Vodolija podznak lav – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Vodolija kao kardinalni znak zodijaka, spada u element „vazduha“, a dok podznak u lavu pripada elementu „vatre“, pa je ovakva kobinacija u horoskopu vrlo povoljna i dobra, sa aspekta osobina i vrlina za osobe koje pripadaju rođenjem pomenutom polju punog kruga, vodolija – lav.

Sazvežđem lava vlada zvezda Sunce, dok znakom vodolije vlada planeta Uran, pa se u pogledu i međusobnog slaganja nebeskih tela, takođe očekuje veoma povoljan aspekt, a u svakom od polja života u kome osobe ovakve astrološke kombinacije rade ili deluju.

U nastavku teksta pročitajte kakve su vodolije sa podznakom u lavu.

Žena vodolija sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – većinom su sve one ženske osobe, a koje su rođene u horoskopskom kardinalnom znaku vodolije sa podznakom u lavu karakterno veoma arogantne i nadmene, „pune sebe“ i samodovoljne, i trude se da uvek tvrdoglavo dominiraju u svakoj situaciji, i nije retkost da se često ponašaju napadno, nametljivo, ekscentrično i snobovski. 

Posao – žene vodolija – lav su rođene za svaki posao, ali pod uslovom da u njemu imaju uvek i isključivo „glavnu“ ulogu, i veoma su oštroumne i sposobne, energične i ambiciozne, imaju vrlo jaku inteligenciju i izvanredno opšte znanje i obrazovanje, te nikome i nikako ne tolerišu greške i istupke iz uobičajene „rutine“ koju kao autoriteti nameću, jer im je posao i uspeh vrlo bitan, i baš to im je merilo sopstvene vrednosti, kvaliteta i uspeha u životu.

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji su ženske osobe rođene u baš ovakvoj astralnoj  kombinaciji znaka i podznaka, vrlo probirljive i ne žele da se druže i sklapaju poznanstva sa „bilo kim“, već vode računa o svom ugledu i dostojanstvu, pa umesto po iskrenosti i odanosti, prijatelje i bliske poznanike biraju prema društvenom statusu, materijalnom položaju ili prema generalnoj dominantnosti u društvu uopšte. 

Ljubav – žene vodolija – lav su u ljubavi uvek nezadovoljne izborom svojih muških partnera, jer se stalno „presabiraju“ i preispituju sebe da li ih je neki muškarac dovoljno vredan, vrlo su veliki egocentrici i snobovi, i one traže uvek i bez izuzetka apsolutnu pažnju, posvećenost i odanost, te zato greške bilo koje vrste nikada i nikome ne opraštaju i ne zaboravljaju.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u lavu su – muške osobe u horoskopskom znaku ili podznaku lava; strelca; vage; vodolije; škorpije ili riba. 

Zdravstvene tegobe – žene u znaku vodolije sa podznakom u lavu, vrlo su dobrog opšteg stanja i jako vode računa o sebi i svojoj vitalnosti, a najčešće imaju tegobe koje su vezane za cirkulaciju i za krvni pritisak, obolevaju od srčanog ili moždanog udara, imaju probleme sa kožom i/ili njenim adneksima, kao i sa endokrinim žlezdama, sa hormonima i sa reproduktivnim organima. 

Muškarac vodolija sa podznakom u lavu 

Opšte osobine i karakter – muške osobe u znaku vodolije sa podznakom u lavu, su vrlo veliki individualisti i egocentrične osobe, jako su tvrdoglavi i „osioni“ i teže da uvek sve bude kako oni kažu i da sami budu „u centru pažnje“, uvek obasuti komplimentima, laskanjijma i hvalospevima, veoma su dinamične i „nestalne“ osobe koje „ne drži mesto“ i teže da uvek budu aktivni, i da na neki način „utroše“ višak energije koji u sebi nose, pa se rado bave sportom, bilo profesionalno ili pak samo rekreativno.

Posao – u svakom poslu kojim se bave, muškarci vodolija – lav su vrlo principijelni i baš uporni, ambiciozni i inteligentni, te nemaju sklonost niti potrebu da „upliću“ intuiciju ili kreativnost, ali zato uvek rado teže da se istaknu, da se nametnu kao vođe, i da postignu zavidne rezultate i uspeh o kome će „svi da pričaju“, jer im je veoma stalo do tuđeg mišljenja, do pohvala i „uzdizanja“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, nisu naročito dobri prijatelji jer su najvažniji sebi, pa ukoliko imaju vremena ili pak strpljenja za druge i njihove probleme, rado će pomoći, ali su previše egoistični i arogantni da bi baš svakoga nazvali svojim bliskim prijateljem ili čak i poznanikom, te zato i nisu posebno dragi i omiljeni u bilo kom društvu. 

Ljubav – muškarci vodolija – lav su u izboru „idealnih“ žena za sebe veoma probirljivi i baš zahtevni, a u međuvremenu imaju težnju da se provode i da se zabavljaju sa ženama sa kojima ulaze u kratke avanture i flertove, ali koje po pravilu samo iskorišćavaju za zabavu i „ubijanje vremena“, i koje nikada ne vide kao potencijalne supruge i verne i odane majke njihove dece. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u lavu su – žene u horoskopskom znaku ili pak u podznaku lava; vage; vodolije; škorpije; raka; strelca ili ovna. 

Zdravstvene tegobe – one muške osobe kojima je kardinalni znak vodolija, dok im je astrološki ascendent u lavu, imaju velike probleme sa infekcijama i zapaljenjima akutnog i/ili fulminantnog toka, baš često pate od problema sa očima, zubima, kićmom i kostima uopšte, i skloni su da imaju proširene vene, „slabo“ srce, visok krvni pritisak, ili proširene vene ne donjim ekstremitetima.

Sponzorisano:

loading...
Loading...