Vaga podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Muške i ženske osobe kojima je kardinalni znak zodijaka vaga, dok im je ascendent u sazvežđu blizanaca, pripadaju elementu „vazduha“, i podrazumeva se da se njihove karakterne vrline kao i kvaliteti u temperamentu, ističu ili pak pojačavaju u ovakvoj kombinaciji u astrologiji.

Vladajuća planeta znaka vage je Venera, dok podznakom blizanaca vlada planeta Merkur, pa ako se dogodi da je astralni aspekt koji ova nebeska tela grade u „polju“ zodijačkog kruga koji je već pomenut, na površinu će „isplivati“ i veliki broj negativnosti koje sa sobom nosi bilo glavni znak ili pak podznak ovakve horoskopske kombinacije.

Da vidimo u nastavku teksta kakve su vage sa podznakom u blizancima.

Žena vaga sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je kardinalni znak zodijaka vaga, dok im je podznak u blizancima, po pravilu su veoma druželjubive, rečite i komunikativne, ali su takođe i vrlo dvolične i sklone da ulepšavaju realnost ili pak da sasvim otvoreno lažu druge ljude, bilo iz prostog razloga kako bi im se dopale ili pak da bi postigle neku korist za sebe.

Posao – u poslovnom aspektu, žene vaga – blizanac su vrlo lenje, površne i naivne, pa su često sklone da se brzo prilagođavaju i da traže lakši put za obavljanje zadataka, ali isto tako i previše lakoverno nastupaju prema svojim saradnicima, pa im olako prepuštaju svoja istraživanja, ili već dobro „razrađene“ planove, i retko su spremne da se za nešto srčano bore, jer su naviknute da se ponašaju vrlo razmaženo, i da svojim dodvoravanjem, pretvornošću i dvoličnošću po pravilu lako dobiju sve što požele.

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako ženske osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta imaju veliki broj poznanika i prijatelja, one su poslovično jako dvolične i vrlo pokvarene, i u svakoj prilici se pretvaraju da su odane i požrtvovane, dok u svojoj dubokoj suštini uvek misle samo na sebe i jako vešto manipulišu ljudima kako bi „izvukle“ neku korist ili kako bi bile cenjene i poštovane zbog svojih, suštinski vrlo neiskrenih i „lažnih“ kvaliteta. 

Ljubav – žene u znaku vage sa podznakom u blizancima, vrlo su svesne „sebe“ i svoje nadmoći koju imaju nad osobama suprotnog pola, pa nije retkost da se retko zaljube iskreno, već da svoje partnere biraju prema materijalnom ili društvenom položaju i statusu.

Nije nikakva retkost da su ženske osobe vaga – blizanac veliki avanturisti, i da im nestalnost duha i „živahna“ priroda, donose veliku dozu neiskrenosti i neverstva, koje dostojanstveni i karakterno „čvrsti“ emotivni partneri nikako ne tolerišu, pa to olako dovodi do raskidanja dugih veza ili pak trajnog prekida bračnih zajedništava.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa astralnim podznakom u blizancima su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak strelac; vaga; ovan; ribe; škorpija ili blizanac. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku vage sa podznakom u blizancima, najčešće imaju probleme koji su vezani za pluća i velike disajne puteve, kao i za čula vida i sluha, za kičmeni stub i velike zglobove i za periferni i centralni nervni sistem. 

Muškarac vaga sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kojima je u horoskopu „zapisana“ ovakva astrološka „veza“ kardinalnog znaka i podznaka, imaju u svom karakteru i temperamentu veliku dozu jake tolerancije i razumevanja za druge, ali su i vrlo skloni da se pretvaraju da su „nešto što nisu“ kako bi sklopili što veći broj poznanstava, prijateljstava ili partnerskih veza, koje im u nekom trenutku u životu mogu „zatrebati“ i koje će bez premišljanja i vrlo vešto znati da iskoriste.

Posao – iako su vrlo inteligentni i ambiciozni u svojim poslovima, muškarci vaga – blizanac su i jako nedosledni i veoma su nepouzdani kada im se poveri neki važan poslovni poduhvat, i veliki je procenat verovatnoće da će da „zabrljaju“ ali i da se dosta vešto izvuku i da brzo dobiju „novu šansu“ iako je nikako nisu zaslužili, jer u odnosu na druge ljude ne ulažu ni malo rada i truda, ili pak nisu „ni upola“ predani izvršenju zadataka kao osobe sa kojima sarađuju. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u uspostavljanju novih poznanstava, muškarci u znaku vage sa podznakom u blizancima, veoma su radoznali i ispitivački nastrojeni, pa žele da o drugima sve saznaju.

Ipak o sebi ne govore ništa, ili se pak sasvim namerno ponašaju vrlo površno i naivno, a u suštini su jako pronicljivi, prilagodljivi i teže da na druge ostave utisak „poštene“ ili jako dobre osobe, na koju se u svakoj situaciji može „računati“, i koja je svakome prava podrška i oslonac. 

Ljubav – muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka, veliki su pustolovi i slobodnjaci, i ne vole nikakav vid preteranog „vezivanja“, jer to smatraju prostim ograničavanjem sopstvenog individualizma, pa su jako skloni da se ponašaju nemoralno, da su veoma promiskuitetni i da žive raskalašan život, koji nije vezan za jednu emotivnu partnerku, i retko se žene i osnivaju porodicu u ranoj mladosti.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u blizancima su – žene u znaku ili podznaku blizanaca; vage; vodolije; ovna; lava; strelca ili pak škorpije. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u glavnom znaku vage, a sa podznakom u blizancima, imaju baš česte hormonske poremećaje, skloni su raznim porocima pa imaju tegobe sa gastritisom, ulkusom i bolestima jetre i pankreasa, a takođe pate od gojaznosti ili pak od bolesti reproduktivnih organa.

Sponzorisano:

loading...
Loading...