

Muškarac škorpija sa podznakom u vagi

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je kardinalni znak u zodijaku škorpija dok im je astrološki ascendent u vagi, karakterno su veoma vredani i požrtvovani, jako cene kako iskrenost tako i pravo prijateljstvo, poseduju dozu zagonetnosti i tajanstvenosti, ali nikada nisu skloni da se okoriste o bilo koga drugog, ili da nekim svesno manipulišu ili da ostvare dobit „preko drugih“.

Posao – za razliku od ženskih predstavnica iste astralne kombinacije znaka i podznaka, muškarci škorpija – vaga su vrlo radni, požrtvovani, marljivi i pedantni, i vole da u svemu pronađu svrhu i značaj, i da svoja dostignuća istaknu kao „lajtmotiv“ svojih finansijskih dobara i/ili postignutog boljeg društvenog i profesionalnog statusa. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe sa znakom škorpije a kojima je podznak u vagi, veoma su druželjubive i komunikativne, ali ne vole da se druže sa „prostim“ ljudima koji nemaju „šlifa“ i manira, jer su sami veoma rafinirane i otmene osobe, i vode računa o svom izražavanju, stavu, ponašanju i o uopštenom „nastupu“ u svakoj situaciji. 

Ljubav – u ljubavnom polju su muške osobe škorpija – vaga, misteriozne, diskretne, tajnovite ali i vrlo predane i verne ženama koje im se jako dopadaju.

Iako su nekada u ranoj mladosti skloni da se ponašaju neozbiljno i „neuhvatljivo“, kada dovoljno dobro „sazre“ mogu se smatrati pravim osloncem i  „stubom“ sopstvene porodice. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u vagi su – ženske osobe kojima je znak ili pak podznak u horoskopu jarac; lav; vodolija; devica; blizanac; bik; ovan ili vaga. 

Zdravstvene tegobe – muškarci koji su rođeni kao znak škorpije, a kojima je astralni podznak u sazvežđu vage, u zdravstvenom smislu su dosta izdržljivi i stabilni, sa jedinim problemom koji je vezan za gojaznost, aterosklerozu i sledstvene kardiovaskularne tegobe u poznom životnom dobu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...