Vaga podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Zodijačka kombinacija kardinalnog znaka vage sa podznakom u jarcu, predstavlja jedan „spoj“ elemenata „vazduha“ i „zemlje“, koji ni u kom slučaju nisu između sebe kompatibilni, i veoma loše utiču na karakterne vrline neke osobe, uz stalnu tendenciju da istaknu sve mane i nedostatke,

Na taj način ugroze uspešnost i ostvarenost na svim životnim aspektima.

Sa druge strane, iako planeta Venera kao emotivni i nežni vladalac sazvežđa vage, pokušava da ublaži i potisne svu strogoću i težinu koju karakteru jarca donosi njegov astrološki vladar Saturn, ipak međusobna astralna kombinacija koju u zodijačkom polju izgrađuju ova dva nebeska tela je pre nužno loša, nego što je u bilo kom polju delovanja i ostvarivanja dobra i poželjna.

Žena vaga sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – žene rođene u znaku vage sa astralnim ascendentom u jarcu, vrlo su odmerene u svim svojim postupcima, visoko su moralne, tradicionalne i dostojanstvene osobe, i uvek su vrlo odgovorne i ozbiljne kako u svojim stavovima, tako i u postupcima u kojima nikako ne odstupaju od svojih principa i trude se da se okolini prikažu upravo onakvima kakve uistinu i jesu, jer im je sasvim srtrana osobina prilagodljivosti, pretvornosti ili dvoličnosti.

Posao – u poslovnom polju su ženske osobe ove astralne kombinacije znaka i podznaka, veoma stroge, pravedne, ambiciozne, uporne i vredne, i uvek sve drže pod kontrolom, ali vode se samo znanjem i radom, jer ne veruju u osećaje, faktor sreće ili u slučajnosti koje se mogu „okrenuti u njihovu korist“ i doneti im željeni uspeh i materijalno blagostanje i uvek teže da dobiju zasluženu finansijsku satisfakciju za rad i uloženi trud.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene vaga – jarac, u prijateljstvima i međuljudskim odnosima su osećajne i požrtvovane, i spremne su da se bore za drage ljude, ali samo do one granice koja ne ugrožava njihov integritet ili dostojanstvo, jer su po pitanju tuđeg mišljenja i stavova okoline vrlo sujetne i iskompleksirane, i veoma im je stalo da svi o njima imaju sasvim lepo i dobro osećanje. 

Ljubav – u ljubavi su žene u znaku vage sa podznakom u jarcu, pre svega vrlo praktične i ne vole da „gube vreme“ na uzaludna i dugotrajna udvaranja, laskanja, poklone i flertovanja, pa se može reći da nisu naročito romantične i nežne, već da se žene ove astralne kombinacije i na tom emotivnom aspektu vode raciom, da nisu posebno strpljive i nikako nisu sklone da čekaju da ih muškarac osvaja.

Sasvim su imune na sve komplimente i lepe reči, i samo žude za težnjom da im neko bude odan i veran, i da im pokaže dovoljno poštenja i poverenja, i sasvim je pridobio njihovo srce i dušu takvim stavom i ponašanjem.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vage sa podznakom u jarcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu riba; rak, devica; bik; jarac; škorpija ili vaga. 

Zdravstvene tegobe – ženske osobe ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta, imaju sklonost da pate od oboljenja kostiju i zglobova, često imaju vrlo genetski nekvalitetne zube i jako rano ih gube, ali takođe imaju česte smetnje sa šulom sluha, pate od hipotenzije, kao i od psihičkih smetnji u vidu stresa, anksioznosti, depresije, pesimizma i samosažaljevanja. 

Muškarac vaga sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u znaku vage sa podznakom u jarcu, vrlo su karakterno stroge i previše zahtevne, kako prema sebi tako i prema drugima, pa imaju otvorenu sklonost da teže dostizanju savršenstva u svim aspektima, i jako su nezadovoljni kada se dogodi bilo kakav propust ili greška, jer sebe smatraju vrlo ozbiljnim i temeljnim i nisu skloni da se previše opuste i da sebi dozvole da prave ispade, ili pak da se ponašaju neodgovorno i nedosledno.

Posao – muškarac vaga – jarac, u poslu je vođen ambicijom, entuzijazmom i upornošću, i u svim svojim postupcima se oslanja samo na svoje ideje i znanja, pa je retko sklon da sluša druge ili da popušta pred tuđim uticajima ili nagovaranjima da je drugačije rešenje problema bolje ili brže. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada je odnos prema poznanicima ili bliskim prijateljima u pitanju, muškarac u znaku vage sa podznakom u jarcu je vrlo probirljiv i jako je zahtevan, i ne voli da se bilo kome poverava, jer u suštini nikome dovoljno ne veruje, pa svoje tajne ili strahove uvek čuva samo za sebe, iz potajnog straha i zebnje da njegove slabosti kada budu otkrivene, ne budu surovo iskorišćene protiv njega samog, i da na taj način „pogine od svog sopstvenog mača“. 

Ljubav – po pitanju emocija i romantičnih osećanja, muškarac u znaku vage sa podznakom jarca, vrlo je sujetan, zatvoren i hladan, i nikako ne podnosi da se predugo udvara, trudi ili da laska i da poklonima osvaja osobe koje mu se dopadaju.

Kada bira ženu za sebe, muškarac ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, teži da pre svega pronađe „srodnu dušu“, a koja ima slična shvatanja i ideale, i koja nije površna i sujetna, već vrlo svesna sebe i svojih kvaliteta, dostojanstvena, ozbiljna, sposobna i ostvarena, i žena koja može da se iskreno i odano „veže“, kao i da se ostvari kao kvalitetna supruga i majka.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u jarcu su – žene u znaku ili podznaku jarca; bika; device; vage; vodolije; škorpije, raka ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muškarac u znaku vage sa podznakom u jarcu, ima zdravstvene tegobe koje su pre svega vezane za povrede kostiju, mišića i zglobova, često pati od problema sa krvnim sudovima (bilo venskim ili arterijskim), ima sklonost da se prerano suoči sa gubitkom kose ili da pati od problema sa organima za reprodukciju, ili pak sa poremećajem ravnoteže polnih hormona.

Sponzorisano:

loading...
Loading...