Strelac podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe kojima je kardinalni znak u strelcu, i koji pripada elementu „vatre“, sa podznakom ili pak ascendentom u raku, a koji je „vodeni“ element zodijaka, ne slaže se najbolje i u tom kontekstu predstavlja lošu povezanost u astrologiji i osobama ovakve kombinacije donosi „u prvi plan“ loše karakterne osobine i negativnosti u crtama ličnosti.

Planeta koja je vladar strelca je Jupiter, dok je vladar sazvežđa raka Mesec, a koji donosi veliku dozu nestabilnosti i promenljivosti, neodlučnosti i sklonosti ka dvoumljenju, jer sa Jupiterom u zodijačkom polju strelac – rak, gradi ne tako dobru astralnu vezu.

U nastavku teksta pročitajte kakav je strelac sa podznakom u raku.

Žena strelac sa podznakom u raku

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je kardinalni znak u horoskopu strelac, dok im je pak ascendent u raku, vrlo su požrtvovane i saosećajne osobe, lako analiziraju i procenjuju druge ljude, i baš nikako ne vole kada neko pokuša da ih na bilo koji način izmanipuliše ili izigra i prevari.

Posao – u poslovnom aspektu, žene strelac – rak su jako kreativne, marljive i pedantne, i veoma se posvećuju sitnicama i detaljima, pa ih to u nekim slučajevima može i znatno usporiti, i one mogu da značajno „probiju rokove“ koji su im zadati, ali im je uvek ipak najvažnije da sve svoje zadatke izvrše tačno i pravilno, i da ne pogreše u proračunima i u konačnom rezultatu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe navedene astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka sasvim su dobrodušne, ljubazne i velikodušne, plemenito se za svakoga zalažu i svakome pomažu.

Nikada ne misle primarno na sebe, pa se dešava da sasvim „zapuste“ svoje obaveze i lične potrebe, i da za druge čine i više nego što oni zaslužuju, ne očekujući nikakve kontrausluge pa čak ni zahvalnost i komplimente za svoju plemenitost.

Ljubav – u emotivnom planu, žene u znaku strelca i sa podznakom u raku su vrlo skromne i stidljive, nisu ni najmanje napadne i sklone da se nameću, i strpljivo čekaju da ih osobe suprotnog pola osvoje iskrenošću, dobrotom, nežnošću ili pak nekim malim znacima romantike i pažnje.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku strelca sa podznakom u raku su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili horoskopski podznak jarac; lav; bik; strelac; ovan; rak; ribe ili škorpija.

Zdravstvene tegobe – žene ovakve astralne kombinacije su vrlo osetljive i krhkog su opšteg zdravlja, pa najčešće imaju vrlo oslabljen imuni sistem i pate od čestih zapaljenja, kao i problema sa učestalim alergijama, imaju osetljive organe za disanje, bubrege, srce, kao i reproduktivni sistem.

Muškarac strelac sa podznakom u raku

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je glavni znak u sazvežđu strelca, dok im je astralni podznak u raku, po svojoj prirodi su veoma osećajne, pažljive i ljubazne osobe, ali su pak u istoj meri i jako nesigurni i skloni da se prilagođavaju i menjaju, u skladu sa datom situacijom ili prilikama, pa ih okolina lako doživljava kao veoma licemerne i dvolične osobe, što oni ni u kom slučaju nisu.

Posao – kada je u pitanju polje profesionalnog ostvarivanja, iako su veoma vredni i radni, muškarci koji su strelac – rak po zodijaku su jako spori, skloni da se dugo premišljaju u donošenju nekih odluka ili zaključaka, da previše analiziraju i „sitničare“, pa se vrlo lako „izgube u koracima“, i nisu u stanju da prate aktuelne tokove i da ispoštuju zadate rokove, i takav njihov odnos prema poslu se često može protumačiti kao nemarnost, lenjost ili pak velika neprofesionalnost.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelj ili pak kao blizak poznanik, muškarac u znaku strelca sa podznakom u raku vrlo je pažljiv, ljubazan, brižljiv i saosećajan prema svima, ali za razliku od žena iste astralne kombinacije, on je uvek željan pažnje i hvalospeva, pa od osoba kojima pomogne ne očekuje bilo kakvu naknadu ili uzvraćanje usluge, ali ipak potajno priželjkuje da bude javno pohvaljen i da svi „u društvu“ saznaju i shvate koliko je on plemenit i dobar, i kako se žrtvovao za nekog ko mu je blizak i drag.

Ljubav – u ispoljavanju emocija je muškarac strelac – rak vrlo nesiguran, nespretan i stidljiv, pa iako je veoma romantičan i duboko emotivan, ne ume svoja iskrena osećanja da iskaže na pravi način i često pati zbog toga što mu žene koje mu se dopadaju ne poklanjaju pažnju, ili mu ne uzvraćaju nežnosti na isti način, iako im pak u suštini nije sasvim jasno ni u jednom trenutku pokazao šta zaista prema njima oseća ili misli.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku strelca sa podznakom u raku su – žene kojima je glavni znak ili podznak u horoskopu rak; lav; jarac; bik; škorpija; strelac ili ribe.

Zdravstvene tegobe – muške osobe ovakve astrološke kombinacije znaka i podznaka su veoma veliki hipohondri, i jako se boje i najmanje povrede, kijavice, alergije ili pak zapaljenja, pa se veoma brižljivo ili čak i preterano ažurno odnose prema svakoj tegobi koju primete kod sebe, i u isti mah se obraćaju za pomoć bilo svom izabranom lekaru opšte medicine, ili pak specijalisti određene medicinske struke.

Sponzorisano:

loading...
Loading...