Vodolija podznak strelac – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni znak vodolije koji spada u „vazdušne“ elemente zodijaka, sa podznakom u strelcu, a koji je element „vatre“ predstavlja kompatibilnu astrološku kombinaciju, i na životnim aspektima se odlikuje većinom dobrim i pozitivnim osobinama, kod osoba koje su u baš ovakvoj pomenutoj horoskopskoj vezi znaka i ascendenta i rođene.

Kako je glavni vladar sazvežđa vodolije planeta Uran, dok sa druge strane i znakom i astrološkim podznakom strelca vlada planeta Jupiter, čak i u tom smislu postoji odlična međusobna zodijačka  povezanost pomenutih nebeskih tela, pa su svim osobama i muškog i ženskog pola, a koje su pak rođene kao kombinacija vodolija – strelac, može se reći i „planete vrlo naklonjene“.

Žena vodolija sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – ženske osobe rođene sa osnovnim znakom u vodoliji i sa podznakom u strelcu, karakterno su veoma temperamentne, netaktične i nestrpljive, ali su i dosta druželjubive i komunikativne, vole da svakome veruju i da sve ljude oko sebe tretiraju kao vredne divljenja ili poštovanja. 

Posao – u poslovnom polju, žene vodolija – strelac su veoma inteligentne, marljive i vredne te će svakom zadatku da posvete svu svoju pažnju i koncentraciju, i one nikada neće da uludo troše ili da „rasipaju“ svoju energiju i vreme, a kako bi se što pre „obogatile“ ili napredovale, jer posao im je pre svega zadovoljstvo, dok im je i novac i položaj obično u „drugom planu“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – žene ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, najčešće su vrlo srdačne, ljubazne, iskrene i otvorene za svaki vid druženja i komunikacije, i jako su dobre i pažljive osobe koje svima rado pomažu, i koje se za drage osobe bezrezervno žrtvuju i zalažu. 

Ljubav – u emocijama su ženske osobe vodolija – strelac direktne i iskrene, i nije retkost da te njihove osobine mogu da ih dosta „koštaju“, kada naiđu na muškarce koji su avanturisti i koji ih lako zavedu laskanjem i pažnjom, jer žene ove astralne kombinacije mogu da budu vrlo lakome, i da veruju svima pa da se „gorko kaju“ i da očajavaju kada ih neko prevari ili izneveri.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u strelcu su – muške osobe u horoskopskom znaku ili u podznaku vage; vodolije; strelca; lava; blizanaca i bika. 

Zdravstvene tegobe – žene koje su rođene u znaku vodolije a kojima je podznak u strelcu, imaju teške probleme sa cirkulacijom, srcem, krvnim pritiskom i organima za disanje, ali nije retkost ni da pate od poremećaja rada tiroidne žlezde, da imaju probleme sa hormonskom neravnotežom, ili pak da pate od reproduktivnih tegoba, a zbog čestih urođenih bolesti i infekcija genitalnih organa. 

Muškarac vodolija sa podznakom u strelcu 

Opšte osobine i karakter – muškarci rođeni kao vodolija – strelac, veoma su karakterno iskrene i saosećajne osobe, uvek su predusretljivi i spremni dasvima pomognu, nisu zlopamtila ili sujetne osobe, pa lako imaju sklonost da oproste kada ih neko uvredi, kritikuje, povredi ili pak iskoristi.

Posao – u poslu su muškarci ovakve astralne kombinacije znaka i podznaka, vrlo kreativni i jako su talentovani za mnoga zanimanja, ali problem je u tome što ne mogu da se bave onim „strogim“ profesijama i poslovima, a koji su im nezanimljivi ili dosadni, jer su uvek skloni istraživanjima ili novim otkrićima.

Kada ih neki zadaci „sputavaju“ ili im „guše“ slobodu mišljenja, skloni su tada da postanu vrlo nemarni i čak i lenji, i da poslove samo „odrađuju“, jer moraju, a ne jer uživaju u tome što treba da rade, ili jer im to pak pričinjava nekakvo očekivano zadovoljstvo. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – muškarci vodolija – strelac su u prijateljstvima vrlo odani i verni, spremni da se žrtvuju i da se ponašaju dosta humano, velikodušno i plemenito, i odista su prave osobe kada je nekome potreban iskren savet ili pomoć, i nisu ni najmanje oholi, sujetni ili arogantni, te su im osobe koje su im drage uvek prioritet i njihove potrebe i probleme rešavaju na „uštrb“ svog vremena i obaveza. 

Ljubav – u ljubavnom polju, muške osobe u znaku vodolije sa podznakom u strelcu, veoma su zaljubljive prirode, i jako su skloni flertovima i avanturama, te je za njih svaka žena „ona prava“, a dok im ne dosadi i dok ne „naiđe“ neka nova i zanimljivija, pa nije retkost da su u vezama ili i u braku skloni prevarama i neverstvima.

Oni takvo svoje ponašanje ne smatraju nemoralnim već se opravdavaju potrebom za slobodom, nezavisnošću i individualizmom i u ljubavi, kao uostalom i na bilo kom drugom životnom aspektu. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u strelcu su – žene kojima je horoskopski znak ili podznak lav; vaga; ovan; strelac; vodolija; rak; devica ili blizanci. 

Zdravstvene tegobe – muškarci ovakve astrološke kombinacije su u smislu svog opšteg zdravlja veoma osetljivi po pitanju vratne kičme, i velikih krvnih sudova i žlezda vrata, ali takođe nije baš retkost da pate od čestih zapaljenja, alergija i infekcija, ili pak da imaju velike probleme sa srcem, velikim arterijama, sa bubrezima i sa oboljenjima krvi i limfnih čvorova i/ili limfnih sudova.

Sponzorisano:

loading...
Loading...