Vodolija podznak blizanci – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Horoskopski znak vodolija je jedanaesti znak zodijaka, i on pripada elementu „vazduha“, i sa ascendentom u blizancima se slaže posve dobro, jer i pomenuti prateći podznak pripada istim „vazdušnim“ elementima.

Sa druge strane, vladar sazvežđa vodolije je planeta Uran, dok i znakom i podznakom blizanaca vlada spori i često vrlo „stacionaran ili retrogradan“ Merkur, pa se međusobni aspekt koji ova dva nebeska tela međusobno formiraju u polju vodolija – blizanac, u nekim životnim situacijama pak pokazao kao dobar, dok se u nekim drugim poljima ispoljava kao sasvim nepovoljan i negativan.

U nastavku teksta saznaćete kakve su vodolije sa podznakom u blizancima.

Žena vodolija sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – većinom su ženske osobe sa kardinalnim znakom u vodoliji, te sa pripadajućim astrološkim ascendentom u blizancima, po svojoj prirodi i karakteru vrlo drage i druželjubive osobe, koje su uvek pune optimizma i pozitivne energije, ali su i dosta dobre i kada treba da „procene“ ljude oko sebe, i vrlo su sitničave i pronicljive, pa se može reći da u neki mah i biraju sa kime će da se druže i da sklapaju prisnija poznanstva i prijateljstva. 

Posao – za žene vodolija – blizanac se može reći da su vrlo nadarene i multi-talentovane, pa se mogu baviti uspešno velikim brojem poslova, i jako su spremne da stalno uče, unapređuju svoje znanje i veštine.

Ipak ne vole kada im je nešto što rade dosadno ili nezanimljivo, te tada imaju vrlo veliku sklonost da se ponašaju nezainteresovano i da razne poslovne zadatke koji su im povereni, samo površno „odrađuju“, a radi potencijalne meterijalne dobiti ili boljeg položaja u firmi u kojoj rade. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – u svakom društvu u kome se nađu, žene ovakve astralne veze osnovnog znaka i pratećeg podznaka, vrlo su rečite i srdačne, vole da se šale i uobičajeno su jako vesele i pozitivne, ali su i sklone da lako „proniknu“ u pravu ljudsku prirodu i da se prilagode kad je to potrebno u skladu sa trenutnom „situacijom“ i može se reći da su i malo proračunate, i nekad su pravi licemeri i dvolične osobe. 

Ljubav – u emotivnim vezama, žene vodolija – blizanac su otvorene i direktne što se njihovih osećanja tiče, ali očekuju da ih muškarac koji im se dopada osvaja i da se oko njih trudi, i nije retkost da se dugo ponašaju sasvim „nepristupačno“ ili čak hladno, pa da ostave sasvim pogrešan utisak, da im se potencijalni emotivni partner ne dopada, ili da za njega nisu naročito „zagrejane“.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u blizancima su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili podznak strelac; vaga; ovan; vodolija ili devica. 

Zdravstvene tegobe – žene vodolija – blizanac su vrlo pažljive prema svom zdravlju, pa iako se ne može reći da su hipohondri, jako su bojažljive i najviše su sklone upalnim procesima disajnih puteva, urinarnog trakta ili žučnih kanala, a nije retkost da obolevaju i od reume i od neuroloških tegoba i poremećaja. 

Muškarac vodolija sa podznakom u blizancima 

Opšte osobine i karakter – većina muških osoba kojima je kardinalni znak zodijaka vodolija, a dok im je podznak u blizancima, ima vrlo „živ“ temperament, nestalni su i stalno su u žurbi ili u pokretu, radoznali su i energični, i nije retkost da na okolinu ostavljaju utisak sasvim neozbiljne i nestalne osobe, a koja nije nikakav oslonac i koja samo teži površnim zabavama i avanturama.

Posao – iako su muškarci vodolija – blizanac u poslovnom aspektu vrlo inteligentni i energični, oni su i jako površni i većinom nezainteresovani da se nečemu „dublje“ posvete, pa iako svemu što rade posvećuju svoju maksimalnu koncentraciju i marljivost, oni nisu osobe kojima je posao prioritet, nisu materijalisti i nikako im nije bitno dostizanje višeg društvenog položaja ili liderska pozicija i vođstvo u profesiji kojom se bave. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao blizak prijatelj ili poznanik, muškarac ovakve astrološke kombincije znaka i podznaka uvek je vrlo komunikativan, ljubazan, duhovit i bezbrižan, i čini se da nema nikakvih problema, da mu ništa nije teško, i da je za njega svakodnevnica i život uopšte, „samo igra“, zabava ili nova pustolovina. 

Ljubav – u ljubavnom polju je muškarac u znaku vodolije sa podznakom u blizancima, veoma neozbiljan i nepouzdan, sklon je da se olako upušta u veliki broj kratkoročnih avantura i veza, i žene sa kojima se upusti u ozbiljniju emotivnu vezu ili brak, moraju da budu vrlo samosvesne i sposobne da „zauzdaju“ njegovu poletnu prirodu, i da ga „uozbilje“ i od njega načine pravog ili približno odgovornog partnera, muža ili pak roditelja, a kada odluči da osnuje svoju porodicu. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u blizancima su – ženske osobe u horoskopskom znaku ili pak u podznaku ovna; lava; vodolije; blizanaca; škorpije ili riba. 

Zdravstvene tegobe – muškarac vodolija – blizanci, prema svom zdravlju je vrlo odgovoran pa i vrlo poslušan kada su saveti lekara u pitanju, a najčešće ima probleme sa kostima ili zglobovima gornjih ekstremiteta (rame i lakat), često pati od hroničnog bronhitisa ili astme, i ima neuropatske tegobe i sklon je psihičkim smetnjama i nervozi, jer nije sposoban da bude usamljen i tada upada u stanje depresije, anksioznosti, nervoze i nesanice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...