Venera u blizancima – značenje

Kada je u pitanju uticaj planete Venere na određene znake Zodijaka, on pre svega zavisi od toga kakav je odnos sa dominantnim planetama koje vladaju određenim znakom, kao i od toga da li je sama Venera u anterogradnom ili retrogradnom položaju, pa stvara karakteristike koje su ili vrlo dobre ili loše, a sve u području opštih osobina ličnosti na koje ova planeta u prvom redu i utiče.

Muškarci sa Venerom u blizancima – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Muške osobe sa Venerom u blizancima, imaju pre svega sklonosti ka onome što je lepo i kvalitetno u životu, te naravno i odlične odnose sa rodbinom i prijateljima, čemu su vrlo jasno i posvećene i to im je jako važna životna stavka.

No, generalno gledano, muškarci sa Venerom u blizancima imaju jednu osobinu dvoličnosti i snalažljivosti, te su po pravilu najvažniji sami sebi, mada sve to zavisi od toga da li je ko-vladajuća planeta u anterogradnoj ili retrogradnoj poziciji.

Muškarci sa Venerom u blizancima su velike estete i vole da se posvete nečemu što ih iskreno zanima, ali su i veliki racionalisti i između zadovoljstva i onoga što im donosi profit i stabilnost, radije biraju drugu opciju.

Mada je često da su muškarci sa Venerom u blizancima veoma skloni da flertuju i koketiraju sa svima, oni su kada se iskreno zaljube vrlo verni i odani, ali imaju i nek svoje tajne koje nikome ne odaju, i uživaju u tome da vode na neki način život iz mašte koji uklapaju sa onim realnim.

Opšte karakteristike muškarca sa Venerom u blizancima

Smatra se da su muškarci sa Venerom u blizancima sposobni da vešto sakriju svoja prava osećanja, te da lako mogu da kada su najtužniji, okolini predstave sebe kao nasmejanu i vedru osobu, i da potisnu prave emocije.

Takođe, kada je u pitanju odabir posla, iako su po pravilima muškarci sa Venerom u blizancima skloni da rade poslove iz sfere glume, književnosti, klture, oni često te svoje ambicije ostavljaju po strani, i rade ono što im obezbeđuje materijalnu sigurnost, iako nisu možda sasvim ni srećni ni ispunjeni.

Muškarci sa Venerom u blizancima, odlično su društvo i sa njima nikada nije dosadno, jer svakoga vole da animiraju i uveseljavaju, ali kada ostanu sami, pate jer ne mogu da pokažu pravog sebe, i skloni su da preglumljavaju kako bi na okolinu ostavili odličan utisak, jer im je važno šta o njima drugi misle.

Muškarci sa Venerom u blizancima – ljubavni aspekt

Muškarci sa Venerom u blizancima, u ljubavnom aspekltu su dosta nestabilni i prevrtljivi, pa su skloni da ulaze u neke paralelne i tajne veze i avanture, iako se ne može reći da ne vole svog partnera, ali im stalno fali avanture i lako im u stabilnom odnosu sa partnerom postane dosadno.

Osobe ove astralne kombinacije, često žive u nekim svojim fantazijama i maštanjima, pa imaju i neku osobinu da očekuju previše od osobe sa kojom su u vezi ili braku, i moguće je da stalno traže onog nekoga ko im je sličnih shvatanja i stavova, jer njih ljubav i strast pokreće.

Kada su u pitanju brak i neke duže veze, muškarci sa Venerom u blizancima teško mogu da pronađu mir i stabilnost, jher sebe smatraju velikim zavodnicima i poželjnim partnerima, pa i kada su zauzeti, oni vole da koketiraju i stalno flertuju, iako ne znači da će partneru biti neverni i da će lagati.

Često se za osobe koje su muškarci sa Venerom u blizancima, kaže da ne umeju da biraju stalnost i vernost, te iako im je jednako važna iskrena veza i ljubav, oni nisu stabilni i vole avanturu i druženje, i pokušavaju da balansiraju između obe ove opcije.

Muškarci sa Venerom u blizancima – poslovni aspekt

Osobe koje su u horoskopu muškarci sa Venerom u blizancima, vrlo su znatiželjne i istraživački nastrojene kada je posao u pitanju, pa vole one poslove koji nisu dosadni, i koji će da im pored novca koji vrlo vole, pružiti i dozu uzbuđenja i adrenalina.

Upravo iz pomenutih razloga, muškarci sa Venerom u blizancima ne mogu da se lako snađu u nekim standardnim i dosadnim profesijama, koji će im biti vezani za kancelariju ili neke stalne i krute obaveze, pa su veliki maštari i vole umetnost i pisanje, kao i glumu, pevanje i sve ono što ima jednu veću dozu kreativnosti i estetike u sebi.

Generalno je poznato da su muškarci sa Venerom u blizancima, veoma dobri timski igrači, jer vole da se druže sa ljudima i da obavljaju poslove kao deo kolektiva, umesto da sami donose važne odluke, ali ih se treba čuvati, jer su često dvolični i laskavi, i pre svega uvek misle na sebe i svoju dobrobit i uspeh.

Muškarci sa Venerom u blizancima – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, muškarci sa Venerom u blizancima najčešće imaju probleme sa čestim infekcijama grla i respiratornih organa.

Nije takođe retkost da osobe ove astralne kombinacije pate od problema sa svojom perifernom cirkulacijom, pa su česte proširene vene, kao i srčane aritmije i problemi sa povišenim krvnim pritiskom.

Žene sa Venerom u blizancima – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Žene sa Venerom u blizancima, veoma su druželjubive i sklone da se sa svima lako sporazumeju, jer su pre svega sklone da misle na sebe i da se odlično pretvaraju da im je svako dobar i dopadljiv.

Često se kaže da su osobe ove astralne kombinacije ćudljive i tajanstvene, te kada su u pitanju odnosi sa drugima, one ih ostvaruju bez ikakve tenzije i pritiska, i sve sa njima deluje lako i jednostavno, ali samo dok ih drugi ne upoznaju bolje.

Uopšteno posmatrano, žene sa Venerom u blizancima su društvene i veoma komunikativne, imaju talenat da se svakome dopadnu i da svakoga lako očaraju pojavom, pričljive su i zabavne, jer su dosta svestrane i o svemu lako mogu da diskutuju, jer polažu dosta pažnje na opštu kulturu i obrazovanje.

Opšte karakteristike žena sa Venerom u blizancima

Žene sa Venerom u blizancima su pre svega velike pobornice druženja, i ostvarivanja lepih međuljudskih odnosa, ali su sklone da se pretvaraju da su ono što nisu, sa tendencijom da se svakome dopadnu, jer im je to veoma važna stavka na svakom polju.

Osobe ove kombinacije u horoskopu su po prirodi radoznale i nemirnog duha, pa ne vole da im je dosadno, i uvek u svemu nađu neku animaciju, i deluju veselo i razdragano u društvu, čak i onda kada se ne osećaju tako u suštini.

Kada su partnerski odnosi u pitanju, u žene sa Venerom u blizancima se svako lako može zaljubiti, jer su veoma koketne i šarmantne, vole da se ponašaju otvoreno i da ostave utisak da su zainteresovane, da uživaju u nečijem društvu i da im je sve lepo i divno, mada najčešće u sebi ne osećaju tako.

Žene sa Venerom u blizancima imaju jedan prirodni talenat da lako ostvaruju poznanstva i prijateljstva, jer su pričljive i veoma zanimljive kao ličnosti, ali one uvek rade na sebi, te moraju da budu u centru pažnje, inače su veoma nesrećne i postaju nesigurne u sebe.

Žene sa Venerom u blizancima – ljubavni aspekt

Kod žene sa Venerom u blizancima, ljubav je veoma važan aspekt, ali su one po prirodi vrlo nestalne, i više vole da pričaju o ljubavi i da je idealizuju, nego da se stvarno udube u emotivni odnos i ostvare kvalitetnu vezu.

Žene ove astralne kombinacije su veoma svesne sebe i svojih kvaliteta, i vole da imaju kontrolu i moć u svojim rukama, i vole da dobiju epitet zavodnica, i za njih ne postoji neko koga ne mogu da očaraju, ali pre svega intelektom i veštinom govora, nego fizičkim izgledom, te se za njih kaže da im „ljubav kreće iz glave a ne iz srca“.

Žene sa Venerom u blizancima, veoma su duhovite i zabavne, druželjubive i senzacionalne u svakom smislu, pa im je teško odoleti, ali one same ne vole da se prebrzo skrase, i ne veruju sasvim u ljubav za ceo život kao i u brak, pa se kasno udaju.

Mada su žene sa Venerom u blizancima verne partneru, one ipak nisu sklone da prestanu da flertuju i da se upuštaju u neke tajne avanture, pre svega na jednoj platonskoj osnovi, kako ne bi došle u situaciju da im manjka uzbuđenja, jer su veoma maštovite i ne vole kada je nešto rutina, ili kada imaju utisak da su izgubile slobodu i da su potčinjene osećanjima.

Žene sa Venerom u blizancima, nisu po prirodi svadljive i u vezama izbegavaju svaku vrstu konflikta, ali i nekog produbljivanja odnosa, pa su na neki način i površne i ničemu ne pristupaju ozbiljno i iskreno, jer se u suštini boje vezivanja za samo jednu osobu, i najčešće imaju više veza i nekoliko brakova.

Kako su žene sa Venerom u blizancima veliki avanturisti, nije im strano da neka poznanstva na putovanjima pretvore u kratkoročne romanse, i vole „ljubav preko žice“ i uživaju da održavaju neke veze na daljinu, jer tako i jesu svesne da neće morati da se obavežu na nešto trajnije i zaista ozbiljno.

Žene sa Venerom u blizancima – poslovni aspekt

U poslovnom aspektu, žene sa Venerom u blizancima same sebi stvaraju prilike za uspeh i ostvarenje, i nikada ne čekaju da im neko drugi nešto odradi ili ponudi, te su u tom smislu vrlo talentovane i sposobne da se snađu.

Kako je ranije i istaknuto, ove osobe lako sklapaju nova poznanstva i često menjaju poslove i rade u kolektivima, pa se najbolje snalaze u sferi profesija koje zahtevaju međuljudske odnose i zajedničko rešavanje problema i zadataka.

Ipak, kada je u pitanju novac i opšte materijalno stanje, žene sa Venerom u blizancima nemaju jedan ozbiljan i razuman kriterijum, pa troše na ono što im pričinjava zadovoljstvo, i po pravilu više troše nego što zarade.

Osobe ove kombinacije u Zodijaku, vole da preterano filozofiraju, te nisu baš toliko vredne i više se u poslu izvlače na neku snalažljivost i logiku nego na znanje i inteligenciju, jer pre svega vole umetnost i kulturu, a sve ono što im donosi novac im je sekundarno, i mada nisu neodgovorne u poslu, vole da uz malo rada i truda zarađuju dosta da bi uživale u životu.

Žene sa Venerom u blizancima, često se koriste svojim šarmom i kreativnošću, kako bi uvek dobile baš ono što žele, i u tome im pomaže sposobnost da lako osvoje ljude pričama i nekim drugarskim odnosom koji potenciraju sa svima, pa olako zavaraju svakoga i ostvaruju svoj cilj.

Žene sa Venerom u blizancima – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, žene sa Venerom u blizancima su pre svega ozbiljno posvećene sebi, i može se reći da nemaju neke karakteristične bolesti i stanja koja im stvaraju velike probleme i brige.

Generalno, ove osobe su dosta nestabilne u psihološkom aspektu, jer su sklone da se povlače u sebe kada predugo glume da je sv idealno i dobro, pa su ne retko anksiozne i nervozne.

Međutim, žene sa Venerom u blizancima nikad ne žele da se posavetuju sa stručnjakom, i tako sebi stvaraju jedan veći problem mentalne tenzije sa sklonošću ka ili graničnim poremećajima ličnosti ili stanju depresije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...