Strelac podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe oba pola kojima je osnovni znak zodijaka strelac, a koji spada u element „vatre“, sa datim podznakom u vagi, a koja je „vazdušni“ znak, prema natalnoj karti i profesionalnim tumačenjima astrologa, se odlikuju veoma dobrom odnosno jako „pozitivnom“ vezom, i do izražaja im dolaze sve karakterne vrline i dobri kvaliteti koji su u osnovi osobina bilo kardinalnog znaka ili pratećeg ascendenta.

Planeta koja vlada sazvežđem strelca je Jupiter, dok i podznakom i znakom vage vlada Venera, pa i u tom pogledu astrološka veza koju između sebe formiraju ova nebeska tela, kvalitetna je i pozitivna, i takođe doprinosi pojačanju svih kvaliteta i znaka ali i ascendenta napred pomenute horoskopske kombinacije.

U nastavku teksta saznajte kakvi su strelci sa podznakom u vagi.

Žena strelac sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – žene sa kardinalnim znakom u strelcu, a kojima je podznak u vagi, jako su velike diplomate, i vrlo su miroljubive i uvek teže da sa svima nađu zajednički jezik i da svakome pruže dozu razumevanja, vrlo su društvene i komunikativne, ali takođe su uvek veoma pribrane i staložene i nisu sklone da se ponašaju afektivno, agresivno ili da se u bilo kom smislu ponesu nedostojenstveno, vulgarno ili prostački. 

Posao – ženske osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, jako su veliki optimisti i svakom poslu koji rade pristupaju sa velikim entuzijazmom, voljom i energičnošću, pa im nije strano da se sa svakim izazovom i problemom „nose“ na vrlo vedar i smiren način, i skoro sasvim bez stresa, panike, negativizma ili bilo kakve vrste napora, srdžbe ili „tegoba“.

Sve poslovne prepreke, žene strelac – vaga prevazilaze na prvi pogled vrlo jednostavno i lako, jer im ništa ne predstavlja poteškoću, vrlo su vredne i radne, ne žale se ni na jedan zadatak koji treba da izvrše, i jako su kreativne, koriste sve raspoložive resurse, veruju kako logici, znanju i svojim instinktima, tako i svojim saradnicima i poslovnim partnerima i rado prihvataju svaki savet i tuđu pomoć. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema svojim dragim ljudima, žene koje su strelac – vaga su jako ljubazne, plemenite i požrtvovane, a takođe su i duhovite i „zrače“ vedrinom i optimizmom, pa su u svakom društvu rado prihvaćene, i nisu nametljive, sklone svađama ili dominaciji, niti se bilo kome trude da svojim kritikama ili savetima „promene život“ i shvatanja. 

Ljubav – u emotivnim odnosima, žene ovakve astralne kombinacije, veoma su smirene i realne, nisu sklone da se previše „zanose“ i da idealizuju svoje potencijalne emotivne partnere, i gledano generalno nemaju problem da iskreno i direktno pokažu svoja osećanja, i nisu sujetne kada im se ona ne uzvrate, ili kada ih muškarac koji im se dopada više prihvata kao drugaricu nego kao ženu sa kojom bi mogao da ostvari emotivnu vezu ili da osnuje porodicu i da „uplovi u bračne vode“.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca, a sa podznakom u vagi su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili pak podznak u horoskopu ovan; strelac; lav; vaga ili vodolija. 

Zdravstvene tegobe – žene koje su u horoskopu kombinacija strelac – vaga, imaju probleme sa endokrinim žlezdama, reproduktivnim sistemom, plućima, srcem i arterijama, i ne tako retko pate od teških poremećaja sistema za varenje i imaju tegobe sa oboljenjima jetre, pankreasa i bubrega. 

Muškarac strelac sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muškarac rođen u znaku strelca, a sa podznakom u vagi, veoma je lakomislen i površan, pa iako je jako šarmantan, drag i ljubazan prema svima, retko je shvaćen ozbiljno i okolina ga smatra „pajacem“, neznalicom, „dežurnim spadalom“ i osobom koja nema lični stav i integritet.

Posao – iako je muškarac strelac – vaga veoma talentovan i inteligentan, on je u poslu kojim se bavi po pravilu uvek vrlo nedosledan i sklon da se dvoumi ili da odustaje, i nikada ne uspeva da svoje ideje realizuje bez tuđe podrške i pomoći, i u očima svojih saradnika izgleda kao potpuno nesposobna i beskorisna osoba, koja nije dorasla ni jednom profesionalnom zadatku, niti je sama sposobna da se ostvari u bilo čemu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta, vrlo su druželjubive i prema svima su jako ljubazne, plemenite i nesebično su požrtvovane, ali zbog svog stava da sve posmatraju „pozitivno“ i da se „ni za šta ne nerviraju“ deluju vrlo plitko i nerazumno i na njih okolina sa kojom imaju bliske odnose retko gleda kao na oslonac i podršku.

Vrlo su „poletni“, „nestalni“ i „vazdušasti“, i njihov duh je pun „nemira“ pa su vrlo detinjasti i neshvaćeni u svim svojim ponašanjima, razmišljanjima, ili pak postupcima.

Ljubav – u ljubavi su muškarci u znaku strelca sa podznakom u vagi, veoma nezainteresovani i lako se prepuštaju svim nagonima i potrebama koje imaju, bez imalo stida i moralnosti, pa lako u svojim emocijama umeju da se ponašaju veoma vulgarno i prostački, i da žene koje im se iskreno dopadaju ne umeju da tretiraju „kako dolikuje“, već su nesvesno skloni da ih svojim u potpunosti nepromišljenim izjavama ili postupcima, nenamerno povrede ili čak i uvrede. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u vagi su – ženske osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu ovan; vaga; lav ili rak. 

Zdravstvene tegobe – muškarci pomenute astrološke kombinacije strelac – vaga, veoma su lako skloni da se prehlade i da imaju zapaljenja sinusa, glavobolje, gušobolje ili upale pluća, ali ipak najviše tegoba imaju sa prostatom, bubrezima, sa reproduktivnim ili sa digestivnim traktom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...