Vodolija podznak devica – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Pretposlednji znak zodijaka je znak vodolije, koji spada u elemente „vazduha“ i čiji je glavni vladar planeta Uran, i on se sa podznakom device koja je „zemljani“ element i kojoj je vladar planeta Merkur, skoro ni u jednom aspektu života ne slaže dobro, i ne predstavlja pozitivnu ili adekvatnu astrološku kombinaciju.

U nastavku teksta pročitajte kakve su vodolije sa podznakom u devici.

Žena vodolija sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – sve ženske osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i podznaka imaju u svom karakteru jednu količinu snobovskog ponašanja i arogancije, veliki su materijalisti, vrlo su dobri u organizovanju poslova i u radu, ali su i veliki materijalisti i vole da žive u bogatstvu i izobilju, te ih bilo kakav vid „oskudice“ uistinu plaši, i teže da sebe obezbede i da se osiguraju za budućnost i „nadolazeće dane“. 

Posao – u poslu su žene vodolija – devica vrlo sposobne, vredne i marljive, veoma dobro znaju da procene „pravu priliku“ i da iskoriste svaku situaciju u svoju korist, vrlo su marljive i dosta fokusirane na obavljanje zadataka i na postizanje željenog uspeha i finansijske satisfakcije. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji su većinom ženske osobe ovakve horoskopske kombinacije rezervisane i probirljive, znaju vrlo dobro da procene „oportuniste“ i manipulatore i veoma su sklone da budu skeptične kada je o novim poznanstvima i prijateljstvima reč, jer baš i ne vole da ih bilo ko olako izmanipuliše i izigra, iako su generalno plemenite i dobrodušne i hoće da svakome „priteknu u pomoć“ kada se nađe u nevolji. 

Ljubav – kako su najčešće veoma lepe i nežne, žene vodolija – devica su stalno „na meti“ brojnih udvarača, ali po pravilu one teže da pronađu one emotivne partnere koji im mogu na svaki način ugoditi, te se često udaju ili vezuju „na duže staze“, za muškarce dobrog društvenog položaja i/ili odličnog materijalnog statusa.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u devici su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili podznak jarac; bik; devica; vodolija; ribe; škorpija ili vaga. 

Zdravstvene tegobe – sve žene ovakve astrološke kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta su vrlo osetljivog zdravlja, i najčešće pate od tegoba koje su vezane za jetru i žučne puteve, imaju vrlo osetljiv sistem za varenje (posebno pate od gastritisa; ulkusa ili zaraznih crevnih oboljenja, a  koja su virusnog/bakterijskog porekla), i imaju probleme sa slezinom, pankreasom, bubrezima, pa i sa centralnim i perifernim nervnim sistemom. 

Muškarac vodolija sa podznakom u devici 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u znaku vodolije sa podznakom u devici, karakterno su baš izraženo realistične i racionalne prirode, uvek su vrlo „poslovni“ i zauzeti, u stalnoj su žurbi i u potrazi za nekim novim rešenjima i idejama, mada su poslovično sasvim slabo kreativni i nije im „jača“ strana maštovitost i intuicija, pa je vrlo slabo ili nikada ne koriste ni u jednom aspektu života.

Posao – kada se nekim poslom bave, muškarci ove astralne kombinacije su vrlo žustri, aktivni ali i racionalni i objektivni, te nikada nisu skloni da se „oslanjaju“ na kreativnost ili „šesto čulo“, pa se jako ljute na saradnike koji nisu dovoljno odlučni, strogi i vredni.

Takodje nije retkost da postanu vrlo napeti i nervozni kada na vreme ne obave zadati posao ili kada im se „potkrade“ nepredviđena ili nenamerna greška i propust, a koji im usporavaju ustaljeni „radni ritam“ i remete uobičajene jako „krute“ navike i profesionalno ponašanje. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao dobar prijatelj i blizak drug, muškarac u znaku vodolije sa acsendentom u devici, vrlo je brižljiv, odan i veran i uvek je spreman da rado pomogne, i da se za druge žrtvuje, ali do one granice u kojoj „ne ugrožava“ sopstveni integritet i praktičnu prirodu.

Iako je muškarac ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta veoma sklon da lako zaradi i da isto tako brzo potroši novac, nije ni sebičan niti je materijalista, pa je često viđen kao veliki i baš iskren humanitarac, a koji svoja sredstva rado ulaže u poboljšanje uslova života dece, starijih i/ili bilo koga ko je nemoćan, i kome je potrebna finansijska potpora i podrška. 

Ljubav – u ispoljavanju iskrenih i nežnih emocija muškarac vodolija – devica nije posebno sklon da se preterano „rasplinjava“, i može se reći da je čak i u ljubavnom polju vrlo praktičan, i teži da se veže za ženu koja mu odgovara kao saputnica „na duže staze“ ili kao verna supruga i majka za njegovu decu, te on nije sklon da se suviše olako upušta u nekakve prolazne avanture ili pak baš „lake“ veze, a koje „nemaju budućnost“, pa je i kao partner vrlo ozbiljan i suštinski racionalan. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u devici su – ženske osobe kojima je osnovni znak ili pak podznak u horoskopu jarac; bik; rak;  devica; škorpija ili ribe. 

Zdravstvene tegobe – muškarci rođeni kao vodolija – devica, nisu naročito skloni da se posvete brizi o svom zdravlju, te retko vode računa o ishrani i „zdravom životu“ uopšte, i lako obolevaju od raznih digestivnih infekcija i trovanja hranom, imaju probleme sa zapaljenjima urogenitalnog trakta, te pate od problema sa cirkulacijom, ekskrecijom viška tečnosti iz organizma, i imaju vrlo velike tegobe sa alergijama na hranu, lekove ili na razne materije iz neposredne okoline i prirode.

Sponzorisano:

loading...
Loading...