Strelac podznak devica – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Sve osobe muškog ili ženskog pola, koje su rođene u kombinaciji strelac – devica, predstavljaju prema elementima „nespojivu vezu“ znakova „vatre i zemlje“, pa im po tom pravilu do izražaja dolaze karakterne mane i nedostaci, i u većini životnih aspekata se ili uopšte ne snalaze, ili pak veoma loše i teško „prolaze“ u svemu što rade.

Vladar znaka strelca je planeta Jupiter, dok sa druge strane sazvežđem device vlada jako „hladna“ planeta Merkur, koja je veoma „teška“ za uklapanje sa bilo kojom drugom planetom, bez obzira o kom se polju zodijaka radi, pa je i u ovom slučaju astralna veza dva pomenuta nebeska tela dosta loša, i veoma je nepovoljna po osobe koje su u napred navedenoj kombinaciji znaka i ascendenta rođene.

U nastavku teksta saznaćete kakvi su strelci sa podznakom u devici.

Žena strelac sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su kardinalni znak strelca sa podznakom u devici, karakterno su vrlo stroge, pravične, samosvesne i principijelne, i retko odstupaju od svojih ličnih stavova i uverenja, pa iako nisu konfliktne ličnosti, za svoja verovanja su spremne da se žustro „zalažu“ i da uvek nađu adekvatne argumente i opravdanja, jer nisu sklone da pričaju „u prazno“. 

Posao – u poslovnom aspektu su žene ovakve astralne kombinacije dosta saradljive i spremne su da često „popuste“ zarad postizanja višeg cilja i rezultata, pa nisu tvrdoglave i sebične, već rado prihvataju ili dele mišljenja i ideje, jer im je poslovno ostvarivanje na prvom mestu, kao i novac, koji jako cene kao merilo kvaliteta svog rada i zalaganja. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – žena strelac – devica, ima neke svoje principe i nije sposobna da se sa svakim druži, jer kada nema slična shvatanja života i „sveta“ sa bilo kim, tada ona nije u stanju da se pretvara i da bude licemerna niti da laže, već će radije imati oko sebe uzak krug ljudi koji su spremni na iskrenu diskusiju, koji imaju slične stavove i ideje, i sa kojima će lako moći da pronađe „isti jezik“. 

Ljubav – kada su u pitanju emocije i odnos prema osobama suprotnog pola, žena u znaku strelca sa podznakom u devici, vrlo je nesigurna i stidljiva, ali i stroga i pravedna, pa veoma racionalno pristupa ljubavi i odnosu sa emotivnim partnerima, i čak „prva prilazi“ onome ko joj se baš jako i iskreno dopada, ali ako je neko izda ili prevari, postaje veoma nervozna, besna, afektivna i veoma osvetoljubiva.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca sa podznakom u devici su – muške osobe u znaku ili pak u horoskopskom podznaku jarca; škorpije; bika; raka ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene strelac – devica veoma često imaju tegobe koje su vezane za sistem organa za varenje, imaju usporen bazalni metabolizam, povišen holesterol u krvi, pa i posledičnu aterosklerozu, hipertenziju i povećan rizik od moždanog i/ili srčanog udara. 

Muškarac strelac sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene u kardinalnom znaku strelca i sa podznakom u devici, veoma su kulturne, obrazovane, elokventne i analitički nastrojene, i sasvim lako i brzo su skloni da procenjuju kvalitete drugih ljudi, pa iako nisu od onih osoba koje imaju težnju da bilo koga lako osuđuju ili kritikuju, jako su izbirljivi kada je reč o prijateljstvima, poznanstvima, ili pak o emotivnim i poslovnim partnerima.

Posao – muškarci ovakve astralne kombinacije glavnog znaka i podznaka, su u svom poslu vrlo veliki profesionalci, i jako su široko obrazovani i spremni da nadograđuju svoje znanje, ali su i dosta uporni, sitničavi, strogi i jako su pedantni, pa tako ne podnose manjkavosti i nedoslednosti, i u takvim situacijama znaju da pokažu i nervozu ili ljutnju, posebno kada tuđe greške dovedu do toga da njihov plan ne uspe, i da se željeni cilj ne postigne. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u svim svojim prijateljstvima i poznanstvima, je muškarac strelac – devica vrlo probirljiv, zatvoren i introvertan, ne voli da se svima lako poverava i da sa svakim deli svoje tajne ili strahove, ali je zato odličan slušalac, i jako dobro ume da pronikne u svačiju narav i prirodu, i veoma je veliki poznavalac ljudske psihe i karaktera ličnosti. 

Ljubav – u ljubavi je muška osoba ovakve astrološke kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg podznaka, veoma „angažovana“ i ume da se potrudi da ženu koja mu se dopadne strpljivo i dugo osvaja, ali nikada se ne ponaša napadno ili vulgarno i uvek je pravi džentlmen koji u partnerkama traži saosećajne i nežne osobe pune pažnje i razumevanja, ali i svesto o sebi i svojim kvalitetima. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u devici su – žene u znaku ili podznaku ribe; raka; device; škorpije; bika; jarca; vage ili strelca. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku strelca sa astralnim podznakom u devici, vrlo su veliki hipohondri, plaše se svih simptoma bolesti i jako su skloni da se i za najmanji problem jave svom izabranom lekaru.

Realne tegobe koje muškarci strelac – devica najčešće imaju, a po pitanju svog opšteg statusa ili zdravstvenog stanja, vezane su za organe za varenje, za cirkulaciju, za nervni sistem, kao i za žuč i jetru.

Treba napomenuti da su skloni alergijskim oboljenjima kako kože, tako i disajnih organa.

Sponzorisano:

loading...
Loading...