Strelac podznak vodolija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe oba pola sa kardinalnim znakom strelca koji je element „vatre“, sa pratećim ascendentom u vodoliji a koja pripada „vazdušnim“ znacima zodijaka, imaju pozitivnu tj dobru korelaciju u natalnoj karti i smatra se da im do izražaja u većini aspekata dolaze pozitivne osobine i vrline karaktera.

Slaganje vladara sazvežđa strelca, planete Jupitera sa vladajućom planetom vodolije Uranom, takođe prestavlja najčešće dobru međusobnu astralnu vezu i osobama ove kombinacije znaka i podznaka baš donosi do izražaja strpljivost, smirenost, racionalnost, iskrenost ili miroljubivost u svakom životnom polju u kome deluju, bez ikakve želje ili potrebe za agresivnim i afektivnim ponašanjem i „istupima“.

U nastavku teksta saznajte kakav je strelac sa podznakom u vodoliji.

Žena strelac sa podznakom u vodoliji

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u strelcu i sa astralnim ascendentom u vodoliji, veoma su karakterno druželjubive osobe, prostodušne su, vrlo prijemčive i jako su srdačne baš prema svima iz svoje okoline, i odlikuje ih velika količina plemenitosti, ali i jake želje i potrebe da se svakome „nađu“ kada im je potrebna bilo koja vrsta podrške ili pomoći.

Posao – u poslovnom polju, žene strelac – vodolija su veoma uspešne, oštroumne, inteligentne i jako ambiciozne i uporne, i imaju želju i potrebu da kako sebi, tako i svima drugima pokažu da se radom ili iskrenim trudom, kao i odricanjima i vrednim zalaganjem mogu postići izvanredni rezultati, i da se sve prepreke mogu uspešno „prebroditi“ i prevazići.

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema baš svim ljudima iz svoje bliže okoline, žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka su jako prijemčive, srdačne, prostodušne i pune su poverenje i iskrene želje za ostvarivanjem dubljih kontakata i veza, i jako su sklone da se preterano „vežu“ za svakoga, a posebno su osetljive na decu, starije i nemoćne osobe kojima je potrebna nekakva podrška ili pomoć.

Ljubav – u ispoljavanju emocija, žene strelac – vodolija su iskrene i otvorene, ali su u potajnom strahu da će biti izdate ili povređene, pa nije retkost i da se postavljaju sasvim rezervisano dok potencijalne emotivne partnere pobliže ne upoznaju, i dok ne uspeju da proniknu i procene njihove želje i namere.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku strelca sa podznakom u vodoliji su – muške osobe u znaku ili pak u horoskopskom podznaku lava; strelca, vage; ovna; vodolije, raka i riba.

Zdravstvene tegobe – žene sa znakom strelca i sa astrološkim podznakom u vodoliji, zdravstveno su veoma sklone da pate od problema sa limfotokom i krvotokom, imaju tegobe vezane za nakupljanje toksičnih materija i produkata metabolizma u organizmu, a kako su pod stalnim stresom i napetošću, nije retkost da zbog srčanih aritmija i elektrolitnih disbalansa imaju grčeve u mišićima potkolenica i u nogama uopšte.

Muškarac strelac sa podznakom u vodoliji

Opšte osobine i karakter – muške osobe strelac – vodolija su karakterno veoma svojeglave, zadrte i nepopustljive osobe, koje su veoma svesne svojih vrednosti i kvaliteta i nisu sklone da se bilo kome dodvoravaju, prilagođavaju, da se menjaju u svojim stavovima i da svoju individualnost olako „gaze“ i da je „prodaju“ za bolji materijalni ili društveni status.

Posao – u poslu kojim se bavi, muškarac ovakve astralne kombinacije je veoma samovoljan i jako je nepredvidiv, pa mu je teško „prodreti“ u misli i ideje, i ni na koji način mu nije mogućno nametnuti drugačije mišljenje ili stav, jer je u suštini veoma obrazovan i inteligentan.

Skoro nikada ne pravi bilo kakve greške i propuste, već je sasvim marljiv i pedantan, i u radu daje svoje maksimalno zalaganje pa nema težnju da bilo koga namerno izneveri, ili da se pak „poigrava“ sa zadatim rokovima ili da nekada ne ispoštuje red i disciplinu radnog okruženja u kome se nalazi.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju bliska prijateljstva i poznanstva, muškarac u znaku strelca sa podznakom u vodoliji, veoma je prilagodljiv i jako je popustljiv i za svoje drage osobe je baš spreman da se rado žrtvuje, i da im ako je mogućno učini razna zadovoljstva, iznenađenja ili pak sitne pažnje, kao i da sasvim dobrodušno, plemenito i velikodušno „priskoči u pomoć“ u svakoj neprilici.

Ljubav – kada su u pitanju emocije i duboka osećanja, muškarac strelac – vodolija nije naročito dobar i idealan partner, jer je ženama koje mu se dopadaju najčešće neveran, nije im oslonac ili pak podrška u bilo kom  trenutku, i sklon je da bude vrlo nepouzdan, neozbiljan, veliki je avanturista i šarmer, pa ima sklonost da se samo zabavlja i lepo provodi, bez neke želje da u ranijoj mladosti ostvaruje kakve ozbiljne emotivne veze, ili da se pak posveti osnivanju svoje porodice ili da „uplovi u bračne vode“  pa da se tako u neku ruku i sasvim uozbilji i „smiri“.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku strelca sa podznakom u vodoliji su – žene u horoskopskom znaku ili podznaku lava; strelca; device; vage; škorpije; vodolije ili jarca.

Zdravstvene tegobe – muške osobe kojima je kardinalni znak strelac dok im je ascendent vodolija su sklone da se razbolevaju od bolesti metabolizma i endokrinog sistema, imaju smetnje sa limfom, kao i sa opštom cirkulacijom i izmokravanjem tečnosti.

Takođe dosta često pate i od raznih poremećaja mineralnog i acido-baznog statusa i nedostatka mikroelemenata, pa imaju učestale mišićne tetaničke grčeve, ili pak pate od poremećaja srčanog ritma a koji u velikoj meri zavisi i od statusa elektrolita, ali pak i od opšteg stanja cirkulacije i određenih materija i enzima,  tj od njihove koncentracije u krvi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...