Strelac podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni zodijački znak strelca koji je „vatreni“ element, sa pratećim podznakom u jarcu koji spada u elemente „zemlje“, ne predstavlja dobru niti poželjnu astrološku kombinaciju, i u natalnim kartama se tumači kao nepovoljan odnos za osobe koje su u vezi strelac – jarac rođene, i koje kao takve deluju na raznim životnim poljima.

Takođe, i u smislu međusobnog slaganja vladajućih planeta sazvežđa strelca i jarca, a to su Jupiter i Saturn, dolazi do izvesnog „sukobljavanja“ različitosti u karakternim crtama ličnosti i temperamentu, pa se i u tom smislu astralni aspekt koji se formira između nebeskih tela u napred navedenom polju zodijačkog kruga smatra sasvim nepovoljnim i u velikoj meri negativnim i lošim u većini polja života.

U nastavku teksta saznaćete kakvi su strelci sa podznakom u jarcu.

Žena strelac sa podznakom u jarcu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u strelcu i sa ascendentom u jarcu, veoma su karakterno stroge, „krute“, principijelne i nepopustljive, uvek su vrlo „hladne“ i poslovično rezervisane, i nemaju naročito veliki smisao za humor, pa teško prihvataju šale na svoj račun i obično ih shvataju kao podsmeh, ruganje ili uvredu njihove ličnosti.

Posao – u poslovima kojima se bavi, žena strelac – jarac je vrlo predana, vredna i inteligentna, ulaže svoje maksimalne napore i koncentraciju, ali je takođe vrlo ambiciozna i uporna i zato uvek teži da postigne bolji položaj, ili da se materijalno „ispuni“ i da se obezbedi za dalju ili bližu budućnost.

Žene ovakve astralne kombinacije, nikada neće moći da rade poslove koji su im „ispod časti“, i teže da se visoko obrazuju i da steknu široka znanja, ali zbog svojih kompleksa „više vrednosti“, iako nekad nemaju dovoljno finansijskih sredstava, neće biti spremne da se bave „bilo kakvim poslom“ i radije će novac da pozajme od porodice ili bližih prijatelja.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene koje su strelac – jarac u horoskopu, nemaju puno prijatelja ili poznanika jer su vrlo zatvorene, tajanstvene i uzdržane, i ne vole da se svakome poveravaju ili da dele svoje tajne i probleme, već se radije „povlače u sebe“ i pokušavaju da same sebi pomognu, jer ipak u svojoj suštini smatraju da su „same sebi“ dovoljni, i najbolji mogući prijatelji.

Ljubav – iako žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka deluju jako zagonetno ili nekada i „kruto“ i „hladno“, one su u svojoj suštini veoma emotivne, nežne i romantične, ali nisu sposobne da svojim partnerima na pravi način i iskreno i direktno pokažu i iskažu ono što uistinu dubinski osećaju.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca a sa podznakom u jarcu su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili pak podznak devica; jarac; bik; rak ; ribe ili škorpija.

Zdravstvene tegobe – žene astrološke veze strelac – jarac u smislu svog opšteg zdravstvenog stanja, imaju česte tegobe sa lumbalnom i vratnom kičmom, sa zglobovima kolena i ramena, imaju sklonost ka osteoporozi i okoštavanju u poznim godinama života, kao i učestale glavobolje, veoma loše zube i jako težak „psihički status“, jer su sklone depresijama, anksioznosti, promenama raspoloženja i težim oblicima psihosomatskoh poremećaja.

Muškarac strelac sa podznakom u jarcu

Opšte osobine i karakter – muške osobe sa znakom strelca i sa astralnim ascendentom u jarcu, po svom karakteru i temperamentu su veoma zagonetne, misteriozne i jako ih je teško proceniti ili pak shvatiti njihovu pravu prirodu, i u njihovom temperamentu je veoma velika sklonost ka materijalizmu i megalomaniji uopšte, tako da su veoma retko zadovoljni postignutim rezultatima u bilo kom polju života i uvek teže da dobiju više i najbolje, pa umeju da preteraju i da se ponašaju vrlo oportunistički, „alavo“ i nezajažljivo u svakom smislu te reči.

Posao – u svakom poslu koji rade, svi muškarci strelac – jarac su vrlo posvećeni i zalažu se do krajnjih granica, ali takođe imaju stalnu potrebu da dominiraju i da „vode glavnu reč“, pa nisu skloni da se sa bilo kim dogovaraju, da dele ideje i zamisli i imaju skoro pa „nezdravu“ ambiciju da sami postanu baš uvek najbolji, da budu vođe i da svima nameću svoju volju i lični autoritet.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u ostvarivanju nekih bližih međuljudskih odnosa, novih poznanstava i prijateljstava, muškarci u znaku strelca sa podznakom u jarcu su jako iskompleksirani i imaju veoma izraženu sklonost da se ponašaju vrlo nadmeno, sujetno i egoistično, pa da im niko iz njihove okoline nije dovoljno „vredan ili dobar“, da bi se mogao smatrati prijateljem i da bi se sa njim mogao ostvariti bilo kakav prisniji odnos ili pak iskrenija povezanost.

Ljubav – što se emotivnog aspekta tiče, muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i pripadajućeg ascendenta, vrlo su probirljive i zahtevne, pa imaju težnju da tragaju za skoro idealnim partnerkama, jer žene „biraju“ za duže veze ili brak, i nisu skloni avanturama i prolaznim besmislenim flertovima,ali su zato veoma ljubomorni i posesivni, pa u slučaju izdaje ili prevare znaju da se ponesu i ponašaju veoma nedžentlmenski i da „ne biraju reči i uvrede“, i učinjene greške nikada ne opraštaju.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku strelca sa podznakom u jarcu su – žene u znaku ili horoskopskom podznaku riba; raka; device; bika; jarca; škorpije; vage; vodolije ili strelca.

Zdravstvene tegobe – sve muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka u zodijaku, imaju tegobe sa reumom, povredama, lumbalnom kičmom, sa proširenim venama, kao i sa anemijom, kožnim problemima i slabošću zuba, kose, noktiju i žlezdanih struktura.

Nije retkost da pate i od reproduktivni tegoba i čestih zapaljenja koja su praćena labijalnim herpesom, groznicom ili veoma čestom blagom tj subfebrilnom telesnom temperaturom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...