Venera u jarcu – značenje

Večernjača, Danica ili Venera, jeste jedna od tri najsjajnije zvezde u Zemljinoj orbiti, te ona i izlazi i zalazi sa Suncem, a prati Mesec, i spada u svetle zvezde u Zodijaku.

Kako je njena osobina svetlost, Venera sama po sebi jeste predodređena da znacima u čijoj se Zodijačkoj astralnoj kući nađe, donosi i utiče na aspekt ljubavi, dobrote i unutrašnjih vrlina i/ili stabilnosti, mada sve to zavisi da li je sama planeta dominantna i da li je u „dobrom ili u lošem aspektu“ u astralnom polju.

Generalno se smatra da je Venera „ženski aspekt života“, te da bez obzira na pol i na znak u horoskopu ova planeta jeste opredeljena da donosi neke te ženske osobine, pre svega ljubav i romantiku, estetiku, dobrotu, ljubaznost i strastvenost.

Muškarci sa Venerom u jarcu – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe koje su prema horoskopu muškarci sa Venerom u jarcu, svesni su svojih kvaliteta i zaista duboko emotivni, ali strogo kontrolišu i retko otvoreno ispoljavaju svoja osećanja.

Nekada ove osobe deluju veoma hladne i rezervisane, ali su zapravo vrlo prijemčive, uvek zaista svakome spremne da pomognu i odlični su prijatelji i oslonac u svakoj situaciji.

Muškarci sa Venerom u jarcu, imaju problem jer uvek između posla i ljubavi, daju prednost radu i zbog toga često u sebi pate ali se trude da to potisnu i da se ponašaju kao da im emotivnog života ne manjka.

Opšte karakteristike muškarca sa Venerom u jarcu

Osobe ove astralne kombinacije, skloni su da veoma moralno i ozbiljno shvataju sve obaveze koje imaju, pa tako i vezu ioli brak smatraju veoma odgovornim stanjem, i tako im i pristupaju.

Nekada su muškarci sa Venerom u jarcu nesigurni u sebe i skloni da se dvoume, ali nikada to neće pokazati, jer ne vole da drugi nprimete njihove mane i nedostatke.

Muškarci sa Venerom u jarcu, nisu baš zaljubljive prirode ali umeju da se iskreno za nekoga zaista vežu, i u braku su verni i odani čak i kada ljubav prođe, i ostaju sa partneropm iz osećaja dužnosti i obaveze.

Ove osobe za prijatelje biraju sebi ravne, obrazovane i inteligentne osobe, i imaju nekada velike komplekse više vrednosti, pa ne vole da se druže sa bilo kim, i sujetni su i nekada umeju da budu oholi.

Muškarci sa Venerom u jarcu – ljubavni aspekt

U aspektu ljubavi, muškarci sa Venerom u jarcu veoima su oprezni i teško pokazuju emocije, mada su dosta verni i odani jednom partneru, i nikako nemaju tendenciju da stupaju u neke paralelne veze.

Po prirodi ove osobe nbisu avantruristi, te kada traže partnera, uvek razmatraju vezu vrlo ozbiljno i u njoj traže potencijal za brak i osnivanje porodice.

Mada su muškarci sa Venerom u jarcu, vrlo i senzibilne i romantične osobe, oni se trude da to potisnu i sakriju, jer smatraju da su emocije smetnja racionalnom razmišljanju i delanju, pa ne žele da im one pomute razum.

Oni koji žele da osvoje muškarce sa Venerom u jarcu, moraju zaista da se potrude da ga odlično upoznaju ni da prepoznaju njegove želje i način razmišljanja, jer su ove osobe dosta teške za bilo kakav vid odnosa, jer se ne otvaraju olako i tek kada nekome bezrezervno veruju, pokazuju svoju i nežnu i strastvenu stranu.

Muškarci sa Venerom u jarcu – poslovni aspekt

Muškarci sa Venerom u jarcu pravi su karijeristi, vole da zarade i novac ali da ostvare baš dobru poziciju, i njima je posao uvek na prvom mestu, pa su dobro organizovani i ne mešaju emocije sa radom.

Nekada se može desiti da se muškarci sa Venerom u jarcu, ponašaju labilnije u svojim odlukama, pa da pribegnu i tome da slažu kako bi nešto ostvarili, te im je to jedna od loših karakternih crta.

Ove osobe ne vole da im se bilo ko meša u posao i odluke, ljute se kada njihove ideje nisu uvek i prihvaćene kao najbolje, teže uvek da dominiraju u svakoj situaciji i da ostave što bolji utisak, a kada pogreše ili ne uspeju, skloni su da zapadnu u stanje depresije i da ne mogu da se lako opet pokrenu napred.

Muškarci sa Venerom u jarcu – zdravstveni aspekt

Kada je u pitanju zdravlje, muškarci sa Venerom u jarcu imaju česte kožne probleme, kao i neke manifestacije na zglobovima još od ranog detinjstva, te probleme sa kičmom i generalno slabim imunitetom.

Takođe, osobe ove astralne kombinacije, mogu da pate od problema vezanih za rad jetre ili bubrega, te da imaju ozbiljne manifestacije u vezi sa velikim nervima ili kičmenim živcima.

Žene sa Venerom u jarcu – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe ove astralne kombinacije su dosta hladne, stabilne ličnosti, ne vole da se sa bilo kim nikada preterano zbližavaju, i uvek drže jednu distancu i sa prijateljima i čak i sa emotivnuim partnerima, pa deluju hladno i proračunato.

Žene sa Venerom u jarcu, biraju emotivne partnere sa kojima mogu ostvariti stabilan odnos, u kome je više dominantna vernost i poštovanje nego ljubav i izražavanje emocija.

Osobama koje su ovakve astralne kombinacije, važna je karijera, stabilnost i opšta sigurnost u životu, pa ne vole ni u čemu da preterano rizikuju, te rade sve po nekom šablonu, i ne vole ni avanture ni neka iznenađenja i smatraju ih posve i nepotrebnim i neprijatnim.

Opšte karakteristike žena sa Venerom u jarcu

Žene sa Venerom u jarcu, najčešće vole uticaj i moć, pa oko sebe imaju veoma važne prijatelje, ali su i same sklone da teže liderskim pozicijama i centralnom mestu u društvu.

Nekada žene sa Venerom u jarcu, pokušavaju da udovolje drugima, i ne misle na sebe, pa su sklone da preuveličavaju ili čak i da slažu, i ne umeju da se tu zaustave, već svoje laži dodatno produbljuju i u njih počinju da veruju i same.

Osobe ove astralne kombinacije, vole ljude kojima mogu da veruju, te nikako ne praštaju bilo kakvu vrstu izdaje ili proneverenog poverenja, veoma su sujetne i tvdoglave, teško opraštaju i još teže zaboravljaju nepravdu koja im se pričini.

Generalno je poznato i to da su žene sa Venerom u jarcu, po malo i asocijalne i nisu preterano druželjubive, pa teško sklapaju i nova poznanstva i ostvaruju prijateljstva, jer pre svega ne veruju ljudima.

Žene sa Venerom u jarcu, nisu preterano lepe spoljašnjosti, ali vode računa o sebi, i pate u životu jer imaju po malo muškobanjastu građu, te se trude da sve to nadomeste jednim damskim stilom, i obrazovanjem kome posvećuju puno pažnje i vremena.

Žene sa Venerom u jarcu – ljubavni aspekt

U ljubavi su žene sa Venerom u jarcu, sklone da flertuju i da se zaljubljuju lako i brzo, no ipak u pogrešne partnere koji im laskaju, i koji su od njih fizički lepši i atraktivniji, jer imaju jedan vid kompleksa što nisu lepotice, i nisu fizički atraktivne muškarcima.

No, kada jednom žene sa Venerom u jarcu postanu zrelije, one traže partnera za vezu ili brak u kojima one mogu da budu dominantne, i da sve bude po njihovim pravilima, ali ne vole nikada nametanje obaveze, jer im je nezavisnost i sloboda veoma važna stavka.

U braku su žene sa Venerom u jarcu, izuzetno odane i verne supruge, oslične su kao majke i pokazuju svu pažnju i ljubav svom potomstvu, a imaju i sklonost da se platonski zaljube u nekog drugog muškarca, ali nikada svog partnera ne varaju i ne stupaju u paralelne veze i avanture.

Žene sa Venerom u jarcu, imaju sklonosti da pate za nekim prošlim ljubavima, i da se povlače u sebe, te da ne uspevaju da se dugo oporave od nekih propalih veza, a svaki krah u braku ili pak i u emotivnom odnosu prebacuju na sebe i smatraju da je neka greška u njima, i partnere pamte samo po dobrim stvarima, a loše jako brzo zaboravljaju.

Žene sa Venerom u jarcu – poslovni aspekt

Žene sa Venerom u jarcu, u poslu su veoma posvećene i pedantne, veliki su karijeristi, i novac im je vrlo bitan, mada mogu da se snađu i bez njega, kada je nužno i potrebno, i umeju da budu vrlo skromne, iako po prirodi vole da uživaju i veliki su konformisti.

Osobe ove astralne kombinacije, vrlo su vredne i uporne, ali nekada imaju problem da rade one poslove koji nisu dovoljno „društveno bitni“ i na kojima ne mogu da se istaknu, jer pate stalo do toga da ostvare uticaj i poziciju u društvu, i da im okolina zavidi i da im se divi.

Poznato je i to da žene sa Venerom u jarcu, idu iz jedne u drugu krajnost, pa su ili sasvim uspešne i obrazovane, na odličnim pozicijama i sa odličnom zaradom, ili su ipak neuspele i postale stalno osuđene na neki honorarni posao, jer nisu spremne na preduzimanje nekih radikalnijih koraka kako bi nešto promenile.

Dakle, ove osobe teško prihvataju promene, imaju određene navike i stavove kojih se tvrdoglavo pridržavaju, i to ih u poslu dosta košta i usporava u napredovanju, ali im utiče i na druge životne aspekte.

Žene sa Venerom u jarcu – zdravstveni aspekt

Žene sa Venerom u jarcu su po pitanju zdravlja vrlo sklone infekcijama respiratornih organa, jer imaju jako slab imunitet, i nisu baš posvećene sebi i svom zdravlju, te se retko i kontrolišu i odlaze kod lekara.

Takođe, ove osobe mogu imati probleme sa kičmom i zglobovima, jer su pre svega lenje i ne vole da vežbaju, hrane se nezdravo i sklone su gojenju, ali im to zbog visine i same konstitucije nikada nije drastično primetno.

Poznato je takođe, da su žene sa Venerom u jarcu sklone čestim promenama raspoloženja i da idu iz jedne u drugu krajnost, te su nekada euforične a nekada depresivne, i sve shvataju baš i nekako preterano lično, pa im to na psihu značajno utiče, ali se retko javljaju lekaru za stručnu pomoć.

Sponzorisano:

loading...
Loading...