Vaga podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

U astrologiji se kardinalni znak vage koji pripada elementu „vazduha“, sa ascendentom koji se nalazi u sazvežđu lava i pripada elementu „vatre“, prema natalnoj karti i prema profesionalnom tumačenju slaže veoma dobro, pa se shodno tome i u ispoljavanju karakternih crta ličnosti ili temperamenta, kod osoba ovakve zodijačke kombinacije očekuje predominacija vrlina i dobrih osobina.

Planeta koja vlada znakom vage je Venera, dok je kao vladar lava poznata zvezda Sunce, i u tom smislu postoji pozitivan astralni aspekt koji ove dve planete međusobno grade, pa iako je Venera „spora“ a Sunce je „brza“ planeta, one se međusobno uravnotežuju i predstavljaju odličnu vezu u zodijačkom polju vaga – lav.

Sada ćete saznati kakve su vage sa podznakom u lavu.

Žena vaga sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene u znaku vage sa astralnim ascendentom u lavu, karakterno su vrlo otvorene i direktne u ispoljavanju svojih mišljenja i stavova, ali se može reći i da se jako često ponašaju i vrlo nadmeno, dominantno i arogantno, pa se često definišu kao veliki snobovi, egocentrične i sujetne osobe.

Posao – u svakom poslu kojim se bavi, žena vaga – lav mora da vlada, da upravlja, da kontroliše i da bude naredbodavac i lider, jer se u suprotnom oseća sasvim neostvareno i „promašeno“, pa je sklona izlivima besa, nervoze, kriticizma, pa čak i uvreda i ponižavanja svojih saradnika.

Uprkos realnoj činjenici da je veoma energična, i da poseduje izuzetnu snagu volje i upornost, žena u znaku vage sa podznakom u lavu, voli bogatstvo i moć, i ukoliko nije „uvek najbolja ili prva“, ona nema nikakvu želju da se bilo kojoj profesiji posveti do svog maksimuma, iako je vrlo kreativna, obrazovana, intuitivna i u svakom smislu sposobna da radi i da podtiže uspehe.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju prijateljski i porodični odnosi, žene ove astralne kombinacije zrače energijom i neodoljivom snagom i „sjajem“ svog bića, i poželjne su u svakom društvu, jer su vrlo plemenite, komunikativne, humane i saosećajne.

Međutim, velika mana žena u znaku vage sa ascendentom u lavu je sklonost ka preteranoj težnji ka kritikovanju drugih, kao i u direktnosti u neskrivenoj želji da budu hvaljene, cenjene i da im se bezuslovno poklanja sva pažnja i vreme.

Takođe, žene vaga – lav su i veliki manipulatori, i vrlo lako znaju da drage ljude iskoriste i da ih zatim bez trunke kajanja „odbace“, a kada shvate da im više nisu potrebni za neki cilj ili pak za uspeh na bilo kom životnom polju. 

Ljubav – žene u znaku vage sa podznakom u lavu su veliki egocentrici i snobovi, i kako je već i ranije naglašeno one teže da „pokupe svu pažnju“, i jako su svesne svih kvaliteta koje poseduju, pa se uopšte i ne trude oko nekoga ko im se dopada, jer su sigurne da će on sam lako i vrlo brzo „upasti u njihovu zamku“.

Ženske osobe ovakve astralne kombinacije su iako srčane, strastvene, emotivne i romantične, u ljubavi i veoma lenje i rezervisane, i nikada svoje emocije ne otkrivaju „do kraja“, jer smatraju da će na taj način biti sasvim eksponirane i da lako mogu biti izigrane ili povređene.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa podznakom u lavu su – muškarci u znaku ili podznaku vage; lava; strelca; ovna; vodolije; raka ili škorpije. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku vage, a sa podznakom u lavu, imaju probleme sa vratnom kičmom, po pravilu jako pate od nesanice i čestih promena raspoloženja, imaju velike probleme sa kostima i zglobovima uopšte, kao i sa bubrezima, jetrom, reproduktivnim traktom, stomakom i sa hormonima odnosno njihovom neravnotežom. 

Muškarac vaga sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – muškarac vaga sa podznakom u lavu, pravi je tip narcisa, osobe koja je svuda omiljena, jaka na rečima, laskavac, „pozer“ i šarmer, koji svojom energijom i pojavom ima sposobnost da se svakome dopadne,kao i da sa svakim stupi u razgovor jer „ga sve zanima, i u sve je sasvim upućen i vrlo zainteresovan“.

Posao – muške osobe ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, uvek su izuzetno vredne, ambiciozne, uporne, kreativne i „jake“ u svakom smislu reči, jer u poslu daju uvek sve od sebe i nužno se nameću kao dominantne ličnosti i lideri, jer smatraju da poseduju kvalitete kojima niko u njihovom „timu“ ne može ni blizu da se pohvali i da se sa njima „poredi“.

Kada nešto rade, muškarci vaga – lav sebe daju do krajnjih granica, vrlo su optimistični i njima odustajanje od cilja nije „opcija“ koju uzimaju u razmatranje, i kada je potrebno umeju da se lako pokažu kao veliki kreativci i vrlo maštovite osobe. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac ovakve astrološke kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, uvek je u centru svakog zbivanja, pleni duhovitošću, rečitošću i šarmom, i oko sebe ima veliki broj prijatelja i poznanika koje prosto „hipnotiše“ svojom pojavom, nastupom, rečima i opštim stavom. 

Ljubav – kada su u pitanju emotivni odnosi, muškarac vaga – lav je sasvim otvoren i direktan, svestan je sebe, pleni muževnšću i kavaljerskom pojavom i postupcima, bez izuzetka je srčan, strastven, osećajan i „osvajač je bez premca“, koji smatra da ni jedna pripadnica lepšeg pola ne može da ostane „imuna“ na sve njegove „čari“.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u lavu su – žene u znaku ili podznaku device; strelca; lava; vage; škorpije; vodolije; blizanaca ili raka. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku vage, a sa podznakom u lavu, imaju česte probleme sa leđima i glavoboljama, pate od upalnih procesa hroničnog toka, i nije retkost da imaju urinarne ili reproduktivne smetnje koje im u znatnoj meri utiču na „psihičko zdravlje“, jer oni sami sebi neće nikada da priznaju da imaju bilo kakvu tegobu ili bolest.

Sponzorisano:

loading...
Loading...