Vaga podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Zodijački znak vage koji spada u elemente „vazduha“ sa ascendentom u biku nije dobra niti poželjna astralna kombinacija, jer ovaj podznak kao i znak pripada elementu „zemlje“, a zna se da se po tumačenju astrologa „vazduh i zemlja“ između sebe nikako ne slažu i jedan drugog ugrožavaju i suprimiraju vrline osobama koje su u ovoj kombinaciji rođene.

Planeta koja je vladar sazvežđa vage, kao i planeta koja vlada znakom i podznakom bika jeste Venera, pa u tom smislu bivaju pojačane ili poziivne ili negativne karakteristike osoba koje su u zodijaku po rođenju vaga – bik, jer astralni aspekt koji gradi „dupla Venera“ u zodijačkom krugu ove kombinacije znaka i podznaka, vrlo je neuobičajen i takođe jako nepredvidiv i promenljiv.

Žena vaga sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – žene koje su rođene u kardinalnom znaku vage, a sa podznakom u biku, vrlo su kulturne, otmene i lepo vaspitane i jako su sklone da se uvek nadograđuju dodatnim znanjima i obrazovanjem, jer ne vole da ih neko smatra površnim i neinteligentnim, i nikako nisu tip osobe koji je prosečan ili površan u bilo čemu.

Posao – iako su u poslovnom smislu žene ovakve astralne kombinacije vrlo odlučne, istrajne, energične i imaju veoma snažnu volju i čvrst karakter, dešava se često da se u nekim situacijama veoma teško prilagođavaju, pa se odlikuju nepostojanošću u mišljenjima i stavovima, neodlučne su ili su pak vrlo promenljive i podložne tuđem uticaju, ili su sasvim suprotno svojeglave i vrlo tvrdoglave u odbrani sopstvenih ideala i principa.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji, žene vaga – bik jako su odane, verne i privržene i često su jako saosećajne i plemenite, pa ne mogu nikako da podnesu tuđe patnje i nevolje, i vrlo su bolećive i spremne da svima pomažu, a naročito su osetljive na stare ljude, decu i druge slabe populacije u sredini u kojoj žive. 

Ljubav – u ispoljavanju svojih emocija, žene ove astralne kombinacije su često vrlo romantične, osećajne i nežne, ali retko kada umeju da se iskreno i otvoreno osobama suprotnog pola „pokažu“ i da im stave do znanja sve kvalitete koje poseduju, pa čak i onda kada uspeju da nekog muškarca zainteresuju za sebe, žene vaga – bik često se ponašaju vrlo protivurečno ili sasvim konfuzno, i ni same ne znaju da li žele ili ne žele da se sa nekim upuste u ozbiljnu vezu ili pak u „bračne vode“.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa podznakom u biku su – muške osobe kojima je znak ili podznak u horoskopu jarac; devica; bik; škorpija; riba ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku vage sa podznakom u biku, često pate od tegoba koje su vezane ta rameni zglob i kičmeni stub (povrede), kao i za poremećaje štitne žlezde, krvnih sudova vrata, i imaju probleme sa leđima i nogama, kao i sa respiratornim infekcijama hroničnog toka. 

Muškarac vaga sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – muškarac vaga – bik, po svom temperamentu i karakteru je veoma tvrdoglav, nepredvidiv, promenljiv i nedosledan, tako da ga najbliža okolina najčešće ne shvata u potpunosti, i obično ga smatra vrlo nadmenim, arogantnim, buntovnim i iskompleksiranim.

Posao – u poslu je muškarac astralne kombinacije kardinalnog znaka vage sa podznakom u biku vrlo srčan, istrajan, oštrouman i dostojanstven, ali ima sklonost da se ponaša vrlo svojeglavo i da nikako ne prihvata dobronamerne savete ili pak kritike nadređenih, jer je zbog svoje vrsne logike, inteligencije i obrazovanja, ubeđen da sve zna i radi najbolje.

Jako često mu se i pored sve vrlo velike uložene energije, marljivosti i strastvenosti, dešava da u svom poslu „omane“, i tada ima sklonost da postane doslovce razjaren i vrlo ljut i na sebe i na svoju okolinu, i u takvom slučaju je najbolje „skloniti mu se sa puta“ dok se ne primiri i ne „sabere“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u biranju svojih poznanika i prijatelja, muškarac vaga – bik, veoma je selektivan i nije u stanju da se sporazumeva sa svima, pa nije retkost da ima vrlo mali krug osoba kojima iskreno veruje, jer ne voli da se svakome poverava i otvara, iako je po prirodi uvek vrlo iskren i neposredan u komunikaciji sa ljudima. 

Ljubav – u ljubavi je muškarac ove astralne kombinacije znaka i podznaka veoma zatvoren i skroman, i može se reći čak i da je vrlo stidljiv i nesiguran u otkrivanju svojih pravih osećanja i namera prema pripadnicama suprotnog pola koje mu se dopadaju, pa je zato dugo usamljen i po pravilu se vrlo kasno ženi i formira sopstvenu porodicu i potomstvo.

Muškarcima u znaku vage sa podznakom u biku, dopadaju se samosvesne i ostvarene žene, koje su sigurne u sebe i koje su spremne da se suoče sa svim poteškoćama na koje naiđu u životu, i nikako ne podnose površne kokete koje osim spoljašnjeg izgleda nemaju nikakav drugi kvalitet.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u biku su – žene kojima je znak ili podznak u horoskopu vaga; devica; rak; jarac; bik; lav; ovan ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muškarci vaga – bik, vrlo su nesavesni kada je njihovo zdravlje u pitanju, i uopšte se ne brinu o tome da u nečemu budu umereni i odgovorni prema sebi i svom telu, pa su vrlo skloni porocima, „pasivnom životu“, hedonizmu i „opuštenom“ shvatanju bilo kakve tegobe ili problema koji se tiču nekog oboljenja.

Nisu skloni da slušaju i poštuju savete lekara (ako se uopšte i odluče da potraže stručnu pomoć, jer su vrlo skloni da se leče „na svoju ruku“, biljkama, melemima i uopšte svim vrstama „alternativnih pomagala“).

Najčešći zdravstveni problemi koje imaju muškarci u znaku vage sa ascendentom u biku su srčane aritmije, hipertenzija, problemi sa jetrom i pankreasom, sklonost ka psorijazi, herpesu ili pak ka čestim nesvesticama, glavoboljama i problemima sa čulom sluha, vida i ravnoteže.

Sponzorisano:

loading...
Loading...