Strelac podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe rođene i sa kardinalnim znakom i sa podznakom u strelcu, a koji je element „vatre“, imaju dvostruko naglašene i dobre i loše karakterne osobine, iako se po pravilu slaganje dva „vatrena“ elementa smatra pozitivnim, i donosi do izražaja po astrološkim tumačenjima na površinu samo vrline i dobrotu karaktera osobe koja je u horoskopu takozvani „dupli strelac“.

Vladar sazvežđa strelca je planeta Jupiter, pa ona sa svojom predominacijom u polju strelca donosi dobre osobine u temperament i karakter osoba koje su rođene u ovakvoj astralnoj kombinaciji.

U nastavku teksta čitajte kakvi su dupli strelci u horoskopu.

Žena strelac sa podznakom u strelcu

Opšte osobine i karakter – ženske osobe u znaku i podznaku strelca su vrlo temperamentne, jako radoznale i sa svima vole da se druže, ali i da ostave dobar utisak na okolinu, da budu zapažene i da im se svako potajno divi ili da ih obožava.

Fizički su veoma atraktivne i lepe osobe, i žene „dupli strelac“ su svoje spoljašnje pojave i harizme veoma svesne, pa nije retkost da to iskoriste kako bi dobile neku korist od partnera ili prijatelja.

Posao – u poslovnom polju, žene ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i istog ascendenta, veoma su jednostavne i lako se prilagođavaju svakom zadatku, ali su jako nepouzdane i vrlo su loše fokusirane kada im neki posao nije dovoljno „motivišući“, i ne mogu da trpe tuđa naređenja i kritike, pa su sklone da olako napuste i dobro plaćena zanimanja ili čak visoke položaje u firmi u kojoj rade, i za njih je vrlo tipično da u finansijskom smislu nikada nisu „stabilne“, već idu iz jedne u sasvim drugu krajnost, pa ili imaju dosta novca, ili bez njega potpuno ostanu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žena „dupli strelac“ je veoma druželjubiva i komunikativna, voli da je uvek u toku sa svim aktuelnostima i novim dešavanjima, i uvek teži da bude „u centru pažnje“ pa ume da se ponaša veoma teatralno i nametljivo, jer „se podrazumeva“ da je ona osoba koja se u sve razume i koja je sasvim savremena i voli da bude moderna i „u trendu“.

Ljubav –  žena koja je po zodijaku „dupli strelac“, nije u stanju da bude sama, jer je vrlo zaljubljiva i čak veruje u sam ideal ljubavi i neophodnosti da svako ljudsko biće pronađe svoju „srodnu dušu“, ali nije retkost da se upušta u emotivne veze sa osobama koje su od nje same dosta starije ili koje joj pak ni po čemu nisu slične ili „odgovarajuće“.

Žena ove astralne kombinacije je vrlo ljubomorna i posesivna, i nikako nije u stanju da oprosti ili pak da zaboravi prevare, izdaje i preljube svojim muškim partnerima, iako se pak njoj samoj ne tako retko dešava da se „prepusti emocijama“ i da flertuje ili čak da ostvari neku vanbračnu avanturu, ali to će svom mužu ili dugogodišnjem dečku prećutati, i nikada neće priznati prevaru, iako je po prirodi inače veoma iskrena i moralna osoba.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku strelca sa podznakom u strelcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu lav; blizanci; strelac; vaga; vodolija ili ovan.

Zdravstvene tegobe – ženske osobe kojima je i kardinalni znak i podznak u strelcu, imaju sklonost ka nastanku takozvane „trupne“ gojaznosti, jer iako je za žene takvo ponašanje dosta nekarakteristično, one imaju čestu potrebu za stanjem koje je poročno, pa se prejedaju, koriste alkohol i puše cigarete i zato lako obolevaju od hiperlipidemije, srčanih bolesti i ateroskleroze, hronične opstruktivne bolesti pluća i imaju probleme sa jetrom, pankreasom, želucem, pa i sa padom opšte otpornosti organizma u celini.

Muškarac strelac sa podznakom u strelcu

Opšte osobine i karakter – one muške osobe kojima je i kardinalni znak i astralni podznak u sazvežđu strelca, vrlo su po svom karakteru i temperamentu pravdoljubivi, vredni, iskreni, kreativni, motivisani, šarmantni i duhoviti, i lako se prilagođavaju u svako društvo jer su takođe i veliki entuzijasti i „zrače“ pozitivnom energijom, pa svakoj osobi iz svoje okoline na neki način „prenose“ sopstvenu poletnost, želju za stalnim avanturama, pustolovinama i istraživanjima.

Posao – muškarac „dupli strelac“ voli da radi i veoma je vredan i marljiv u zanimanjima koja su mu na neki način motivacija i koja mu se dopadaju, ali potpuno je „predan“ i fokusiran, samo u onim retkim situacijama kada se oseća sasvim „slobodno“ i kada mu niko ne ograničava ličnu slobodu, sopstvenu volju i ideje, i kada ga niko ne kritikuje i ne sputava, jer pak muškarac ovakve astrološke kombinacije ne može da podnese autoritete i veliki je individualista, i voli da dominira i da sam bude vođa tj lider.

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe koje su strelac i po horoskopskom znaku i u podznaku, imaju veliki broj prijatelja i poznanika jer su vrlo spremni i jako su sposobni da o svemu diskutuju, o svemu poseduju izvrsno znanje i obrazovanje, a pored toga su vrlo „aktivni“ i zanimljivi, pa sa njima nikada nije dosadno, uvek su skloni da se našale na svoj ili tuđi račun, ali ipak strogo vode računa da nekoga tako ne uvrede ili duboko ne povrede.

Muške osobe ovakve astralne kombinacije imaju manu da su sklone da drage ljude iskritikuju ili pak da ih previše analiziraju, pa im se to lako može „uzeti“ kao zamerka, jer su veoma oholi i cinični kada neko njima pokuša da ukaže na neku ličnu grešku, manu ili propust pošto za sebe imaju vrlo visoko ili čak nerealno pozitivno mišljenje.

Ljubav – muškarac „dupli strelac“ na prvi pogled deluje baš neosvojivo, misteriozno i zagonetno, ali je pak u ispoljavanju emocija i u osvajanju žena koje mu se dopadaju vrlo iskren, direktan i otvoren i nije ni malo stidljiv ili skroman u težnji da neku emotivnu partnerku „veže za sebe“.

Osnovni problem je u tome, što muškarci ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka imaju težnju da uvek budu dominantni i da „vode glavnu reč“, pa za emotivne partnerke biraju žene koje su dosta inferiorne i popustljive, i jako su skloni da svoje supruge ili dugogodišnje devojke prevare ako im se za to ukaže prilika, jer su veoma nestalni i vole sve vrste izazova i avantura, pa tako ne mogu „da odole“ ni flertovima, tajnim vezama i preljubi.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u strelcu su – žene u kardinalnom znaku ili podznaku device; bika; raka; vage; škorpije; riba; vodolije ili strelca.

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku strelca sa istim astrološkim podznakom u strelcu, skloni su da pate od prenaglašenih tegoba sa jetrom, sistemom za varenje, pankreasom, prosatatom i imaju takođe veliki problem sa viškom telesne mase, kao i sa povredama glave i svih ekstremiteta, i sa lošim stanjem svog imuniteta.

Sponzorisano:

loading...
Loading...