Vaga podznak škorpija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe koje su po rođenju pripadnici kardinalnog znaka vage koja je element „vazduha“, dok im je podznak u škorpiji koja je element „vode“, nisu dobra kombinacija po zodijaku, i po pravilu im karakterom predominiraju negativne osobine, bilo glavnog znaka bilo astralnog ascendenta.

Vagom vlada planeta Venera, dok podznakom kao i samim znakom škorpije vlada Pluton, koji spada u jednu od najsporijih pleneta u sazvežđu zodijaka, pa ni ovakva astrološka kombinacija nebeskih tela nije dobra za osobe vaga – škorpija, i ni ona im ne donosi pozitivnost i vrline ni u jednom od životnih aspekata u kome ove planete „deluju“.

Evo kakve su vage sa podznakom škorpije u horoskopu.

Žena vaga sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe sa kardinalnim znakom u vagi i sa podznakom u škorpiji, karakterno su veoma nesigurne u sebe, pune su unutrašnjih sukoba i suprotnosti, i u svojim rečima i delima su vrlo nedosledne i kontradiktorne.

Posao – u poslovnom planu, žene sa znakom vage i ascendentom škorpije su vredne i odgovorne, imaju „smisla“ za svaki posao, ali su po pravilu dosta sklone da budu lenje, vrlo spore ili da se preterano dvoume, pa nije retkost da njihove zadatke i ideje „preuzme“ neko ko je snalažljiviji i „brži“, i da žene ovakve astralne kombinacije često ostanu „kratkih rukava“, tačnije da izgube i željenu poziciju i materijalnu satisfakciju.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene koje su rođene kao vaga – škorpija, retko imaju dosta poznanika ili prijatelja, jer su veoma zahtevne i probirljive, a pored toga stalno se „žale“ i „zrače“ pesimizmom i negativizmom, pa se i njihovi najbliži prijatelji na kraju „umore“, i žene koje su ovakva kombinacija u horoskopu, najčešće ostaju vrlo usamljene, mada nije retkost da su sklone da se svete i da se ponašaju oholo prema osobama koje su ih jednom ostavile, ili pak na bilo koji način izneverile i izdale. 

Ljubav – u ljubavi su ženske osobe rođene u znaku vage sa ascendentom u škorpiji posesivne i ljubomorne „van svake mere“, i to jako često bez ikakvog realnog razloga i osnova, a inače su veoma srčane i strastvene, pa su u ljubavi jako predane emocijama i kada nekoga vole „daju sebe do krajnjih granica“ i trude se da nekome dokažu sve svoje kvalitete i neizmernu ljubav koju nose u sebi.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa podznakom u škorpiji su – muškarci kojima je kardinalni znak ili pak podznak u horoskopu jarac; devica; bik, riba; rak; lav i škorpija. 

Zdravstvene tegobe – žene ovakve astralne kombinacije znaka i zodijačkog podznaka obolevaju od psihoorganskih poremećaja, imaju tegobe sa jajnicima i mlečnim žlezdama, pate od problema sa varenjem hrane, imaju kamen u žuči ili u mokraćnim putevima i bubrezima, često se zbog vrlo nezdrave ishrane bore sa avitaminozom, osteoporozom ili pak sa anemičnim stanjima. 

Muškarac vaga sa podznakom u škorpiji 

Opšte osobine i karakter – muške osobe kombinacije vaga – škorpija, veoma su misteriozne i tajanstvene ličnosti, imaju veoma izražen šarm i jednu dozu zagonetnosti u pojavi i komunikaciji, a takođe su i veliki zavodnici koji plene muževnošću, strastvenošću, harizmom i opštim, skoro pa savršenim „stavom“.

Posao – osobe ove astralne kombinacije imaju izuzetan „smisao“ za posao, veoma su ubedljive i umeju da „stvore“ prilike, da ih realizuju i da ih unovče, i za svoju hrabrost i fantastične poslovne veštine uvek su hvaljeni i jako su cenjeni u „profesionalnim krugovima“.

U svakoj prilici koja im se ukaže, muškarci u znaku vage sa ascendentom u škorpiji, daju svoj maksimum, i testiraju sopstvenu sposobnost i kvalitete, tako da okolina stiče utisak da je posao osobama ove horoskopske kombinacije, pre „igra ili zabava“, nego što im je napor ili obaveza. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji, muškarci ovakve kombinacije znaka i podznaka su vrlo privrženi i odani, ali su u istoj meri zahtevni i principijelni, jako „vode računa“ o tome sa kime se druže, jer ne podnose da zbog drugih dospeju „na loš glas“, pa prijatelje biraju na osnovu sličnosti u uspehu, društvenom ili materijalnom statusu, prema interesovanjima ili stavovima.

Kada se osete povređeno ili izdano, muškarci vaga – škorpija postaju veoma oholi, osvetoljubivi i zlonamerni, i njihov ego i sujeta im nikada ne dozvoljavaju da pričinjene „uvrede“ zaborave ili da oproste onima koji su napravili grešku, jer nikada i nikome ne daju „drugu šansu“. 

Ljubav – u polju ljubavi i emocija, muške osobe kombinacije znaka vage i podznaka škorpije, jako su strastvene, emotivne, romantične i zaljubljive prirode, ali su pored toga i jako „stroge“ i principijelne, posesivne i ljubomorne osobe.

Imaju potrebu da svoju osobinu „zaštitnika“ shvate suviše ozbiljno, pa da postanu vrlo naporni, nametljivi, da utiču na tuđu slobodu i da se ponašaju vrlo nezrelo i čak u jednoj meri i dosta primitivno.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u škorpiji su – žene kojima je kardinalni znak ili podznak bik; vaga; strelac; jarac; lav; rak; ribe ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku vage sa podznakom u škorpiji, imaju vrlo slab opšti imunitet, pa posledično obolevaju od čestih akutnih ili hroničnih zapaljenja, imaju predispoziciju za bakterijske, virusne ili gljivične infekcije, često pate od alergijskih bolesti, i imaju slaba pluća, stomak, zglobove, cirkulaciju i nervni sistem.

Sponzorisano:

loading...
Loading...