Vodolija podznak bik – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Horoskopski znak vodolije kao jedanaesti i time i pretposlednji znak zodijaka, pripada elementu „vazduha“ i njegovim sazvežđem vlada planeta Uran, pa se kao kardinalni znak sa podznakom u biku nikako ne slaže, jer je pomenuti acsendent „zemljani“ element, i njegov vladar jeste Venera.

U nastavku teksta saznaćete kakve su vodolije sa podznakom bik.

Žena vodolija sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe koje su rođene u astralnoj kombinaciji vodolija – bik, vrlo su karakterno tvrdoglave, sujetne i svojeglave, veliki su snobovi i materijalisti, te iako nisu sklone da izbegavaju obaveze i posao, više vole da budu „mažene i pažene“ i da lagodno žive na tuđi račun.

Zato se kao mlade najčešće udaju za muškarce koji su situirani i koji imaju ugled, moć i poznanstva u „visokom društvu“ ili se „kreću“ u krugu slavnih i poznatih ljudi. 

Posao – žene u znaku vodolije sa podznakom u biku su po pravilu vredne i marljive, ali nisu baš posebno ambiciozne i istrajne u nameri da postignu poslovne uspehe, i nije nikakva retkost da se služe raznim „prečicama“ na putu do cilja, ali kako su vrlo otmene i tradicionalne, nisu ni u kom smislu nemoralne ili promiskuitetne, da bi na taj način sebi obezbedile napredak i bolji „položaj“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju porodične i prijateljske vrednosti, žene ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg ascendenta, vrlo su privržene i odane ljudima do kojih im je iskreno stalo, spremne su da se ponesu vrlo plemenito i dobrodušno, i nikad nisu ni škrte ni sebične kada je u pitanju novac, ali i savet i iskrena pomoć i podrška u moralnom smislu. 

Ljubav – iako su vrlo emotivne i romantične, žene u kombinaciji vodolija – bik su u ljubavi jako racionalne i ne dozvoljavaju sebi da ih „zanesu“ maštanja i ideali, pa kada im se neki muškarac ili dopada, ili im pak odgovara po materijalnom bogatstvu i položaju u društvu, one otvoreno i dosta direktno ispoljavaju svoje želje i osećanja.

Ipak uvek imaju u sebi i jednu dozu „damskog držanja“, ili harizme i šarmantnosti u stavu, a kojim plene pažnju okoline, i vrlo su tajanstvene i dopadljive svim muškarcima, ali su uvek one osobe koje „biraju“ svoje emotivne partnere.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u biku su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku jarca; bika; raka; škorpije, device ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene koje su rođene kao vodolija – bik, vrlo su sklone oboljenjima organa za disanje, imaju česte probleme sa upalama mokraćne bešike ili jajnika, pate od grlobolje ili od upala krajnika i srednjeg uva, i jako često imaju velike bolove u leđima i vratu, a jer im je taj deo kičmenog stuba jako osetljiv, pa su sklone diskus-herniji i „uklještenju“ nervnih korenova, a koja su praćena pomenutim vrlo izraženim bolovima, ukočenošću i poremećajem opšte sposobnosti. 

Muškarac vodolija sa podznakom u biku 

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene u znaku vodolije sa podznakom u biku, veoma su temperamentne i karakterno vredne i „aktivne“ osobe, ali imaju osećaj stalnog nezadovoljstva i sklone su da budu vrlo „džangrizave“ i nervozne kada im neko ili pak nešto „nije po volji“.

Posao – u poslovnom aspektu, muškarci vodolija – bik su jako sposobni, energični i istrajni, ali i pored velike marljivosti i činjenice da su pravi „radoholici“, oni imaju sklonost da budu ili dosta spori, ili da se sasvim iznenadno osete nedovoljno motivisano i da napuste posao ili pak da svoje zadatke ostave urađenim „do pola“, i da odustanu i da otpočnu sopstveni privatni posao i da sami budu „svoje gazde“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarci u znaku vodolije sa podznakom u biku, po svojoj su prirodi vrlo „teške“ osobe, i često su vrlo mrzovoljni i bezrazložno ogorčeni i nesrećni, pa svojim bliskim prijateljima imaju sklonost da se stalno žale ili pak da im „zadaju glavobolje“ svojim vrlo afektivnim ponašanjem, promenama raspoloženja, nervozom, pesimizmom ili pak bezvoljnošću. 

Ljubav – u ljubavnom aspektu su muškarci astralne kombinacije vodolija – bik, veoma svesni sebe i svojih kvaliteta, šarma, lepote, muževnost i harizme, te žene koje im se dopadnu vrlo lako osvajaju i nisu skloni da se upuštaju u avanture ili da budu neverni, i po pitanju odanosti i morala su vrlo principijelni i strogi, te svojim partnerkama nikakve „ispade“ takve vrste ne opraštaju. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u biku su – ženske osobe kojima je horoskopski znak ili pak podznak bik; jarac; vodolija; devica; rak; ribe ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe u znaku vodolije sa podznakom u biku, veoma su sklone da imaju probleme sa vratnom kičmom, i da pate od slabosti zglobne hrskavice, tetiva ili ligamenata, jer su po pravilu vrlo korpulentne građe, pa „noseći“ delovi koštano-zglobnog sistema lako obole, a pod pritiskom „telesne mase“ koju na sebi treba da „nose“ i da održavaju ravnotežu.

Pored navedenih problema, muške osobe vodolija – bik, imaju vrlo osetljive organe i/ili sluznicu usne duplje, pate od upalnih procesa grla, ždrela ili bronhija i pluća, skloni su čestim digestivnim smetnjama i pate od alergija, kožnih oboljenja, problema sa čulima, a i sa centralnim i perifernim nervnim sistemom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...