Vaga podznak vaga – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Prema astrološkim tumačenjima, osobe kojima je i znak i ascendent vaga, i koje time pripadaju elementu „vazduha“, imaju veoma zanimljivu karakternu i temperamentnu „crtu ličnosti“, koja ima istaknute i sve pozitivne ali i sve negativne osobine kardinalnog znaka, koje isti ascendent samo „duplira“, i ne postoji mogućnost njihovog suprimiranja ili „sakrivanja“.

Muškarci i žene „duple vage“, za svoju vladajuću planetu imaju Veneru, koja primarno dovodi do pojačanja osnovnih osobina u karakteru kojima sama po sebi dominira, pa se za takve osobe, koje su ovakva astrološka „veza“, može reći da su naglašeno radoznale, emotivne, intuitivne, istrajne, emotivne, požrtvovane, ali i afektivne, nestrpljive, brzoplete, netolerantne i vrlo prilagodljive.

Hajde da vidimo kakve su duple vage u horoskopu.

Žena vaga sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe kojima je i kardinalni znak i astrološki ascendent u vagi, pa se zato nazivaju i „duple vage“ kako je već i napomenuto, veoma su atraktivne, lepe i svesne su svojih kvaliteta, ali nikako nisu ohole niti nametljive, već su naprotiv veoma stidljive, skromne, suzdržane i „prizemne“.

Posao – u poslovnom aspektu, žene ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta, veoma su diplomatične i sklone su da se lako snađu i prilagode u svakoj situaciji, i nikada nemaju agresivan ili pak jako napadan pristup bilo kom planu ili ideji, ali zato veoma jako veruju u svoju intuiciju i sklone su da se na nju oslanjaju čak i onda kada je poželjnije „praktično“ znanje i iskustvo.

Iako po pravilu vole raskoš i u bogatstvu uživaju, žene u znaku i podznaku vage, ne vole naročto ili preterano da se angažuju i „muče“ u poslovima koji ih ne zanimaju, jer su im najbolje i najviše „prijemčive“one profesije u kojima mogu da pokažu svoju maštu i svu kreativnu prirodu, pa su za njih idealni svi poslovi iz sfere umetnosti, zabave ili kulture.

Prijateljstvo i porodični odnosi – prema svim osobama do kojih im je stalo, bilo da se radi o porodici ili najbližim prijateljima, žene „duple vage“ su veoma velikodušne i požrtvovane, i jako se trude da im pomognu na bilo koji način, jer su po prirodi vrlo saosećajne i lako se „vezuju“ za sve ljude oko sebe, jer su sklone da u svakome nađu dozu dobrote, iskrenosti ili neku vrlinu koja im je u karakteru sakrivena, i koja je vradna divljenja i poštovanja. 

Ljubav – u emotivnim odnosima, ženske osobe kojima je i glavni znak kao i astralni podznak u sazvežđu vage, sasvim nekarakteristično umeju da se ponašaju veoma proračunato i da se tako sa nekim upuste u vezu ili brak iz šistog koristoljublja, jer su vrlo svesne svog uticaja koji imaju na osobe suprotnog pola, pa to doista vešto znaju da iskoriste.

Kako je već i napomenuto, žene ove astralne kombinacije uživaju u blagostanju i bogatstvu, i nije retkost da umesto prave ljubavi, izaberu „dobrostojeće“ partnere, u koje u suštini ni u najmanjoj meri nisu zaljubljene, ali im je sigurnost i „budućnost“ bez briga i siromaštva, često i na žalost puno bitnija od iskrenih emocija koje prema nekoj osobi suprotnog pola „gaje“.

Idealni partneri po zodijaku za žene koje su rođene u znaku vage sa podznakom u vagi su – muške osobe u znaku ili podznaku ovna; lava; strelca; vodolije; vage; device ili blizanaca. 

Zdravstvene tegobe – žene koje su po zodijaku „duple vage“, imaju veoma učestale probleme sa  „metaboličkim sindromom“, a koji pak po definiciji iz medicinske struke obuhvata četiri značajne bolesti – šećernu bolest, porast arterijskog krvnog pritiska, stomačnu gojaznost i porast masnoća u cirkulaciji.

Žene ove astralne kombinacije imaju i predispoziciju za sva oboljenja koja su u vezi sa funkcijom kardiovaskularnog, respiratornog, urinarnog i digestivnog sistema, ili pak sa oboljenjima kože. 

Muškarac vaga sa podznakom u vagi 

Opšte osobine i karakter – muškarci kojima je kombinacija u zodijaku „dupla vaga“, veoma su karakterno i temperamentno inteligentni, obrazovani, veliki su intelektualci, istraživački su vrlo skloni novim otkrićima i nastrojeni „hrabrim“ naprednim izumima, ali su u svojoj suštini i vrlo nadmeni, sujetni i arogantni, pa nije ni retkost da imaju kompleks „više vrednosti“, koji ipak ne ispoljavaju sasvim otvoreno kao neki drugi predstavnici zodijaka.

Posao – na poslovnom planu, muškarci ove astralne kombinacije znaka i podznaka, veoma su kreativni i na sve načine pokušavaju da se iskažu u zanimanjima koja su njima samima pre svega „privlačna“ i zanimljiva, ali im nije strano ni da rade i više poslova i da se svakom posvete veoma predano i da daju svoj maksimum, jer nisu skloni da bilo šta u životu rade površno ili „traljavo“.

Sa svojim poslovnim saradnicima, muškarci „duple vage“ nikada ne ulaze u rasprave ili sukobe, jer su po priroidi vrlo miroljubivi, diplomatični i ne vole da se svađaju i da se ponašaju ljutito ili afektivno, pa se na taj način veoma lako sporazumevaju sa svima i spremni su da u svakoj prilici  oni budu ti koji će da popuste, jer uopšte nisu tvrdoglavi i ne ponašaju se „osiono“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kod svojih bliskih poznanika i prijatelja, muškarac u znaku i podznaku vage, veoma ceni iskrenost i odanost, ne voli da se njime u bilo kom smislu manipuliše i nije sklon da se pretvara da ne primećuje kada ga osobe do kojih mu je stalo lažu, pokušavaju da ga prevare, ili da ga za svoje sebične potrebe samo surovo i grubo iskoriste.

Kao prijatelj je muškarac ovakve astralne kombinacije veoma nesebičan i jako saosećajan, i svim dragim ljudima pruža bezrezervnu pomoć i podršku kada se nađu u bilo kakvoj vrsti nevolje ili pak neke loše situacije u životu. 

Ljubav – muške osobe koje su „duple vage“, po tumačenju profesionalnih astrologa spadaju u najbolje emotivne partnere zodijaka, jer pored toga što su vrli džentlmeni, oni se prema svakoj ženi uvek ponašaju vrlo romantično i nepretvorno nežno, i pridaju joj naročitu pažnju, i daju joj osećaj vrednosti i dragocenosti, pa se ženske osobe koje su u vezi ili pak u braku sa muškarcima ovakve astralne kombinacije, uvek osećaju voljeno, poštovano i u svakom smislu jedinstveno ili posebno.

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vage sa podznakom u vagi su – žene u kardinalnom znaku ili u podznaku ovna; lava; blizanaca; vage; vodolije; jarca; strelca ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u astralnom znaku i podznaku vage, imaju tegobe koje su vezane za kožu, česte alergije, kao i sklonost ka opekotinama i povredama, pa tako i dosta česte poremećaje acido – baznog statusa, ali i bazalnog metabolizma, koji se ispoljavaju čitavim nizom poremećaja od strane raznih organa i organskih sistema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...