Strelac podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kako i kardinalni znak koji je u sazvežđu strelca, i ascendent u lavu, prema astrologiji pripadaju elementima „vatre“, to se ovakva horoskopska kombinacija znak – podznak smatra pozitivnom, i svim osobama i muškog i ženskog pola koje su u njoj rođene, u prvi plan ističe pozitivne osobine i vrline karaktera i temperamenta, bez obzira o kom se aspektu i polju života zapravo radi.

Vladar strelca je planeta Jupiter, koja se odlikuje osobinama optimizma, iskrenosti, rečitosti i želje za samostalnošću i uspehom, pa vladajuća planeta znaka i podznaka lava, Sunce, svojom energijom i „sjajem“ samo dodatno pojačava navedene vrline kardinalnog znaka strelca, i gradi pozitivan astralni odnos sa Jupiterom u zodijačkom polju koje pripada „vezi“ strelac – lav.

Evo kakvi su strelci sa podznakom u lavu.

Žena strelac sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je rođenjem „dat“ glavni znak strelca i podznak u lavu, veoma su veliki zanesenjaci, uvek su pune pozitivne energije i ushićenja, teža da se svemu posvete i da se stalno okreću „pozitivnim razmišljanjima“ i delima, vole da se lako oduševljavaju malim stvarima pa im nije potrebno puno kako bi bile sasvim ispunjene i srećne osobe. 

Posao – za žene ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, može se reći da su po „tipu ličnosti“ pravi kolerici tj da su osobe koje su sasvim usmerene na posao i rad, da se jako i neizmerno trude, i da su vrlo posvećene postizanju rezultata i ciljeva, pa se stoga nekada umeju ponašati vrlo tvrdoglavo i nadmoćno, ali su jako dobro „potkovane“ znanjima i veštinama, i jako im je teško pronaći bilo kakvu zamerku ili nedostatak u požrtvovanju i pedantnosti koja ih krasi. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kako su po svojoj prirodi, ženske osobe strelac – lav veoma rečite i društvene, ekstrovertne i komunikativne osobe, uvek su okružene velikim brojem dragih osoba, ali imaju stalnu potrebu da se nameću, dominiraju i da o svemu „pametuju“ i da se mešaju u svačije odluke i opredeljenja, pa se ponekad ponašaju i suviše teatralno, snobovski, egoistično i nadmeno, i iz tog razloga nailaze na odbijanje i ostavljanje od strane osoba koje su im bliske, jer su previše napadne i nemaju granice kada je u pitanju uplitanje u tuđi život. 

Ljubav – u emotivnom polju, žena u znaku strelca sa podznakom u lavu je sasvim neodoljiva i osvaja svaku osobu muškog pola i svojom lepotom i neposrednošću, ali i iskrenošću, energijom, optimizmom, „zaraznim smehom i sjajem“ koji ne skriva već ga naprotiv sasvim „bučno“ i jako otvoreno ističe u prvi plan, iako nije sklona da se pretvara niti da glumi, već se uvek predstavlja baš onakvom kakva zaista jeste.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca a sa podznakom u lavu su – muške osobe kojima je osnovni horoskopski znak ili pak podznak strelac; škorpija; vodolija; vaga; lav ili blizanac. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku strelca, a sa podznakom u lavu, imaju probleme sa kožnim oboljenjima, pate od tegoba sa zglobovima ramena i kukova, imaju probleme sa srčanim ritmom i sa cirkulacijom, i ne tako retko pate od smetnji sa genitalnim i sa endokrinim sistemom organa. 

Muškarac strelac sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe strelac – lav su vrlo energične, strastvene i dominantne, i odlikuju se izrazito muževnom pojavom ali i fizičkom lepotom, kao i optimizmom i samosvešću kojom ostavljaju sasvim upešatljiv i „neponovljiv“ utisak na sve oko sebe.

Posao – u praktično svakom poslu kojim se bave, muškarci koji su rođeni kao ovakva astrološka kombinacija kardinalnog znaka i podznaka su vrlo nametljivi, uporni i veoma skloni da se istaknu po svaku cenu, neskriveno teže liderstvu, i poznati su po tome što nikad ne mogu podneti nikakav vid kritike, konkurencije, uplitanja i ograničavanja mišljenja i volje, niti bilo kakvih autoriteta ili strogoće ako im oni remete individualnost i ometaju im „savršenstvo“ rasuđivanja, oštroumnost i tačnost u radu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema osobama sa kojima se druže, muškarci u znaku strelca sa podznakom u lavu, postavljaju se vrlo dobronamerno, velikodušno, srdačno i otvoreno, i nije im strano da se žrtvuju za druge ili da svoja iskustva, ideje i talente kojima se odlikuju, veoma nesebično i sasvim iskreno „prenesu“ svim dragim ljudima i tako im pomognu da se ostvare u nečemu čemu teže.

Ili pak da im sa druge strane možda pomognu u materijalnom smislu, da daju „duhovnu“ podršku, ili da se postave zaštitnički i pokažu da su vrlo lojalni i verni drugovi na koje se svako i u bilo kojoj prilici bezuslovno može osloniti. 

Ljubav – u emotivnom životnom aspektu, muške osobe strelac – lav su vrlo strastvene, muževne, šarmantne i energične, i jako otvoreno „nastupaju“ kada se pripadnicama suprotnog pola koje im se dopadnu udvaraju, a znaju da budu i vrlo duhoviti, zabavni i dovitljivi, pa ako im ne „uspe“ da neku ženu osvoje svojim izgledom pravog „mačo tipa“, imaju još jednog „keca u rukavu“, a to je intelekt, rečitost, manirizam i poklanjanje pažnje i sitne ljubaznosti, a na koje pak ni jedna jedina pripadnica „lepšeg pola“ nije u potpunosti imuna. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u lavu su – žene kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu vaga; škorpija; strelac; devica; lav ili vodolija. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku strelca sa podznakom u lavu, vrlo su skloni da u poznim godinama pate od tegoba sa leđima i vratnom kičmom, imaju preteranu tendenciju ka takozvanoj „centralnoj“ gojaznosti, a koja je posebno veliki faktor rizika za nastanak hipertenzije i oboljenja kardiovaskularnog sistema uopšte.

Sponzorisano:

loading...
Loading...