Vodolija podznak vodolija – muškarac, žena, horoskop, karakteristike

Kardinalni znak vodolije je jedanaesti i pretposlednji znak zodijaka, kojim vlada planeta Uran, i koji pripada takozvanim „vazdušnim elementima“ po astrološkim tumačenjima profesionalaca koji se ovom tematikom i bave.

Osobe oba pola, a kojima je i osnovni znak i astralni ascendent u vodoliji, nazivaju se često i „duple vodolije“, i slažu se kako po pripadnosti elementima, tako i po sklopu planeta u polju punog zodijačkog kruga, te po nekom „natalnom“ pravilu predstavljaju dobru odnosno pozitivnu horoskopsku kombinaciju u većini aspekata ili bolje rečeno polja u životu.

U nastavku teksta pročitajte kakve su duple vodolije.

Žena vodolija sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – osobe ženskog pola koje su u horoskopu „duple vodolije“, po svojoj su prirodi vrlo otvorene i direktne, i nemaju nikakvu tendenciju da se ponašaju previše „slabašno“ ili pak ženstveno, pa se više oblače sportski, atletske su građe i u neku ruku se može reći i da su u nekom širem smislu reči pomalo i „muškobanjaste“.

Posao – žene rođene u znaku i podznaku vodolije imaju vrlo jaku snagu volje, vrlo su karakterne i odlučne kao osobe i vredne su u svakom poslu kojim se bave, ali po pravilu ne vole zanimanja u kojima se zahteva „strogoća“ i rutina, jer uvek teže da istaknu i neku svoju kreativnu i/ili estetsku „crtu“ koju poseduju. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – kao prijateljice su žene ove astralne kombinacije kardinalnog znaka i istog ascendenta, veoma iskrene, komunikativne, diplomatične i požrtvovane, i vole da se prema svima postave srdačno, iako nisu posebno tolerantne ili sklone da o sebi suviše pričaju i da bilo kome sebe previše „razotkrivaju“. 

Ljubav – na ljubavnom polju, žene „duple vodolije“ su vrlo iskrene i uvek po pravili jasno svim svojim emotivnim partnerima pokazuju šta osećaju i šta tačno od njih očekuju, nisu osobe koje su sujetne ili „zadrte“, a tipično je ni da po pitanju vernosti nisu suviše veliki moralisti, pa iako nisu osobe koje su promiskuitetne, imaju sklonost da se upuštaju u kratkotrajne avanture ili da nekada imaju „vanbračne izlete“, te i svojim muškim partnerima mogu da oproste prevaru ili neverstvo.

Idealni partneri po zodijaku za žene rođene u znaku vodolije sa podznakom u vodoliji su – muškarci kojima je kardinalni znak ili pak podznak u horoskopu lav; ovan; vodolija; vaga ili rak. 

Zdravstvene tegobe – žene sa znakom i sa podznakom u vodoliji, imaju sklonosti da obolevaju od otoka nogu i stopala, često pate od problema sa povišenim krvnim pritiskom, sklone su da se „napate“ sa upalama kože kakvi su ekcemi i dermatitisi, kao i da obolevaju od raznih psihičkih ili pak od centralnih i perifernih nervnih poremećaja i oboljenja. 

Muškarac vodolija sa podznakom u vodoliji 

Opšte osobine i karakter – sve muške osobe ovakve astralne kombinacije kardinalnog znaka i ascendenta, nisu naročito fizički atraktivne, ali su vrlo muževne, šarmantne i zagonetne, te se za njih može reći da u sebi „imaju ono nešto“ čime plene pažnju okoline, i poseban utisak ostavljaju na pripadnice suprotnog pola.

Posao – iako je muškarac „dupla vodolija“ vrlo poštena i vredna osoba, nije naročito sklon da se trudi da radi prekovremeno, a osobito ne voli one profesije u kojima se „teško pronalazi“, vrlo je sklon da bude lažni moralista, u neku ruku voli da se ponaša naredbodavno i autoritativno.

Iako je sklon da se pronervozi i da „plane“ na svaku sitnicu i da drugima „zagorča život“, i da ih kazni za bilo kakvu „neposlušnost“, jer je vrlo sujetan i egocentričan i potajno je osoba koja priželjkuje da se sve radi „kako on zamisli ili želi“. 

Prijateljstvo i porodični odnosi – iako je kao prijatelj vrlo pričljiv i otvoren, muškarac u ovom znaku i podznaku zodijaka je jako nepouzdan, i sklon je da sebi uvek bude „najvažniji“, a nikada nije lako upoznati njegovu unutrašnju prirodu, jer je često osoba koja voli da sažaljeva sebe, te da baš nije sklon da sluša druge i u prirodi mu je da se prema tuđim osećanjima ponaša sasvim drsko i nemarno ili pak neosetljivo i „bezdušno“. 

Ljubav – kada je ljubavni aspekt u pitanju, muškarac „dupla vodolija“ se prilično preterano i neiskreno trudi da „ostavi dobar utisak“ i da bude veliki zavodnik i „fatalan“ ljubavnik, ali se dešava da se upravo zaljubi u žene koje ga iskoriste i samo njime izmanipulišu, te ga na kraju ostave da pati ili pak da se „sveti“ brojnim avanturama i kratkoročnim flertovima. 

Idealne partnerke po zodijaku za muškarce koji su rođeni u znaku vodolije sa podznakom u vodoliji su – žene kojima je horoskopski znak ili pak podznak lav; strelac; vaga ili vodolija. 

Zdravstvene tegobe – muške osobe kojima je i kardinalni znak i astralni ascendent u vodoliji, imaju sklonosti da se ponašaju kao hipohondri i nije retkost da budu sklon porocima, a posebno da preteruju u konzumiranju alkohola i/ili duvana.

Najčešće zdravstvene tegobe od kojih pate muškarci „duple vodolije“ su proširene vene i teške kožne ulceracije (bilo porekla upaljenih vena ili pak zbog problematične arterijske cirkulacije), kao i problemi sa kostima, tetivama, mišićima i ligamentima, često reuma i išijas, i uopšteno sve vrste tegoba vezane za kičmeni stub.

Sponzorisano:

loading...
Loading...