Venera u ribama – značenje

Planeta Venera, poznato je od davnina, u horoskopu vlada znakom bika i vage, ali utiče na ostale znake u Zodijaku, shodno tome u kakvom je osnosu sa ostalim vladajućim planetama, i u kojoj se poziciji nalazi u određenom momentu tumačenja, da li u anterogradnoj ili retrogradnoj.

Uopšteno posmatrano, Venera je planeta mira i harmonije, lepote i ljubavi, te težnje da se ljubav i dobrota posmatra kao svrha i suština svega, i da se ono što je materijalno i opipljivo zanemari, te i da se zameni metafizičkim i duhovnim.

Muškarci sa Venerom u ribama – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe ove astralne kombinacije, nadarene su za umetnost, i vrlo su karakterno mirne i nežne, pa uprkos tome nemaju naročito sreće ni u ljubavi ni u ostalim žoivotnim aspektima.

Muškarci sa Venerom u ribama, često su skloni da sanjare i da žive u nekom svetu fantazija i svoje mašte, preterano su osetljivi na sv aku pa čak i dobronamernu kritiku, ali su posve i vrlo požrtvovane i humane osobe koje po pravilu uvek radije misle na druge nego na sebe.

Opšte karakteristike muškarca sa Venerom u ribama

Muškarci sa Venerom u ribama, skloni su umetnosti i obično se bave nekim profesijama iz te oblasti, te su vrsni muzičari, slikari, pesnici, književnici, ali nikada ne uspevaju da se ostvare u svom punom sjaju, sve jer su preterano skromni i stidljivi, i to se može smatrati njihovom baš i jednom karakternom manom.

Osobe koje su ovakva kombinacija u Zodijaku, vrlo su smirene i mudre, umeju i žele da svakome pomognu savetima i stoga imaju puno prijatelja, ali ne retko veruju pogrešnim ljudima, koji ih iskorišćavaju i njima manipulišu.

Zanimljivo je da su i muškarci sa Venerom u ribama, veoma romantični i nežni, pa često pate za ženama koje ih ostave, vraćaju se na prošlost i nikako ne mogu da krenu dalje, ali umeju da se zaljubljuju i više puta, onako filmski i duboko, pa obično imaju dva ili tri braka.

Kako su muškarci sa Venerom u ribama, više sanjari i skloni da rade zato što nešto iskreno vole i u nešto veruju, često mogu da imaju manjak novca, posebno jer mu ne pridaju značaj, ali to kada imaju porodicu i naravno obaveze za koje je novac potreban, može da predstavlja problem.

Osobe ove astralne kombinacije, vole da se okruže ljudima koji su od njih slabiji i inferiorniji, jer imaju potrebu da pokažu da su saosećajni i da su puni razumevanja za svačiji problem, pa ih zato i nekada okolina doživljava kao pretvorne i cinične, što oni nikako zaista nisu u svom karakteru.

Muškarci sa Venerom u ribama – ljubavni aspekt

Muškarci sa Venerom u ribama, u ljubavi nisu osvajači i nametljivci, oni imaju romantičnu i nežnu dušu, i kod njih je dominantna ta jedna umetnička i „izmučena crta“, kojom su skloni da osvajaju svoje partnerke.

Osobe ove astralne kombinacije, vole žene koje su od njih superiornije i koje zapravo i jesu stub porodice i oslonac, jer su muškarci sa Venerom u ribama, sanjari i ečiti dečaci, koji i kada se skrase u braku, nekako nastavljaju da vode jedan usamljenički i boemski život, i zato im brak i ne traje dugo.

Muškarci ove astralne kombinacije, nisu skloni da menjaju partnerke, nisu avanturisti, oni su nekako saosećajni i na njih žene više gledaju kao na najboilje drugove, koji ih osvajaju rečima i umetničkom dušom, i na kraju ne umeju da se izbore ni sami sa sobom.

Osobe ove astralne kombinacije, sva svoja osećanja pokazuju suptilno i prefinjeno, izuzetno su lepih manira i uvek ljubazni i džentlmeni, mada im veze i brakovi obično ne traju dugo, jer su posvećeni svok svetu mašte, i ne umeju da se snađu u svakodnevnim životnim obavezama.

Muškarci sa Venerom u ribama – poslovni aspekt

U poslovnom polju su muškarci sa Venerom u ribama, veoma neodlučni i skloni da sporo donose odluke, mada nisu lenji i nezainteresovani, ali kada mogu uvek se radije oslanjaju na tuđe odluke i ideje prihvataju bez pogovora.

Muškarci sa Venerom u ribama, praktično nikada nemaju dovoljno novca, žive od danas do sutra, žive od ideala i želja, jer ne prihvataju poslove koji im mogu doneti dobru bzaradu, ako se zaista u njima ne pronalaze ili ako ne veruju u iskrenost onoga što rade.

Ipak, muškarci sa Venerom u ribama, uvek su veliki filantropi, humanisti i pomažu svakome, pa ih ljudi koriste u smislu dobijanja neke pozicije ili ugleda, a oni to ne vide jer u svakom čoveku vide dobrotu, i smatraju da im je svako iskren prijatelj.

Problem za osobe koje su muškarci sa Venerom u ribama, jeste često nedostatak čvrstog stava i volje, kao i sposobnosti da donesu validne odluke i da „lupe šakom o sto“, te su nekako previše i popustljivi, i baš ih to najviše i košta.

Muškarci sa Venerom u ribama – zdravstveni aspekt

Kada je u pitanju zdravstveni aspekt za osobe koje su muškarci sa Venerom u ribama, poznato je da oni imaju probleme sa srcem i krvnim sudovima, pa pate od proširenih vena, srčanih aritmija i problema sa variranjem krvnog pritiska.

Takođe, muškarci ove astralne kombinacije imaju česte smetnje sa vidom, pa i sklone su da budu hipohondri i da se stalno na nešto žale i kada imaju i kada nemaju realne tegobe.

Žene sa Venerom u ribama – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Osobe koje su po Zodijaku žene sa Venerom u ribama, vrlo su porefinjene i otmene, imaju osećaj za lepo i ono umetničko, skromne su i poseduju vrline koje ih kvalifikuju kao najbolju astralnu kombinaciju u horoskopu.

Generalno, ovakva astralna kombinacija, donosi ženama koje su u njoj sve one neke povoljne i lepe osobine, kakve su tolerantnost i humanost, i nalaženje sreće i istinskog zadovoljstva u pomaganju drugim ljudima.

Žene sa Venerom u ribama, nikako nisu materijalisti, pa ne vole novac i ne žele da im on na bilo koji način određuje život, te ga imaju dovoljno za neke osnovne potrebe, a onaj neki višak daju rado u humanitarne svrhe ili ga posuđuju prijateljima.

Opšte karakteristike žena sa Venerom u ribama

Kada su u pitanju opšte karakterne osobine žene sa Venerom u ribama, one se odnose na to da su one uvek spremne da se posvete drugima, i da je njihova istinska sreća i radost kada uspeju da baš nekome pomognu, savetima, materijalno ili na neki drugi način.

Žene sa Venerom u ribama, vrlo su sklone da fantaziraju i da maštaju o nečemu idealnom u svim životnim aspektima, što je u neki mah po njih loše kada se suoče sa realnošću.

Žene ove astralne kombinacije, ne vole da bilo kome duguju, te kada pozajme novac ili neka druga materijalna dobra, one ne su vrlo opterećene time da dugove što pre vrate.

Po pitanju posla, žene sa Venerom u ribama vole da rade u profesijama koje uključuju brigu o drugima, kao i u nekim kreativnim i umetničkim sferama, pre svega u glumi, muzici, slikarstvu.

Žene sa Venerom u ribama – ljubavni aspekt

Žene sa Venerom u ribama, na žalost imaju nposve pogrešan pristup i shvatanje emotivnog odnosa, te su sklone da preterano idealizuju partnera i da stalno maštaju o nekoj bajkovitoj ljubavi u koju u sebi veruju.

Osobe ove astralne kombinacije, u neku ruku smatraju da je normalno da one partneru budu potčinjene, da budu inferiorne, da su uvek one te koje treba da trpe i da se ne bune, što je zaista sasvim pogrešno, jer onda to neko i koristi i postavlja se dominantno i beskrupulozno nečiju nežnost i dobrotu testira.

Po pitanju romantičnih veza, žene sa Venerom u ribama vole da održe odnos po svaku cenu, i da prenebregnu sve ono što je u vezi loše i pogrešno, vole ono što je nedorečeno i što se da samo i naslutiti, te kada se veza produbi ili kada dođe do braka, za njih je na neki način bajka i fantazija završena, i one shvataju da nisu srećne.

Žene sa Venerom u ribama, često su u ljubavi nesrećne, jer ne umeju da razlikuju realnost od onoga što očekuju i o čemu sanjare, pa zapravo nikako ne uspevaju da nađu onu idealnu osobu o kojoj maštaju, jer ona sa svim vrlinama postoji u njihovoj glavi, ali ne i na javi.

Žene sa Venerom u ribama – poslovni aspekt

Po pitanju posla, žene sa Venerom u ribama obično su sklone da rade u kolektivima i velikim timovima, gde ne moraju same da donose odluke, ne jer nisu inteligentne ili opbrazovane, već jer ne vole osećaj odgovornosti i pritisak nadređenih.

Žene ove astralne kombinacije, po pravilu se bave ili poslovima koji obuhvataju brigu o drugima, jer kako je i ranije navedeno, one su ispunjene i srećne samo kada mogu usrećiti druge, pa su tako odlični radnici u sferi medicine, socijalnog rada, kao i u bilo kom humanitarno opredeljenom poslu.

No, ipak je često i to da su žene sa Venerom u ribama, zbog svoje veoma izražene maštovitosti i kreativnosti, velike i poznate umetnice, i najčešće su glumice, pevačice ili pesnikinje i slikarke, jer na takav način mogu kroz profesiju da pokažu pravu ličnost, koja je često u sukobu sa svetom koji ih okružuje.

Žene sa Venerom u ribama – zdravstveni aspekt

Po pitanju zdravlja, žene sa Venerom u ribama su vrlo osetljive i sve na njih utiče psihički, one se za sve nerviraju, pa imaju često probleme da se suoče sa emocijama, i otuda su sklone teškim i depresivnim i anksioznim stanjima.

Žene sa Venerom u ribama, često muči nesanica, imaju probleme sa glavoboljama i slabošću rada srca i bubrega, ali im je takođe veliki problem i periferna cirkulacija, a i česta nasledna ili stečena oboljenja čula vida i sluha.

Sponzorisano:

loading...
Loading...