Vodolija podznak jarac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe i muškog i ženskog pola kojima je kardinalni znak u zodijaku vodolija, dok im je podznak u jarcu, u svakom smislu su negativna astralna veza, jer se ne slažu ni po položaju planeta vladara (Uran i Saturn), niti pak po pripadnosti osnovnim astrološkim elementima („vazduh“ i „zemlja“).

U nastavku teksta pogledajte kakve su vodolije sa podznakom u jarcu.

Žena vodolija sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – žene kojima je osnovni znak vodolija, dok im je ascendent u jarcu, imaju veoma karakterno izraženu osobinu zatvorenosti i introvertnosti, ali su takođe osobe koje su dosta staložene i smirene, retko su agresivne ili afektivne u svojim reakcijama i ponašanju.

Jako su sposobne da se kontrolišu, imaju dozu otmenosti i manirizma i vrlo su kulturne, pune su poštovanja za starije osobe i ne dopuštaju sebio da se u bilo kojoj prilici ponašaju prostački ili da budu vulgarne. 

Posao – žene vodolija – jarac su u profesionalnom pogledu veoma sposobne i ambiciozne, jako su obrazovane i inteligentne, i uvek su osobe od reči kada je u pitanju zadato obećanje ili ugovoreni rok za izvršavanje nekog poslovnog zadatka.

Iako je poznato da žene ovakve astralne kombinacije vole novac i materijalnu sigurnost, nikako nisu surovi materijalisti niti sebične osobe koje škrto svoja sredstva čuvaju za sebe, te rado daju novac svim svojim prijateljima ili porodici, kada im je takav vid pomoći i podrške potreban. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako su u sklapanju novih poznanstava ili prijateljstava, žene ove astralne kombinacije znaka i podznaka vrlo probirljive i kako je i napomenuto dosta „krute“, zatvorene i nepoverljive.

One su iskrene i privržene porodici i odanim i dragim ljudima, kojih oko sebe imaju najčešće veoma malo, ali za koje znaju da mogu da im potpuno veruju, da im se uvek povere i da zatraže savet ili bilo kakvu pomoć kada su u nevolji. 

Ljubav – u emotivnom aspektu su žene vodolija – jarac dosta nesigurne u sebe, te nisu sklone da lako veruju muškarcima, ne „padaju“ olako na laskanja, komplimente i „prazne reči“ ili na izjave ljubavi i nežnosti, ali kada se iskreno zaljube, sklone su da dugo pate ako im muškarac koji im se dopada ne uzvrati na osećanja istom merom.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u jarcu su – muške osobe kojima je kardinalni znak ili podznak u horoskopu bik; devica; jarac; ribe ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg podznaka, imaju dosta česte probleme sa mišićima i zglobovima, slaba im je kičma i svi „koštani“ elementi u organizmu, te u starosti često pate od osteoporoze i od reumatskih tegoba, od išijasa i lumbaga. 

Muškarac vodolija sa podznakom u jarcu 

Opšte osobine i karakter – muškarci vodolija – jarac su po svom karakteru i temperamentu vrlo skeptične, podozrive i sumnjičave osobe, imaju izuzetnu dozu šarma, muževnosti i harizme, ali su pre svega vrlo zatvoreni, skloni da se posvete pre svega radu i sticanju materijalnih dobara ili pak da se trude da napreduju u društvu, jer im je „dobar položaj“ i status osobe od važnosti, jako i baš bitna stavka u životu.

Posao – muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i pratećeg podznaka, dosta su uporni, vredni, ambiciozni i energični u poslu kojim se bave, ali su sasvim nepoverljivi u svoje saradnike i skloni su da se ponašaju vrlo tajanstveno i da svoje planove i ideje sebično „čuvaju“ i da tvrdoglavo nastoje da se nametnu šefovima ili osobama od autoriteta, pa su nekada ili naporni ili napadni u svojoj želji da pridobiju nečiju pažnju i poverenje, te da ostvare zacrtane ciljeve. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarac u znaku vodolije sa podznakom u jarcu, po pravilu nema puno prijatelja, jer je vrlo skeptičan i sumnjičav prema svima, sklon je da svakoga detaljno analizira i procenjuje, svakome nalazi mane i nedostatke, i nije retkost da je vrlo ogorčena ili pak pesimistična i „negativna“ osoba, a koja „obožava“ da se samosažaljeva ili da privlači pažnju. 

Ljubav – u polju emocija, muškarac ovakve astralne kombinacije znaka i ascendenta, nije neki veliki osvajač ili udvarač, iako se oko žena koje mu se dopadaju trudi i angažuje, ukoliko one ne pokažu nikakvu zainteresovanost, ili mu na neki način ne uzvrate na „uložene emotivne napore“, sklon je da „krene dalje“ i da samouvereno potraži neku idealniju partnerku koja mu odgovara ili koja ispunjava njegove doista stroge kriterijume. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u jarcu su – ženske osobe kojima je horoskopski znak ili podznak devica; bik; ribe; škorpija; rak; jarac ili vodolija. 

Zdravstvene tegobe – muškarac u znaku vodolije sa podznakom u jarcu, ima vrlo velike tegobe sa srcem, plućima i probavnim traktom, a takođe je uobičajeno da pati od problema sa velikim i „glavnim“ zglobovima (kakvi su kuk, rame, koleno i skočni zglob), ima takođe velike „muke“ sa kičmom, zubima, kožom i kosom, kao i sa čulima sluha, vida i ravnoteže.

Sponzorisano:

loading...
Loading...