Strelac podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni horoskopski znak strelca pripada elementu „vatre“, pa se sa podznakom u ribama koje su element „vode“, nikako ne slaže dobro i osobama koje su u ovakvoj zodijačkoj kombinaciji rođene donosi veliku količinu negativizma, loših karakternih osobina i predominaciju mana i nedostataka.

Vladar znaka i podznaka strelca je planeta Jupiter, dok sa druge strane sazvežđem ribe vlada Neptun koji je najsporije nebesko telo u sunčevom sistemu, i upravo iz tog razloga i međusobni aspekt u polju koji grade ova nebeska tela u punom krugu zodijaka, sasvim je pogrešan, spor, negativan i vrlo loš.

U nastavku teksta saznaćete kakav je strelac sa podznakom u ribama.

Žena strelac sa podznakom u ribama

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u kardinalnom znaku strelca sa astralnim podznakom u ribama, po svom karakteru i temperamentu su vrlo promenljive, nesigurne, nestabilne i jako su nervozne, i ne tako retko ne umeju da se snađu u „realnom svetu“ oko sebe jer su sasvim jako zanesene sopstvenim maštanjima, nerealnim željama i povučene su u sebe i u svoj „čudesni“ svet.

Posao – žene strelac –ribe su veoma kreativne i maštovite, i najbolje se snalaze u onim zanimanjima koja su iz sfere umetnosti i kulture, dok im bilo koji vid racionalnosti i krutosti u razmišljanju ili radu predstavlja veliki problem, i jako su nesigurne i nesnalažljive u svim poslovima u kojima je potrebno biti taktičan, oštrouman, surovo realan, nepopustljiv ili pak strogo principijelan i tačan.

Prijateljstvo i porodični odnosi – ženske osobe ovakve horoskopske kombinacije kardinalnog znaka i podznaka su veoma plemenite i požrtvovane prema svima, ali su vrlo „teške“ osobe za bilo kakav vid otvorene saradnje ili druženja i komunikacije, jer su jako introvertne i tajnovite i ne vole da se povere niti da se nikome otvore do kraja, i sklone su da u sebi proživljavaju sve tuge i patnje ali i sitne radosti i sreću koju dožive u nekom životnom momentu.

Ljubav – kada je u pitanju ispoljavanje emocija, ženske osobe strelac – ribe, veoma su tajanstvene i jako su zatvorene, stide se svojih iskrenih osećanja i u stalnom su strahu da će biti izneverene, izdate, povređene i prevarene od strane muškaraca sa kojima se upuste u romantičnu vezu ili stupe u brak.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca sa podznakom u ribama su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili pak horoskopski podznak devica; jarac; škorpija; vaga; bik;    vodolija; rak; ribe ili strelac.

Zdravstvene tegobe – žene u znaku strelca sa podznakom u ribama, obično imaju probleme koji su u vezi sa kičmenim stubom, donjim ekstremitetima, stopalima,  bolovima i grčevima u mišićima, kao i sa problemima sa porastom broja belih krvnih zrnaca u serumu, a koji može da ukaže na veliki broj akutnih ili pak nekih težih i hroničnih bolesti.

Muškarac strelac sa podznakom u ribama

Opšte osobine i karakter – muškarac ovakve zodijačke kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, veoma je karakterno nepouzdan, promenljiv, popustljiv i neozbiljan u velikom broju životnih polja ili aspekata, pa vrlo često biva shvaćen kao osoba koja ne uliva nikakvo poverenje, i na koju se nikada ne može „računati“ kao na podršku ili pak na bilo kakav životni oslonac.

Posao – u poslovnom polju, muškarac u znaku strelca sa podznakom u ribama, veoma je prilagodljiv i do neke mere čak i snishodljiv, jako lako odustaje od svojih ideja i zamisli i drugima prepušta zasluge i liderstvo.

Vrlo je nesiguran u sebe, iako je po pravilu vrlo vredan, inteligentan i kreativan, pa čak i istraživački nastrojen i sa izuzetnim smislom za nove izume, ideje ili neka epohalna otkrića.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada je u pitanju druženje sa dragim osobama i sklapanje novih ili produbljivanje postojećih poznanstava, muškarac strelac – ribe je veoma rezervisan i zatvoren, pa iako je uvek spreman da svakome nesebično pomogne, da iskren savet ili da sasluša svačiju „muku“ ili pak neku nedoumicu, on sam se nikada i nikome ne poverava.

Obićno se ponaša vrlo odsutno, zatvoreno, ćudljivo i osobenjački, i jako mu je teško pronaći adekvatan pristup i ostvariti sa njim neki „bliži“ vid kontakta.

Ljubav – iako je potpuno netipično za njegov temperament i karakter, muškarac strelac sa astralnim podznakom u ribama, vrlo je sklon flertovima i kratkotrajnim vezama i avanturama, jer se on u svojoj suštini jako boji duboke povezanosti sa svim ženama, i nikada nije „dovoljno“ spreman ili zreo da se ponaša kao odgovorna i odrasla osoba, sa svim odgovornostima i potrebama koje taj život nameće.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce rođene u znaku strelca sa podznakom u ribama su – žene u kardinalnom znaku ili horoskopskom podznaku jarca; device; bika; škorpije; riba ili raka.

Zdravstvene tegobe – muškarci koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u ribama, veoma su skloni da obolevaju od koštano – zglobnih bolesti i tegoba sa ravnim tabanima, imaju česte upale i alergije i skloni su da pate od oboljenja perifernih dubokih vena, bolesti krvi, neuroloških bolesti i od psiholoških poremećaja koji često imaju i ozbiljne organske posledice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...