Vaga podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kada je neka osoba muškog ili ženskog pola rođena u sazvežđu vage, a koje pak pripada prema elementima zodijaka „vazduhu“, a podznak joj je u strelcu koji je element „vatre“, može se reći da ima vrlo povoljan astrološki aspekt i slaganje znaka i ascendenta, i da do izražaja dolaze pre svega pozitivne karakterne crte ličnosti u najvećem broju aspekata u životu.

Vladar vage je planeta Venera, dok znakom i podznakom strelca vlada Jupiter, pa se čak i u tom smislu očekuje dobar međusobni astralni aspekt u polju zodijačkog kruga koji čini vaga – strelac, i takve osobe su veoma pozitivne, optimistične, emotivne, direktne, iskrene i „vole čitav svet“.

Hajde da pogledamo sada kakve su vage sa podznakom u strelcu.

Žena vaga sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – žene kojima je osnovni znak u horoskopu vaga a podznak im je u strelcu, veoma su komunikativne, druželjubive, vole da se sa svima poistovete, naivno svakome veruju, ali umeju da budu i veoma površne i da se ponašaju sasvim neskladno sa svojim velikim opštim znanjem i po pravilu vrlo visokim obrazovanjem i opštom kulturom.

Posao – bilo kom poslu kojim se bave, žene vaga – strelac uvek pristupaju sa puno optimizma i velikog entuzijazma i na prvi pogled se čini da im ništa nije teško, i da mogu da rade sve jer su vrlo odgovorne, vredne i pre svega jako pedantne i poštene osobe.

Međutim, problemi nastupaju onog momenta, kada ženama ove astralne kombinacije osoba koja je šef ili nadređeni, „odredi“ kako i šta treba da rade, i time im naruši ličnu slobodu i integritet, i one tada postaju vrlo buntovne i apsolutno bez izuzetka gube volju da rade i da se trude i postaju sasvim lenje i nezainteresovane za postizanje rezultata, pa ili dobiju otkaz ili ga same daju.

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene u znaku vage sa astralnim ascendentom u strelcu, jako su druželjubive i vole da pričaju, da o svemu diskutuju, da svakoga saslušaju i da plemenito svakom pomognu.

Kako je napred već i napomenuto, u nekim situacijama, žene vaga – strelac mogu se ponašati i poslovično vrlo plitko i nezrelo pa čak i površno, jer misle na sebe, na materijalne stvari, sve im je dosadno, ni u čemu ne nalaze zadovoljstvo i uvek smatraju da zaslužuju „nešto bolje i više“. 

Ljubav – u aspektu ljubavi, žene u znaku vage sa podznakom u strelcu, veoma su sklone da lako i previše često prave greške, i da ih uporno ponavljaju, jer praktikuju da traže partnere koji su im sasvim „neodgovarajući“, i koji će ih skoro uvek povrediti i ostaviti da pate i očajavaju.

Žene ove astralne kombinacije su vrlo nestalne i zaljubljive prirode, ali imaju sklonost da se lako „zalepe“ za jednu osobu, i koliko god da su svesne da im taj muškarac ne odgovara ni u jednom aspektu, neće od njega odustati, sve dok imaju snage da se bore i dok u potpunosti ne izgube svo svoje dostojanstvo.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa podznakom u strelcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak vaga; vodolija; blizanac; lav, strelac ili ovan. 

Zdravstvene tegobe – žene vaga – strelac, veoma su odgovorne prema svom zdravlju, a posebne probleme imaju sa gojaznošću, sa lošom cirkulacijom, sa štitnom žlezdom, kao i sa čestim i vrlo upornim urinarnim infekcijama, pa i sa vrlo osetljivom kožom, sa opadanjem kose i „urastanjem“ dlaka sa poseledičnim formiranjem potkožnih apsesa, fistuloznih kanala i fisura. 

Muškarac vaga sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – muškarac u znaku vage sa astralnim podznakom u strelcu, po svojim osobinama je veoma društvena osoba koja na okolinu pleni šarmom i energijom, a poseduje i vrlo „zarazan“ optimizam, i uvek je „u pokretu“ i „aktivna“, jer ne može da podnese bilo šta što joj je jako dosadno, ustaljeno, nezanimljivo ili previše „strogo“.

Posao – iako je muškarac u znaku vage sa podznakom u strelcu vrlo obrazovan, jako inteligentan, oštrouman i vrlo energičan, on u poslovnom smislu nije naročito „stabilna“ osoba na koju se neko može sasvim osloniti i imati poverenje, jer je često vrlo nepouzdan ili neodgovoran u izvršavanju zadataka.

Posebno u slučaju da mu je nešto nametnuto, nezanimljivo, nedovoljno kreativno ili pak sasvim neinteresantno, i da se u nečemu što radi sve svodi na „moranje“ a ne na kreativnost i slobodu volje i duha. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac rođen u znaku vage sa podznakom u strelcu, vrlo je pristupačan i srdačan, spreman je da svakoga sasluša i posavetuje, uvek je veoma iskren i jako je predan tuđim potrebama i problemima, pa često zapusti svoje vreme i obaveze, i postaje veoma ljut na samog sebe, ali osobama sa kojima se druži nikada neće „prebaciti“ ili bilo šta zameriti. 

Ljubav – kada se radi o emotivnom aspektu, muškarac vaga – strelac veliki je šarmer i zavodnik, uvek je veoma otvoren i direktan u iskazivanju svojih emocija, i nikada se ne stidi svojih pravih osećanja, pa žene koje mu se dopadaju uvek realno znaju „na čemu su“ i šta od takvog muškarca u vezi ili braku mogu da očekuju.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u strelcu su – žene u znaku ili podznaku vage; strelca; lava; ovna; škorpije; bika; device; vodolije ili jarca. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku vage sa podznakom u strelcu, najčešće imaju tegobe koje su vezane za rad jetre i žučnih vodova, kao i za funkciju pankreasa, energetskog tj bazalnog metabolizma, organa za varenje i bubrega sa mokraćovodima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...