Vodolija podznak ribe – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni znak vodolije kojim vlada planeta Uran, i koji je pripadnik elementa „vazduha“ u astrologiji, sa podznakom u ribama čiji je vladar Neptun (a koji je takođe i najsporija planeta u sunčevom sistemu), i koji pipada elementu „vode“, nije nikako dobra i kompatibilna astralna veza te se osobama koje su u horoskopu vodolija – riba.

U velikom broju životnih aspekata primarno manifestuju loše karakterne osobine i mane koje su im u prirodi ličnosti.

U nastavku teksta saznaćete detaljnije kakva je vodolija sa podznakom u ribama.

Žena vodolija sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – žene koje su rođene u znaku vodolije sa podznakom u ribama, jako su usporene, „smetene“, spore, rasejane i introvertne osobe, veoma teško sklapaju poznanstva i vole da budu „samotnjaci“ te da uživaju u razmišljanju, u lepoti prirode i nikako im ne smeta da „život prolazi“ pored njih, jer nisu osobe koje teže i koje baš vole neke radikalne promene i brzi i aktivan svakodnevni „ritam“, pa su sklonije da uživaju u ustaljenosti, dosadi i svojoj rutini. 

Posao – kako su žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka veliki sanjari i kreativci, odlično se snalaze u poslovima iz sfere umetnosti i kulture, dok su im matematika, fizika i logika potpuna nepoznanica i radije se oslanjaju na svoju intuiciju i „šesto čulo“, nego na bazične nauke, iako su po pravilu žene vodolija – ribe vrlo obrazovane i čak i visoko inteligentne i sklone nauci i istraživačkom radu, a sa ciljem otkrivanja epohalnih dela ili sa željom stvaranja novih ideala.. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kada je u pitanju sklapanje novih poznanstava i prijateljstava, žene vodolija – ribe su vrlo rezervisane i jako su tajanstvene, nisu prijemčive za nove ljude i nova bliska drugarstva.

Uvek više vole da su „same sa svojim mislima“, negoli da se nalaze okružene velikim brojem ljudi, koji su uvek radoznali, željni ogovaranja i tračarenja, ili skloni da budu vrlo rđavi, zlobni, snobovi, egocentrici, dvoličnjaci, ili laskavci i prevrtljivci. 

Ljubav – žene u kardinalnom znaku vodolije sa podznakom u ribama, vrlo su romantične, nežne i „mazne“, ali na žalost svoja osećanja ili ne umeju da iskažu muškarcima koji im se dopadaju, ili ih pak iz straha od podsmeha i podrugivanja skrivaju u sebi, u nadi da će ih potencijalni partneri sami „prepoznati“ i prihvatiti.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u ribama su – muške osobe kojima je horoskopski znak ili podznak jarac; devica; bik; škorpija; ribe ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene vodolija – ribe su vrlo osetljive po pitanju rada organa za varenje, i kao po pravilu imaju probleme sa infekcijama i/ili zapaljenjima akutnog toka, koja se odnose pre svega na pluća i bronhije, na skeletne mišiće, kao i na genitalni i urinarni trakt i sluzokože uopšte. 

Muškarac vodolija sa podznakom u ribama 

Opšte osobine i karakter – muške osobe rođene u znaku vodolije sa podznakom u ribama, vrlo su karakterno nepristupačne i zatvorene, jako se teško vezuju za bilo koga pa teško sklapaju nova poznanstva, jer su po pravilu vrlo nesigurni u sebe, prepuni su unutrašnjih strepnji i strahova, ali su i veoma saosećajne i plemenite osobe koje su istinski „bolećive“ na tuđe patnje i sve nevolje.

Posao – iako je skoro svaki muškarac vodolija – ribe vrlo kreativan, istraživački nadaren i jako vredan, po pravilu je u istoj tolikoj meri nepostojan, sklon da se dvoumi i da preterano analizira sve svoje postupke, jer se po običaju plaši tuđih reakcija i osuda njegovog rada, iako je on realno puno obrazovaniji i inteligentniji od većine ljudi sa kojima radi ili sarađuje na nekom zadatku ili „projektu“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako je jako teško „zadobiti“ naklonost i poverenje muškarca u znaku vodolije sa podznakom u ribama, on je kao iskren i veran prijatelj vrlo velikodušan, jako dobar i drag, i požrtvovan je i plemenit kad je bilo kome potrebna pomoć, a posebno je osetljiv na patnje i nevolje starijih, dece ili životinja.

Jako je sklon da se svim svojim moćima zalaže za svu dobrobit koju drugima može da priušti i podari. 

Ljubav – mada je muškarac vodolija – ribe veoma nežan i osećajan prema ženama koje mu se dopadaju, kako je veliki individualista i zanesenjak, on pripadnicama „lepšeg pola“ nikako nije baš zanimljiv, jer obično nije ni naočit niti preterano šarmantan, pa ga potencijalne partnerke lako vide kao „smešnog i dosadnog“ udvarača, što u njemu može da stvori vrlo velike frustracije ili da ga duboko povredi i uvredi. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u ribama su – ženske osobe kojima je horoskopski znak ili podznak jarac; devica; vodolija; ribe; rak; vaga; bik ili škorpija. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe kojima je astralna kombinacija znaka i ascendenta vodolija i ribe, imaju probleme sa oboljenjima kostiju i zglobova, pate od reume i išijasa, imaju česte nožne grčeve i proširene vene (na donjim ekstremitetima ili pak hemoroide), pate od problema sa svim čulima, i obolevaju od akutnih respiratornih, urogenitalnih i kožnih i/ili sluzokožnih infekcija.

Sponzorisano:

loading...
Loading...