Strelac podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osnovni horoskopski znak strelca koji pripada po klasifikaciji elementu „vatre“, sa ascendentom ili podznakom u biku, a koji je „zemljani“ element, u većini životnih aspekata se ne slaže dobro i osobama koje su u ovakvoj kombinaciji rođene ne donosi „povoljnosti“ u većini područja života u kojima „delaju“.

Kako je već poznato da je vladar sazvežđa strelca planeta Jupiter, dok i znakom kao i podznakom bika vlada planeta Venera, za razliku od „neslaganja“ elemenata, ova nebeska tela najčešće grade dobar i pozitivan astralni aspekt u datom zodijačkom polju , pa se na neki način tako i uspostavlja ravnoteža između dobrih i loših karakternih osobina ove horoskopske kombinacije, pa zavisno od područja u životu muške ili ženske osobe na koje se odnosi, veza strelac – bik,može da se ispolji sasvim pozitivno ili pak da bude spoj totalnih suprotnosti koje se međusobno „potiru“.

Evo kakvi su strelci sa podznakom u biku.

Žena strelac sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je kardinalni znak zodijaka strelac, dok im je pak podznak u biku, vrlo su praktične, sposobne i vredne, i nikako nisu sklone da budu lenje ili da se „predaju dosadi“ i dokolici, već se uvek nečim bave, vrlo su kreatvne, aktivne, marljive i istraživački su nastrojene. 

Posao – u poslu kojim se bave, žene ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, ambiciozne su, taktične i oštroumne, imaju smisla za posao i za rešavanje svakog potencijalnog problema, veoma vole da sa svima sarađuju, razmenjuju ideje i dostignuća, i u tom smislu nisu ni najmanje sebične, sujetne ili samožive. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada je u pitanju najbliža porodica ili prijatelji, ženske osobe strelac – bik su jako humane, požrtvovane, velikodušne i plemenite, i uvek drage osobe stavljaju na prvo mesto, i nikako nisu sklone da pre svih misle na sebe, već sasvim suprotno, svojim bližim ljudima su pravi oslonac u podrška u svakoj teškoj situaciji ili bilo kakvoj nedoumici ili nevolji. 

Ljubav – iako su vrlo svesne svoje lepote i inteligencije, žene u znaku strelca sa podznakom u biku su i jako skromne i stidljive osobe u ispoljavanju sopstvenih emocija, pa dok su im „u krvi“ najčešće uzavrele strasti i srčanost, kao i snažna osećanja koja nisu sklone da otvoreno pokazuju iz straha da će biti povređene, ili pak na neki drugi način izneverene ili izmanipulisane od strane muškaraca koji im se odistinski dopadaju, one sasvim strpljivo i spremno čekaju da budu nežno i romantično osvojene i iskreno i bezuslovno voljene.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca sa podznakom u biku su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu jarac; bik; devica; rak; ribe ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – žene ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, nisu preterano osetljive po pitanju zdravlja, jer su sasvim sklone da se hrane zdravo i da svoje telo uvek održavaju veoma vitalnim stalnim vežbanjem, rekreacijom ili bavljenjem sportom.

Najčešće tegobe od kojih pate ženske osobe strelac – bik su prelomi, povrede zglobova i mišića, oboljenja kičmenog stuba, i u kasnijim godinama problemi sa metabolizmom, kožom ili čulima. 

Muškarac strelac sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene u znaku strelca sa ascendentom u biku, prema svojoj prirodi su vrlo zatvorene, nadmene i „pasivne“ ličnosti, pa iako se ne može reći da su oni poslovično lenji, muškarci ovakve astralne kombinacije, nisu ni u jednom aspektu života naročito i preterano ažurni, „poletni“ ili pak za nešto posebno zainteresovani.

Posao – iako su po svom temperamentu veoma ambiciozni i dominantni, muškarci strelac – bik su i veoma postupni i spori u svojim poslovnim aktivnostima, imaju preteranu potrebu da se svim delovima svojih ideja ili planova posebno „posvete“ i da ih detaljno analiziraju, a sve kako bi sebi „kupili“ vreme, jer u sebi poseduju i jednu dozu nesigurnosti, posebno kada su u pitanju one vrste zanimanja u kojima je potrebna kreativnost, intuicija ili logika, a ne samo „šturo“ znanje i rad. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljskim odnosima i bliskim poznanstvima, muškarci u znaku strelca sa astrološkim ascendentom u biku su sasvim introvertni, i potpuno su nesposobni da sa bilo kojom osobom ostvare dublji kontakt ili iskrenu povezanost, jer suštinski vrlo slabo ili pak nikako ne veruju ljudima.

Nikada se bilo kome ne otvaraju preterano, iako su sasvim odlični slušaoci ili savetodavci, i drugima su bezrezervno spremni da uvek pomognu, ili pak da se za sve ljude oko sebe žrtvuju do krajnjih granica. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu, muške osobe strelac – bik su vrlo stidljive i skromne u davanju „sebe“ i svojih iskrenih emocija, i nikako nisu skloni da budu osvajači ili da se ponašaju napadno, pa iako su strastveni i srčani, ženama najčešće „prilaze“ sasvim nežno i romantično, i obasipaju ih pažnjom i lepim rečima i gestovima, pa se može reći da su idealni partneri za duže veze ili pak za bračnu zajednicu i za stvaranje „porodičnog gnezda“. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u biku su – žene u znaku ili podznaku jarca; device; strelca; vage; raka; bika; riba ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ove astralne kombinacije su veliki hedonisti, pa im nije strano uživanje u hrani, alkoholu, cigaretama i kofeinu, i zato najčešće pate od problema sa jetrom, žuči, pankreasom, želucem, plućima, bubrezima i sa povišenim arterijskim krvnim pritiskom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...