Vaga podznak devica – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe muškog i ženskog pola rođene u znaku vage sa ascendentom u devici, predstavljaju astrološku kombinaciju elemenata „vazduha“ i „zemlje“, a koja ni u kom pogledu nije niti kompatibilna ni dobra, i koja donosi znčajne unutrašnje sukobe i ističe veliki broj karakternih nedostataka i slabosti u temperamentu osoba koje su imale takvu „sudbinu“ da se u vezi ova dva sazvežđa rode.

Kako je vladar znaka i podznaka vage planeta Venera, dok sazvežđem device vlada Merkur, ni astralni aspekt koji među sobom formiraju ove dve planete, ne donosi idealnu povezanost znaka vage i podznaka device, iako Venera često svojim uticajem može da ublaži neke „stroge“ crte koje Merkur donosi u sklopu podznaka device, svim osobama ovakve kombinacije u zodijaku.

Žena vaga sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku vage sa podznakom u devici su po pravilu vrlo damski i otmeno izražene u svojoj pojavi i ponašanju uopšte, nikada nisu napadne ili drske, vole da sve rešavaju kompromisom i mirnim putem, i vole da se ponašaju vrlo kulturno i lepo, pa to isto vrlo cene kod osobe sa kojima su u bilo kakvoj vrsti kontakta.

Posao – u poslovnom aspektu, ženske osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i astralnog ascendenta su jako vredne, praktične, marljive i tačne, ulažu u svoj rad veliko požrtvovanje i trud, i nije retkost da svoje ideje nesebično i bez trunke sujete podele sa osobema sa kojima timski sarađuju i sa kojima su spremne da dle sve pohvale i pozitivne utiske kada posao završe uspešno i na vreme.

Kada rade svoj posao, žene ove astralne kombinacije su vrlo fokusirane, i praktično ništa im ne može „odvući“ ili poremetiti pažnju, jer je predanost i ulaganje maksimuma u sve ono što u svom životu rade, jedna od najvrlijih crta ličnosti žena u znaku vage sa podznakom u devici.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u svom krugu prijatelja i poznanika, koji je po pravilu veoma širok, žene vaga – devica su uvek veoma iskrene, komunikativne, dobrodušne i osećajne, nikako ne vole da se sukobljavaju ili svađaju, i trude se da svaki eventualni nesporazum i/ili nesuglasicu reše mirno, bez ljutnje i svađe, i bez potreba za besom, agresijom ili pak za „teškim rečima“. 

Ljubav – u emotivnom aspektu, a pod uticajem planete Venere, žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka su vrlo osećajne, iskrene i romantične, ali imaju problem da svoje dublje i vrle emocije otkriju, jer su u strahu da će biti iskorišćene ili povređene

Stoga su vrlo nepoverljive, a posebno prema muškarcima koji im laskaju, koji ih hvale ili im se dodvoravaju poklonima ili pažnjom, kao i prevelikom srdačnošću i neprimerenim i preteranim izlivima nežnosti.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa podznakom u devici su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu jarac; bik, devica; škorpija; rak ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene u kombinaciji vaga – devica, imaju tegobe koje su pre svega vezane za sistem organana za varenje, imaju problema sa jetrom i pankreasom, ali nije retkost ni da pate od poremećaja genitalnih organa, zapaljenskih oboljenja, alergija ili pak od kožnih bolesti. 

Muškarac vaga sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – muškarac koji je rođen u kardinalnom znaku vage sa podznakom u devici, po svom karakteru i temperamentu je osoba koja je veoma stabilna, ozbiljna, odlučna i principijelna, i retko kada je sklon da se bilo kome povinuje i da se podredi tuđim uticajima i da po strani ostavi svoju individualnost i slobodoumlje.

Posao – svakom poslu kojim se bavi, muškarac u znaku vage sa ascendentom u devici, pristupa veoma studiozno i analitično, teži da ostane dosledan sopstvenim stavovima i idejama, ne gubi na principijelnosti, nikako nije potkupljiv ili podmitljiv, i nije sposoban da prihvati brzoplete ili vrlo naivne greške u radu, pa se u takvim situacijama lako naljuti ili veoma razbesni

Na svu sreću ga takav vid „iznenadne oluje“ lošeg raspoloženja brzo napusti, i on se olako vraća svojoj veoma prirodnoj i urođenoj staloženosti i pribranosti, i lako nastavlja dalje, nakon što popravi pogreške koje su po pravilu napravili njegovi saradnici, a ne on sam. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe kombinacije vaga – devica, vrlo su lojalne i predane svim svojim dragim ljudima, i u svim situacijama se ponašaju sasvim nesebično, lepo, humano, privrženo i plemenito, mada nekada umeju da budu narošito „teški“ ili pak preterano ozbiljni, posebno kada shvate da su samo „predmet“ manipulacije, i da osobe za koje su verovali da su im sasvim odane i pravi prijatelji, u suštini žele samo da ih iskoriste ili pak da ih prevare. 

Ljubav – muškarac rođen u znaku vage sa podznakom u devici, u ljubavi je vrlo „nesrećan“ i neostvaren, i poseduje jednu dozu melanholije i boemskog ponašanja u sebi, jer je sklon da se vrlo nesrećno zaljubljuje u žene koje su zauzete ili su mu pak na neki način potpuno nedostižne.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u devici su – žene kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu škorpija; jarac; vaga; ribe; bik; blizanci, vodolija ili ovan. 

Zdravstvene tegobe – muškarci koji su rođeni u kardinalnom zodijačkom znaku vage, a sa ascendentom u devici, veoma su skloni pesimizmu, nervozi, stresu i nesanici, pa nije retkost da pate od teških poremećaja „duševnog stanja“ i da imaju učestale unutrašnje sukobe, kao i da se ponašaju kao podvojene ličnosti, sklone dijametralno suprotnim ponašanjima i stavovima.

Pored psihogenih tegoba, muškarac vaga – devica, ima i česte organske poremećaje koji su pre svega vezani za poremećaje hormonske ravnoteže, za poremećaje bazalnog metabolizma, imaju sklonost ka „metaboličkom sindromu“ (a koji obuhvata gojaznost, aterosklerozu, diabetes melitus i hipertenziju), i pate od hroničnih bolesti disajnih organa (astma, hronična opstruktivna bolest i emfizem i hronični bronhitis).

Sponzorisano:

loading...
Loading...