Strelac podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni horoskopski znak strelca koji pripada elementu „vatre“, sa podznakom u blizancima koji je poznati „vazdušni“ znak zodijaka, predstavlja dobru astrološku kombinaciju, pa u većini životnih područja do izražaja dolaze pozitivne karakterne osobine i crte ličnosti, bilo znaka ili pak acsencenta, a koji se nalaze u ovakvoj „zvezdanoj“ vezi.

Planeta koja vlada osnovnim znakom strelca je Jupiter, dok i podznakom ali i znakom blizanaca vlada planeta Merkur, pa međusobni astralni aspekt koji ova nebeska tela izgrađuju, nije nužno i neophodno pozitivan, i može se dogoditi da je Merkur često „retrogradan“ ili čak i „stacionaran“, pa da tada stvori velike „nevolje“ i ugrozi vrline i kvalitete u osobinama žena i muškaraca koji su rođeni u sazvežđu strelca.

U daljem tekstu saznajte kakvi su strelci sa podznakom u blizancima.

Žena strelac sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – žene koje su rođene u kardinalnom horoskopskom znaku strelca, a kojima je posznak u blizancima, veoma su karakterno otvorene, direktne, komunikativne i jako su druželjubive i pričljive osobe, ali se događa da nekada suviše misle samo na sebe i da se vrlo lako prilagode drugima u međuljudskim odnosima, da nemaju svoj stav niti mišljenje, i da se ponašaju sasvim nezainteresovano, površno i nonšalantno po svakom životnom pitanju. 

Posao – iako su po svojoj prirodi veliki avanturisti i istraživači, žene ovakve astralne kombinacije znaka i pratećeg podznaka, poslu po pravilu pristupaju vrlo ozbiljno i pedantno, ali nisu sklone da rade nešto što ih uopšte ne zanima ili što im je pak sasvim dosadno i isprazno, već se veoma lako odlučuju da daju otkaze i često menjaju radna mesta, u potrazi za kreativnijim ili pak nekim dosta boljim uslovima, u kojima mogu da se dokažu, ali i da se same osećaju ispunjeno i svrsishodno. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe koje su astralna kombinacija strelac – blizanci, imaju veliki broj poznanika i prijatelja, jer se dosta lako prilagođavaju drugima, vešte su u svakoj komunikaciji i u „pronalaženju zajedničkih tema i interesovanja“, ali su i uvek razdragane, vesele i optimistične, pa su u svakom društvu rado prihvaćene, iako su u svojoj dubokoj suštini sebične i samožive osobe, i jako površno pristupajusvim svim međuljudskim odnosima, jer su prevashodno same sebi primarno i uvek najvažnije. 

Ljubav – žene ovakve kombinacije znaka i podznaka u zodijaku, u ispoljavanju emocija su dosta neozbiljne i vrlo su sklone flertu, koketiranju i površnim i prolaznim avanturama, jer veruju da se prava ljubav dešava „jednom u životu“, i da do tada treba uživati u pustolovinama i novim lakim vezama koje su prava razbibriga, zabava i ne predstavljaju obavezu i ne ograničavaju slobodu niti nameću neku vrstu „stega“ ili bilo kakve vrste „granica“.

Idealni partneri po zodijaku za one žene koje su rođene u znaku strelca sa podznakom u blizancima su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu ovan; strelac; vaga; vodolija; lav; blizanci ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – žene strelac – blizanci, imaju vrlo slabo zdravlje i pre svega vrlo osetljiv imuni sistem, pa su jako sklone da se razbole od sasvim „banalnih“ infekcija i zapaljenja, a koje mogu da imaju teške komplikacije, ili čak da budu praćene fatalnim ishodom. 

Muškarac strelac sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muškarci u znaku strelca sa astralnim ascendentom u blizancima, po svom temperamentu i crtama ličnosti su osobe koje su veoma kreativne, istraživački nastrojene i poseduju izvanredan „um“ i vrhunsko znanje, ali su u međuljudskim odnosima sasvim nesavesni, nepouzdani i neozbiljni, pa se retko „zadržavaju“ u dužim emotivnim, prijateljskim ili poslovnim vezama.

Posao – sve muške osobe koje su rođene u ovakvoj astralnoj kombinaciji znak – podznak, se po zodijaku smatraju „genijalnim umovima“, i u profesionalnom aspektu im „nema ravnih“, kada su predani onome što rade, i kada su odlučni i ambiciozni da uspeju u svojim namerama i ciljevima. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako su muškarci strelac – blizanci, vrlo društvene, šarmantne, rečite i duhovite osobe, oni imaju jako veliki problem u tome što su skloni da im sve, i svako vrlo brzo dosadi, i veliki su avanturisti i pustolovi, „večiti su istraživači i putnici“, pa su stoga uvek u „pokretu“ i u potrazi za nekakvim novim idejama i otkrićima, i jako im je teško parirati ili pratiti njihov entuzijazam i „nastalni duh“. 

Ljubav – kao emotivni partneri, muškarci u znaku strelca sa podznakom u blizancima, veoma su nepostojane i nepouzdane osobe, i na njih se nije moguće osloniti, niti im pak u bilo kom smislu verovati, jer su skloni da sve svoje emocije shvataju olako i sasvim neozbiljno, da se postave jako plitko i površno prema ženama koje im se dopadaju, i da od njih očekuju da „imaju razumevanja“ za sve njihove „izlete“, neverstva i avanture.

Drugačije ponašanje shvataju kao nametanje neke vrste obaveze, i nikako ne vole ograničenja i „sputanost“, pa iz takvih emotivnih odnosa vrlo brzo „beže glavom bez obzira“. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u blizancima su – žene u znaku ili podznaku strelca; bika; vage; vodolije; lava; ovna ili blizanaca. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe kojima je astrološka kombinacija strelac – blizanac, imaju problema sa varenjem, sa prostatom i sa jetrom i žuči, i u poznim godinama su jako skloni da se lako ugoje, kao i da pate od problema sa cirkulacijom i sa povišenim krvnim pritiskom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...