Škorpija podznak vodolija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Znak škorpije prema astrologiji spada u element „vode“ (zajedno sa znacima ribe i raka), i sa podznakom ili ascendentom vodolije, koji je prema elementima takoznvani „vazdušni“ znak, ne predstavlja kompatibilnu kombinaciju, pa u natalnoj karti i uopšte u astrološkim tumačenjima i numerologiji, smatra se nepogodnom „vezom“ koja osobama koje joj rođenjem pripadaju, pre svega donosi veluku dozu negativnosti i loših karakternih crta ličnosti.

Planeta koja vlada znakom i podznakom škorpije je Pluton, dok je vladar sazvežđa vodolije Uran, pa ni u tom smislu međusobni aspekt koji grade ova nebeska tela nije povoljan, i opet se svodi na predominaciju loših osobina i mana u temperamentu i karakteru, a koje se ispoljavaju u velikom broju životnih polja, a u kojima osoba muškog ili pak ženskog pola, koja je po zodijaku rođena kao škorpija – vodolija na bilo koji način živi i „deluje“.

U nastavku tekstva videćemo kakve su škorpije sa podznakom u vodoliji.

Žena škorpija sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – žene kojima je kardinalni horoskopski znak u škorpiji, dok im je pak astralni ascendent u sazvežđu vodolije, karakterno su veoma svojeglave, nepopustljive, naporne su i jako tvrdoglave, a takođe su i velike „inadžije“ i buntovnici, i veoma retko bilo kome iz svoje okoline dopuštaju da im se na bilo koji način ili bilo kada suprotstavi, i one ne trpe nikakvu vrstu autoriteta, nametanje tuđe volje ili nekakvo odstupanje od svojih stavova ili načina razmišljanja i življenja. 

Posao – u svakom poslu koji rade, žene škorpija – vodolija su jako izdržljive, uporne, energične i trude se da po svaku cenu istraju i uspeju u svojim ciljevima, jer je za njih odustajanje slabost, i ni po koju cenu na takav vid „predaje“ nisu spremne da pristanu, već su sklonije da sebe žrtvuju do krajnjih granica kako bi sebi i drugima pokazale i dokazale koliko su sposobne i koliko se rad, vrednoća i trud isplate na ispravnom putu prema cilju. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u sklapanju prijateljstava i poznanstava, žene ove astralne kombinacije su vrlo izbirljive, sklone su da svakoga dobro „procene i izanaliziraju“ pre nego što se uopšte upuste u bilo kakav vid odnosa sa datom osobom, i ne opraštaju nikada i nikome laži ili izdaje, i umeju da budu vrlo ohole, osvetoljubive i zlonamerne kada ih neko povredi. 

Ljubav – žene škorpija – vodolija, u emocijama su vrlo škrte i diskretne, ali su obično sklone da preuzmu inicijativu kada im se neka osoba suprotnog pola dopada, i nije nikakva retkost da se tada one ponašaju vrlo uporno, i čak u neku ruku i napadno u svojim „osvajanjima“, jer ne trpe poraze ni u kom smislu, pa tako i na ljubav večito gledaju kao na „polje“ na kome moraju da po svaku cenu postignu dobar rezultat i da dobiju „to što žele“.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku škorpije sa podznakom u vodoliji su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu strelac; vaga; lav; vodolija; ovan; škorpija ili bik. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku škorpije sa podznakom u vodoliji, imaju problema sa radom srca i žlezda sa unutrašnjim lučenjem, ali nije nikakva retkost da pate od infekcija bubrega ili da imaju tegobe vezane za urinarne puteve i mokraćnu bešiku, kao i za jetru, žuč i limfne žlezde. 

Muškarac škorpija sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je glavni znak škorpija, dok im je pak podznak u vodoliji, veoma su zanimljive i harizmatične ličnosti, uvek imaju „puno doživljaja i avantura“ i sa njima nikada nije dosadno, jer su sklone da budu „u pokretu“ i da se bave raznim aktivnostima, jer im monotonost i pasivan život nikako ne odgovaraju.

Posao – u poslu su osobe škorpija – vodolija veoma energične, uporne, entuzijastične i ažurne, i obožavaju nove zadatke i izazove, pa nije retkost da rade i po više stvari u isto vreme, što može da ih značajno iscrpi, ili da dovede do toga da naprave neželjene greške i propuste u izvršavanju zadataka koje su na sebe „preuzeli“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarci u znaku škorpije sa podznakom u vodoliji, vole da se druže sa svima, jako su nekonvencionalni u svom ponašanju i stavovima, nikada nikome nisu skloni da zameraju ili da bilo koga kritikuju, i vrlo su spremni da se za druge založe, žrtvuju i da svakome bez izuzetka pomognu u svakom smislu. 

Ljubav – u ljubavnom polju su osobe muškog pola kojima je kardinalni znak zodijaka škorpija, dok im je podznak u vodoliji, veoma veliki avanturisti i ljubav retko shvataju sasvim ozbiljno, pa su svojim partnerkama ili čak i suprugama neverni i skloni su da ih ostave i da odu, kada se lako i brzo „zaljube“ u nekoga ko im je sličan po temperamentu i shvatanju života uopšte.

Muškarcu ovakve astralne kombinacije, nikako ne prijaju one žene koje su ozbiljne, stroge ili pak previše krute.

Oni sa takvim osobama ne mogu da ostvare nikakav „kvalitetan“ odnos, jer ih baš takve osobine „guše“, sputavaju i čine nezadovoljnim i nesrećnim. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku škorpije sa podznakom u vodoliji su – ženske osobe kojima je osnovni znak ili podznak u horoskopu devica; vaga; bik; škorpija; vodolija; ribe; strelac ili rak. 

Zdravstvene tegobe – muškarac škorpija – vodolija, često boluje od respiratornih tegoba, ima problema sa sinusima i organima glave ili vrata, pati od poremećaja kostiju, mišića i zglobova, a u poznim godinama je sklon hipertenziji, aritmijama, digestivnim tegobama, zapaljenjima ili čak nekim malignim bolestima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...