Vodolija podznak ovan – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Osobe sa znakom vodolije i sa astralnim ascendentom u ovnu, pripadaju po elementima zodijaka kombinaciji „vazduha“ i „vatre“, pa se i prema profesionalnim astrološkim tumačenjima natalnih karti odlično slažu, i predstavljaju pravi primer skladnosti vrlina i veoma pozitivnih osobina koje „donosi“ bilo osnovni znak ili pak prateći podznak u horoskopu.

Prema slaganju planeta koje vladaju znakom i podznakom vodolije i ovna, a to su Uran i Mars, takođe u većini životnih polja postoji pozitivan i dobar međusobni modnos pomenutih nebeskih tela, iako se pak slobodno može istaći, da u nekim situacijama do izražaja dolaze i neke lošije ili negativne karakterne osobine koje donose ovakve planete, a koje su svaka za sebe i na svoj način „stroge“, „spore“ i pomalo „mračne“.

U nastavku teksta saznajte kakve su vodolije sa podznakom u ovnu.

Žena vodolija sa podznakom u ovnu 

Opšte osobine i karakter – žene u znaku vodolije sa podznakom u ovnu, veoma su karakterno i po svom temperamentu, osobe koje su tvrdoglave i ambiciozne, donekle sebične i samožive, ali i u velikoj meri požrtvovane, verne i odane i koje teže da se svakome plemenito i dosta saosećajno „nađu“ pri ruci kada je to potrebno ili neophodno. 

Posao – na profesionalnom planu, ženske osobe vodolija – ovan su veoma uporne i energične, u svim svojim namerama i ciljevima veoma su odlučne i dinamične, i jako su spremne da se sasvim maksimalno posvete svemu što rade, a pre svega za dobrobit i za materijalnu satisfakciju koju od posla kojim se bave bezuslovno i očekuju. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijatelji, žene ove astralne kombinacije znaka i pratećeg ascendenta su veoma velikodušne i požrtvovane, vole da se osećaju „potrebnim“ i korisnim svim dragim osobama iz svoje okoline, i nisu ni u kom smislu sujetne ili egoistične kada se radi o bilo kakvoj vrsti pomoći ili podrške osobama do kojih im je iskreno stalo. 

Ljubav – u iskazivanju svojih osećanja, žene vodolija – ovan su sasvim otvorene, iskrene i vrlo direktne, i nemaju nikakve skrivene namere ili se ponašaju pretvorno ili koketno, pa muškarcima koji im se dopadaju uvek same stavljaju do znanja šta osećaju, i bez obzira da li će biti „odbijene“ ili će uploviti u željenu romansu, imaju hrabrosti da uvek preuzmu inicijativu i da se suoče sa bilo kojom vrstom „krajnjeg ishoda“, bio on po njih pozitivan ili pak neželjen i negativan.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u ovnu su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili podznak ovan; vaga; blizanac; vodolija; lav; rak ili strelac. 

Zdravstvene tegobe – ženske osobe sa kardinalnim znakom u vodoliji i sa podznakom u ovnu, po svom zdravlju su dosta „čvrste“ i otporne, a najviše muka im zadaju učestale glavobolje, kao i problemi sa vidom i sluhom, i imaju sklonost da obolevaju od učestalih genitalnih i/ili urinarnih, i kožnih i/ili sluzokožnih infekcija i zapaljenja. 

Muškarac vodolija sa podznakom u ovnu 

Opšte osobine i karakter – muškarci vodolija – ovan, karakterno su veoma samouverene i baš odlučne osobe, imaju „zdravu“ dozu ambicije i ne podnose odustajanje i neuspehe, te se nekada mogu ponašati vrlo nervozno, besno ili ljutito, ili pak „otići“ u sasvim drugu krajnost i tad postati vrlo pesimistični i skloni da očajavaju, ili da upadnu u depresiju i stanje stresa i anksioznosti.

Posao – u svakom poslu koji rade, muškarci ovakve astralne kombinacije su vrlo „otresiti“ i baš dinamični i aktivni, ne vole sporost i neodlučnost, teže da se uvek uključe u svaku diskusiju i da sve planove realno sagledaju i analiziraju, i jako su obazrivi i analitični pre izvršavanja zadataka i pre donošenja konačne odluke, jer ne vole da greše i da budu kritikovani ili poniženi u javnosti. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada su u pitanju porodica i bliski prijatelji, muškarac u znaku vodolije sa podznakom u ovnu, vrlo je veliki individualista, te nikako ne voli da ga bilo ko, čak ni iz najbolje namere savetuje ili „usmerava“, ali kada je reč o pomoći i plemenitosti, uvek je veoma spreman da pokaže svoju pozitivnu stranu ličnosti, i nikada neće odbiti bilo čiju molbu za uslugu, ili za podršku u nekakvoj nevolji ili teškoj situaciji. 

Ljubav – u pokazivanju emocija, muške osobe vodolija – ovan su vrlo iskrene i otvorene, imaju dosta samouveren nastup kada se udvaraju pripadnicama suprotnog pola, i skoro uvek su sigurni u svoj šarm, intelekt i muževnost kada treba da osvoje neku ženu koja im se iskreno dopada. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u ovnu su – ženske osobe kojima je osnovni znak ili podznak u horoskopu lav; ovan; devica; bik; strelac; vodolija; vaga ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muškarci u znaku vodolije sa podznakom u ovnu, imaju česte tegobe sa kostima i leđnom kičmom, skloni su ranom gubitku kose, imaju poremećaj hormonske ravnoteže, i nije retkost da pate od tegoba koje su vezane za psihički stres i napetost, a koje se pak najčešće i odražavaju na srce, slabljenje imuniteta i na nastanak akutnih zapaljenja, infekcija i poremećaja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...