Venera u vagi – značenje

Poznato je da se među astrolozima Venera smatra planetom koja je inspiracija i koja određuje nečiju unutrašnju snagu i vrlinu, a jedan od znakova u Zodijaku kojim ova planeta vlada jeste i vaga.

Generalno je jasno, da sve osobine ljudi koji su rođeni u ovom znaku, u velikoj meri jesu najzad i određene aspektima Venere i time da li je ona u dobrom ili lošem poloižaju sa ostalim planetama koje ulaze u krug Zodijaka u određenim intervalima u znaku vage.

Muškarci sa Venerom u vagi – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Kako je napred i pomenuto, u vagi je uticaj Venere kao dominantne planete vrlo naglašen, te su muškarci sa Venerom u vagi, veoma dostojanstveni i pouzdani.

Osobe ove astralne kombinacije imaju veliki smisao za sve ono što je lepoo, umeju da cene i da poštuju ljudske vrline, međutim imaju potrebu da se stalno ističu i budu u centru pažnje, te teže da pokažu sve svoje kvalitete u svim životnim apsektima.

Muškarci sa Venerom u vagi, imaju sklonost da budu dvolični, te da pokažu i jednu dozu lenjosti i da sve dobijaju olako, na šarm i laskanje, pa im novca ne manjka, ali ga po pravilu nisu zaradili trudom i znanjem.

Opšte karakteristike muškarca sa Venerom u vagi

Muškarci sa Venerom u vagi, lepe su spoljašnjosti, muževni i vrlo šarmantni, te i sami imaju veoma izražen osećaj za ono što je umetničko i estetsko, pa su vrlo kreativne osobe.

Upravo iz pomenutih razloga, najčešće su muškarci sa Venerom u vagi poznati u profesijama slikara, modnih kreatora, vajara, ali zbog lepog fizičkog izgleda su i popularni kao glumci, pevači i uopšteno javne ličnosti, jer im pažnja imponuje i veoma prija.

Osobe ove astralne kombinacije, vole da uče i da stiču nova znanja, te su po pravilu vrlo dobro i obrazovani, teže da se uvek dodatno usavršavaju, i lako stiču nove kvalitete i lako pamte i vrlo su inteligentni.

Mada su veoma vešti govornisi i vole da komuniciraju, te su rečiti i lako sa svima ostvaruju prisan i prijateljski odnos, muškarci sa Venerom u vagi imaju sklonost da izvrću činjenice i da lažu, te kada im je to u interesu umeju da sve preokrenu u svoju korist i da ne govore istinu.

Muškarci sa Venerom u vagi – ljubavni aspekt

Na žalost, iako su muškarci sa Venerom u vagi, osobe kojima je ova planeta ljubavi i romanse dominantna, oni nisu verni i odani kao partneri, već su naprotiv vrlo nestalni i dvolični, i retko pokazuju iskrena osećanja.

Muškarci sa Venerom u vagi, imaju potrebu da budu voljeni i da se osete posebnim i svakako i neophodnim, dok oni sami retko vole iskreno bilo mkoga osim sebe, pa i kada se jednom skrase sa ženom koja im u najvećem broju aspekata odgovara, nisu joj sasvim verni.

Naime, muškarci sa Venerom u vagi skloni su da stalno srljaju u paralelne veze i avanture, ali iz potrebe da osvoje svaku partnerku i sebi dokažu da su u stanju da budu šarmeri, te se pak uvek na kraju vraćaju onoj ženi sa kojom imaju porodicu, naravno dok ih ona ne ostavi.

Muškarci sa Venerom u vagi – poslovni aspekt

Osobe ove astralne kombinacije, vrlo su pametne i kreativne, pa teže da zauzmu dobar društveni položaj, jer im je jako stalo da postanu slavni i da o njima svi znaju.

Muškarci sa Venerom u vagi, bave se najčešće javnim poslom, i ni najmanje nisu stidljive ili pak povučene osobe, te žele po svaku cenu da budu u centru svih zbivanja, i da se pokažu u punom sjaju, pa kada im to ne uspeva, nisu samokritični već sve prebacuju na druge ljude oko sebe.

Kako je ranije i navedeno, muškarci sa Venerom u vagi umeju da pokažu jednu dozu velike i jake pokvarenosti i lukavstva, te da sve neke realne činjenice izokrenu i da govore laži kako bi samo na neki način ostvarili svoj cilj, pa ne biraju sredstva i ne zanima ih koga tako mogu da povrede.

Muškarci sa Venerom u vagi – zdravstveni aspekt

Po pitanju opšteg zdravlja, muškarci sa Venerom u vagi imaju najčešće tegobe vezane za funkciju endokrinog dela pankreasa, pa pate od dijabetesa, a takođe nije retkost i da imaju probleme sa bubrezima.

Za osobe ove astralne kombinacije, dosta su karakteristična i kožna oboljenja, koja nekada mogu biti manifestacija sistemskih poremećaja, stečenih ili naslednih, kao i manje ili više teških.

Žene sa Venerom u vagi – osnovne odlike i karakteristike životnih aspekata

Ženske osobe ove astralne kombinacije, veoma su pefinjene i nežne, vole da su u centru pažnje i vole da se zaljube iskreno i beznadežno, ta i da teatralno pate iz ljubavi.

Kada su u pitanju osobine žene sa Venerom u vagi, ona je uvek veoma taktična i preduzimljiva, voli da ima kontrolu ali je ne ispoljava direktno već vešto uspeva da deluje nemoćna i nezaštićena, ali nikada nije bez nekog rezervnog plana.

Inače je jasno da je za žene sa Venerom u vagi, najvažnije zajedništvo, i njima je nužno za sreću da budu potrebne drugima, da budu poštovane i voljene, jer je to čitav smisao njihovog bitisanja bez koga se one ne pronalaze.

Opšte karakteristike žena sa Venerom u vagi

Žene sa Venerom u vagi, karakterno su vrlo šarmantne, obazrive i dobrodušne osobe, kouje su uz sve to i nesebične i vo,e zaista od srca da drugima pomažu i daju.

Po pitanju novca, osobe ove astralne kombionacije nisu neki preveliki materijalisti, te im pare služe samo kako bi imale za osnovne potrebe, i kako bi svakako mogle da pomažu drugima, plemenito i usrdno.

Žene ove astralne kombinacije, ne mogu da rade poslove koji zahtevaju stalne svađe i konflikte oko donošenja odluka, jer su one nežne i vrlo kreativne, i ne rade ono u čemu se ne pronalaze, a ako su ipak prinuđene, jako pate i teže da pronađu neko interesovanje iz sfere umetnosti i kulture.

Žene sa Venerom u vagi – ljubavni aspekt

Pre svega je važno napomenuti, da su žene sa Venerom u vagi prema svojim partnerima vrlo obzirne i nikada ne žele da dominiraju ili pak da budu potčinjene, te u vezi i braku cene najviše jednakosrt i ravnoipravnost, i muškarac sa takvim a stvom i pristupom će najlakše da ih osvoji.

Mada žene ove astralne kombinacije nisu koketne i sklone da preuzimaju inicijativu ili da flertuju, one su jako lepe spoljašnjosti, ali i vrlo kulturne i naučene lepim manirima, te nemaju problem da pronađu udvarače, alči teško nekome ukazuju svoje poverenje.

Žene sa Venerom u vagi, u ljubavi su više nežne i romantične nego strastvene, po malo su one i povučene u sebe i stidljive, pa nekada partnerima mogu delovati dosadne i neuverljive, i baš zbog toga im brakovi i romanse ne uspevaju, te se kasno udaju i kasno osnivaju porodice.

Nekada međutim, žene sa Venerom u vagi umeju dsa osvajaju taktički one muškarce koji im se dopadnu, i koji ih na neki način i ignorišu, jer one imaju ambiciju da dobiju ono što je na prvi mah nedostižno, i ne odustaju i ne povlače se dok ne ostvare što su naumile.

Bračni život i sreća za žene sa Venerom u vagi, pre svega zavise od toga u kojoj se astralnoj kući nalazi Venera kao vladajuća planeta ovog znaka, pa on može za neke pripadnice biti vrlo srećan i uspešan, a za neke totalna propast i neuspeh, ako Venera uđe u lošu poziciju.

Žene sa Venerom u vagi – poslovni aspekt

Kako je ranije i navedeno, žene sa Venerom u vagi ne mogu da rade poslove u kojima je potrebno da se ističu svađama i konfliktima, te od takvih profesija beže, i kako im je Venera vladajuća planeta, osobe ove astralne kombinacije su izrazito nadarene za sve profesije iz poolja umetnosti i kulture.

Osoba koja spada u ovu horoskopsku kombinaciju, među saradnicima je vrlo omiljena, pa iako ne mari za materijalno i novac joj nije presudan, lako ga zarađuje i uvek ima dovoljno, ali teži da ga daje onima koji nemaju, i nije ni najmanje sebična.

Žene sa Venerom u vagi, teže harmoniji i miru, ne vole svađe i sukobe ni u kom smilsu, i žele da usklade sve u jednu ravnotežu, te im je ljubav i dobrota jedan prioritet i u poslu kao i u ostalim aspektima života.

Jedna od retkih kombinacija u Zodijaku, koja je praćena uvek srećom, te kojoj sve polazi od ruke, kojoj se vraća na sve dobrotom, i koja je stalno zaista okružena ljubavlju i toplinom, ali na koje uzvraća uvek nesebično istom merom.

Nekada se na žalost dešava da je žena sa Venerom u vagi površna u onome što radi, te da je rob konvencionalnog razmišljanja, i nema svoj stav, jer želi da ugađa drugima koji prepoznaju njenu ranjivost i umeju da je iskoriste beskrupulozno.

Žene sa Venerom u vagi – zdravstveni aspekt

Po pravilu u smislu zdravlja, žene sa Venerom u vagi nemaju neke prevelike i česte tegobe i baš neka oboljenja, mada im je stres veliki problem, i sve shvataju preterano lično, pa su sklone da upadaju u stanja depresije i da se povlače u sebe.

Često se dešava da kada je Venera u lošem astralnom položaju, žene koje su vaga u horoskopu, imaju probleme sa bolestima reproduktivnih organa i bubrega, kao i česte kožne infekcije i neke probleme sa čulom vida.

Sponzorisano:

loading...
Loading...