Vaga podznak rak – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kombinacija u zodijaku koja obuhvata kardinalni znak vage, koji po elementima pripada „vazduhu“ sa podznakom u raku, a koji je „vodeni“ element, osobama koje joj po rođenju pripadaju donosi više negativnosti i mana u ličnost i temperament, jer se „vazduh i voda“ nikako međusobno „ne slažu“.

Sa druge strane, vladar vage je planeta Venera, dok sazvežđem raka vlada Mesec, koji je vrlo promenljiva i „brza“ zvezda, pa je i astralni aspekt koji se između ova dva nebeska tela gradi, jako nestalan, veoma nestabilan, izrazito i naglašeno promenljiv i suštinski je sasvim neodređen.

Hajde da vidimo kakve su vage sa podznakom u raku.

Žena vaga sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u vagi, a kojima je podznak u raku, veoma su svesne svojih vrlina i mana, i ponašaju se jako promenljivo u zavisnosti od toga šta tačno žele da „istaknu“ odnosno da „sakriju“ od drugih, pa su u tom kontekstu sasvim jasno i veoma nepredvisive i teško ih ja proceniti na pravi način.

Posao – u poslovima kojima se bave, žene ovakve astralne kombinacije su vrlo odlučne i jako su praktične, pa se ne stide toga da se prilagode i da se „povijaju kako vetar duva“, i nije retkost da se dodvoravaju i „priklanjaju“ autoritetima, a sve kako bi se što pre uzdigle na neku višu poziciju ili pak ostvarile veću materijalnu dobit.

Prijateljstvo i porodični odnosi – u prijateljstvima su žene vaga – rak veoma požrtvovane i jako odane, ali u nekim situacijama mogu da se ponašaju i veoma nadmeno i arogantno i da ljude koji su im dragi na taj način lako „udalje“ od sebe, jer imaju stav da su od njih bolje ili pak u svakom smislu vrednije i pametnije. 

Ljubav – žene ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i pripadajućeg ascendenta, veoma su ljubomorne i posesivne, i kada im se neki muškarac dopadne, one tada ne biraju sredstva da ga „osvoje“ za sebe, pa se mogu ponašati vrlo napadno ili čak i vulgarno, a isto tako veoma brzo ili pak sasvim lako mogu da „promene mišljenje“, i da postanu sasvim hladne i nezainteresovane.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vage sa podznakom u raku su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu bik; lav; vaga ; rak; jarac ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – žene vaga – rak su što se zdravstvenog statusa tiče, veoma osetljive i jako su krhke, a naročito često pate od neurotičnih poremećaja, problema sa želucem, sa jetrom i žuči, kao i od tegoba sa pankreasom i posledičnom pojavom diabetes melitusa (bolest endokrinog dela pankreasa). 

Muškarac vaga sa podznakom u raku 

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku vage sa podznakom u raku, veoma je sposoban i „jak“ je kao osoba, veliki tradicionalista i jako poštuje patrijarhalno vaspitanje, moralne principe, manire i lepo izražavanje u svakom smislu.

Posao – u poslovnom polju je muškarac kombinacije vaga – rak vrlo ambiciozan, uporan i jako marljiv, veoma se dobro fokusira na bitne činjenice, ali mu se ne tako retko dešava i da se previše polakomi na jednostavniji i „lakši“ put ka uspehu pa da napravi velike greške,a koje mu se retko kada opraštaju, jer nikako nije sklon da prizna da se „preračunao“ ili „zaleteo“ na tom svom putu ili pak u svoj svojoj megalomaniji i pohlepnosti.

Generalno gledano, muškarac ove astrološke kombinacije je sposoban za rad i ostvarenje ciljeva, ali je vrlo podložan tuđem lošem uticaju, i u želji da se prilagodi, „na pola puta“ odustaje ili kako je napomenuto pravi kardinalne greške koje su nerealne, i sasvim neoprostive u poslu. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao blizak drug ili verni prijatelj, muškarac u znaku vage sa podznakom u raku, ima „šesto čulo“ i jako je pronicljiv i dobro procenjuje ljude, pa ga je veoma teško na bilo koji način prevariti ili iskoristiti.

Inače, osoba ove astralne kombinacije, prema drugima je uvek vrlo emotivna i saosećajna, ima potrebu da svakome pomogne i da svačije želje i potrebe stavi u prvi plan i da lako zaboravi na svoje sopstveno vreme, poslove, obaveze ili planove. 

Ljubav – muškarac u znaku vage sa podznakom u raku, u ljubavi je veliki idealista i romantik, i od emotivnih partnerki često očekuje previše, jer je sam po sebi sasvim predan ljubavi i ona ga u potpunosti ispunjava, motiviše i „pokreće“, tako da teži da se u tom aspektu sasvim ostvari kako bi mogao da ima dovoljno elana i „snage“ da se suočava sa svim ostalim životnim preprekama ili pak sa situacijama na svakom drugom polju.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u raku su – žene kojima je glavni znak ili pak podznak jarac; vaga; blizanac; lav; vodolija; strelac; devica ili bik. 

Zdravstvene tegobe – muškarac vaga – rak, ima česte tegobe koje su u vezi sa lošim psihičkim stanjem, jer je stalno napet, pod stresom, previše je emotivan i učestalo menja raspoloženja.

Od organskih sistema ili pak samih pojedinačnih organa, muškarcima ove astralne kombinacije znaka i ascendenta, su najveći problem srce i cirkulacija, stomak, reproduktivni sistem, nervni sistem, i kao posebno teška oboljenja – karcinom jetre i/ilipankreasa.

Sponzorisano:

loading...
Loading...